Találatok a Mainz címkére

Találatok száma: 619

Bundesliga: megszerezte első győzelmét a Mainz

2020-11-22 17:29:04

Az eddig utolsó helyen szerénykedő Mainz váratlanul biztos győzelmet aratott a Freiburg felett a Bundesliga 8. fordulójában. A vendégek Mateta révén már az első félidőben háromgólos előnyt szereztek, amelyet a Sallai Rolanddal felálló hazaiak csak kozmetikázni tudtak.

közvetítés Sallai Roland Mainz Freiburg

Mateta mesterhármassal mattolta a Freiburgot

2020-11-22 14:57:53

Az eddig utolsó helyen szerénykedő Mainz váratlanul biztos győzelmet aratott a Freiburg felett a Bundesliga 8. fordulójában. A vendégek Mateta révén már az első félidőben háromgólos előnyt szereztek, amelyet a Sallai Rolanddal felálló hazaiak csak kozmetikázni tudtak.

közvetítés Sallai Roland Mainz Freiburg

Mainz: Szalai Ádámra legalább négy hét kihagyás vár

2020-11-20 11:51:27

Legkorábban négy hét múlva kezdheti újra az edzéseket Szalai Ádám, az FSV Mainz 05 magyar válogatott labdarúgója – írja az MTI.

sérülés Szalai Ádám Mainz

Mainz: Szalai Ádámot már meg is műtötték – kép

2020-11-19 16:45:51

Mint arról beszámoltunk, a német élvonalbeli Mainz a hivatalos honlapján erősítette meg, hogy a magyar labdarúgó-válogatottat idő előtt elhagyó Szalai Ádámra többhetes kihagyás vár egy térdsérülés miatt. A csatár az Instagramon tett közzé egy fotót, amely szerint már túl is van a műtéten.

sérülés magyar válogatott légiósok Szalai Ádám Mainz Magyarország

Mainz: Szalai meniszkusza sérült meg, hetekig nem játszhat

2020-11-17 17:29:05

Térdsérülése miatt többhetes kihagyás vár Szalai Ádámra, a Mainz magyar válogatott labdarúgójára – számolt be róla a német Bundesligában sereghajtó klub a hivatalos honlapján.

sérülés magyar válogatott légiósok Szalai Ádám Mainz Bundesliga

Válogatott: „El kellene gondolkodnia, hogy máshová szerződik” – Rossi Szalairól

2020-11-08 19:44:06

Achim Beierlorzer alaposan megnehezítette a magyar labdarúgó-válogatott helyzetét. Minderről Marco Rossi szövetségi kapitány beszélt az egyik német portálnak. Az említett szakember a Mainz volt trénere, s mint a Sportbuzzer cikkéből kiderül, egyáltalán nem egyezik a véleménye Rossiéval a válogatott első számú centerének, Szalai Ádámnak a teljesítményéről.

német labdarúgás magyar labdarúgó-válogatott magyar labdarúgás Szalai Ádám Marco Rossi Mainz

Bundesliga: a Leipzig háromgólos győzelmet aratott a Freiburg felett

2020-11-07 16:02:04

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 7. fordulójának szombati játéknapján az RB Leipzig 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Freiburgot. A mérkőzésen Gulácsi Péter, Willi Orbán és Sallai Roland is kezdőként lépett pályára. A Mainz és a Schalke nem bírt egymással, ahogyan a Stuttgart és a Frankfurt sem; az Union Berlin kiütötte ellenfelét, a Hertha könnyedén nyert idegenben.

Willi Orbán Union Berlin Stuttgart Schalke Sallai Roland RB Leipzig

Mainz: Szalai számai rosszak voltak, véli a menesztett edző

2020-10-27 11:46:18

Szalai Ádám első keretből történt száműzetéséről is beszélt a német Skynak Achim Beierlorzer, a német labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Mainz időközben beosztásából felmentett vezetőedzője.

légiósok Szalai Ádám Mainz Bundesliga Achim Beierlorzer

Bundesliga: Sallaiék nem bírtak az Unionnal; újabb mainzi vereség

2020-10-24 17:31:42

A német labdarúgó Bundesliga 5. fordulójában az Union Berlin hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Freiburggal, a Mainz hazai pályán 3–2-re kikapott a Mönchengladbachtól.

Union Berlin Sallai Roland Mainz Freiburg Bundesliga Borussia Mönchengladbach

Bundesliga: Gulácsiék meccsén lesznek a legtöbben, öt meccsen lesznek nézők

2020-10-23 13:32:53

A német labdarúgó Bundesliga 5. fordulójában a mérkőzések több mint felét nézők előtt rendezik meg, de csak jelentősen korlátozott számú, hazai szurkoló léphet be a stadionokba.

RB Leipzig Mainz Dortmund Bundesliga Bayern München

Mainz: Szalai már a hét végén visszakerülhet a meccskeretbe

2020-10-15 12:52:36

Jan-Moritz Lichte, a német élvonalban szereplő Mainz ideiglenes vezetőedzője nem zárta ki a lehetőségét, hogy Szalai Ádám is ott legyen csapata Bayer Leverkusen elleni, szombati bajnoki mérkőzésének keretében.

légiósok Szalai Ádám Mainz Bundesliga

Mainz: Szalai ismét az első kerettel edzhet – hivatalos

2020-10-05 13:46:28

Szalai Ádám a válogatott mérkőzések után visszakerül a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FSV Mainz első keretéhez – minderről a klub hivatalos honlapja adott tájékoztatást. Mint emlékezetes, az elmúlt napokban edzőváltáson is áteső klubnál bő két hete döntöttek úgy, hogy a 32 éves támadót kiteszik az első csapat keretéből. Szalai a Bulgária elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre is hol egyedül, hol az U23-as kerettel tudott készülni.

német labdarúgás légiósok Szalai Ádám Mainz Bundesliga

Bundesliga: újabb vereség, nagy pofont kapott a Mainz

2020-10-02 22:02:02

Az edzőváltás után sem javult fel a Mainz, amelyet ezúttal az Union Berlin ütött ki 4–0-ra a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 3. fordulójának pénteki mérkőzésén.

Union Berlin Mainz Bundesliga

Mainz: „Minden lehetséges” – a klubelnök beszélt Szalai helyzetéről

2020-10-01 12:16:06

Mint arról beszámoltunk, Szalai Ádám ügyvédje a munkaügyi bírósághoz fordult a Mainz első csapatának edzéseitől eltiltott magyar labdarúgó képviseletében. A történtekkel kapcsolatban a német élvonalbeli klub két elöljárója osztotta meg a gondolatait a Bilddel.

német labdarúgás légiósok Szalai Ádám Stefan Hofmann Rouven Schröder Mainz

Mainz: új edző, új lehetőség? A Bild Szalai helyzetét taglalja

2020-09-29 12:17:33

Hétfőn menesztette vezetőedzőjét a Bundesliga új idényét két vereséggel kezdő Mainz labdarúgócsapatának vezetősége. Achim Beierlorzer helyét ideiglenes megbízással eddigi segítője, Jan-Moritz Lichte vette át a kispadon. A Bild felteszi a kérdést, az edzőváltás után változhat-e az első csapat keretéből a múlt hét elején kitett Szalai Ádám helyzete.

légiósok Szalai Ádám Mainz Bundesliga

Mainz: Szalai Ádám ügyvédje bírósághoz fordult

2020-09-28 17:01:36

Szalai Ádám ügyvédje a munkaügyi bírósághoz fordult a Mainz első csapatának edzéseitől eltiltott magyar labdarúgó képviseletében – írta meg hétfő délután a Bild.

légiósok Szalai Ádám Mainz Bundesliga

Bundesliga: menesztették Szalaiék edzőjét a botrányhét után

2020-09-28 12:25:24

A botrányosan alakult hét betetőzéseként az FSV Mainz együttese hétvégén 4–1-es vereséget szenvedett hazai pályán az újonc Stuttgarttól a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga). A találkozót követően vasárnap válságértekezletet tartottak a klubnál, írta a Bild, a megbeszélés eredményeként pedig a tíz hónapja kinevezett vezetőedző, Achim Beierlorzer szerződésének felbontása mellett döntöttek. A szakvezető távozását hétfőn a klub is megerősítette.

Szalai Ádám Stuttgart Mainz Achim Beierlozer

Mainz: a klubelnök félrevezető kommunikációról beszélt Szalai-ügyben

2020-09-25 21:18:58

A német Mainznál az elmúlt napokban történtekről a klubelnök Stefan Hofmann is kifejtette a véleményét péntek este a csapat hivatalos honlapján. Szalai Ádám ügyében ő is azt hangoztatta, amit korábban Rouven Schröder sportigazgató – azaz hogy a magyar labdarúgó szakmai okokból került ki az első keretből, viszont mindez a legrosszabbkor, egy pénzügyi válság kellős közepén történt, és tovább mérgesítette a helyzetet.

Szalai Ádám Stefan Hofmann Mainz Bundesliga légiósok

Bundesliga: Szalai esete számos jogi kérdést vet fel a szakértő szerint

2020-09-25 16:13:21

Szalai Ádám váratlan elküldése a Mainztól, valamint csapattársainak szolidaritási akciója nagy figyelmet váltott ki a német sportsajtóban. A Kicker szakportál megszólaltatta Dr. Philipp S. Fischingert, a Mannheimi Egyetem jogi professzorát a felvetődő problémákkal kapcsolatban.

Szalai-ügy Szalai Ádám Mainz Bundesliga

Mainz: Szalai ügynöke kizártnak tartja a klubváltást

2020-09-25 11:36:19

Mint arról beszámoltunk, a Bundesligában szereplő Mainz kirakta keretéből a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, Szalai Ádámot, aki azóta az U23-as kerettel készül. A döntést követően csapattársai bojkottálták a szerdai edzést. A klubvezetőség sajtótájékoztatón próbált magyarázatot adni a történtekre, de ez csak olaj volt a tűzre. Mainzban hatalmas feszültségek vannak a csapat háza táján, a vitás helyzetet pedig tovább fokozza Szalai ügynökének újabb nyilatkozata.

légiósok Szalai Ádám Mainz Bundesliga