Utánpótlássport
2024.04.21. 09:07

Labdarúgás: Baranyai Nimród rutint szerezne az élvonalban

A labdarúgó NB I tavaszi szezonjában eddig a Debrecen adta a legtöbb lehetőséget az utánpótláskorú játékosoknak. A hajdúsági fiatalok közül is kiemelkedik a 20 éves Baranyai Nimród, aki az elmúlt tizenegy mérkőzésen tíz alkalommal kezdett, egyszer pedig csereként állt be. A DVSC védője az Utánpótlássportnak beszélt a terveiről, az élvonalbeli céljairól, valamint a vezetőedzőtől kapott bizalomról, amivel élni tudott.
Utánpótlássport
2024.04.19. 14:55

Sportszülők akadémiája: kihívás vagy fenyegetés a versenyzés?

A Magyar Edzők Társaságával (MET) együttműködésben készülő Mesterfogások című sorozatunkban az utánpótlás-edzői szakmát szeretnénk közelebb hozni olvasóinkhoz. A fiatalokkal foglalkozó neves szakemberek elemeznek egy-egy, a mindennapi munkájukban felvetődő problémás szituációt, és elmondják, azok megoldására milyen praktikákat alkalmaznak. Ezen a héten a MET Sportszülők Akadémiája című rendezvénysorozatának negyedik eseményéről számolunk be, amelyen ismét neves előadók gondolatait hallgathatták meg az érdeklődők.
Utánpótlássport
2024.04.19. 14:20

Jégkorong: megvan a bennmaradás az U18-asoknak a divízió I/A-vb-n

Miután a japánok a negyedik meccsükön is kikaptak, így a magyar csapat már biztosan elkerüli az utolsó helyezést, vagyis a kiesést a Dániában zajló, második vonalbeli U18-as jégkorong-világbajnokságon. A záró forduló előtt Svasznek Bence szövetségi edző elmondta, büszke csapata eddigi teljesítményére, a játékosok keményen megdolgoztak a bennmaradásért.

1

/

750