Utánpótlássport
6 órája

Sportszülők akadémiája: kihívás vagy fenyegetés a versenyzés?

A Magyar Edzők Társaságával (MET) együttműködésben készülő Mesterfogások című sorozatunkban az utánpótlás-edzői szakmát szeretnénk közelebb hozni olvasóinkhoz. A fiatalokkal foglalkozó neves szakemberek elemeznek egy-egy, a mindennapi munkájukban felvetődő problémás szituációt, és elmondják, azok megoldására milyen praktikákat alkalmaznak. Ezen a héten a MET Sportszülők Akadémiája című rendezvénysorozatának negyedik eseményéről számolunk be, amelyen ismét neves előadók gondolatait hallgathatták meg az érdeklődők.
Utánpótlássport
6 órája

Jégkorong: megvan a bennmaradás az U18-asoknak a divízió I/A-vb-n

Miután a japánok a negyedik meccsükön is kikaptak, így a magyar csapat már biztosan elkerüli az utolsó helyezést, vagyis a kiesést a Dániában zajló, második vonalbeli U18-as jégkorong-világbajnokságon. A záró forduló előtt Svasznek Bence szövetségi edző elmondta, büszke csapata eddigi teljesítményére, a játékosok keményen megdolgoztak a bennmaradásért.
Utánpótlássport
Tegnap, 8:55

Asztalitenisz: kicsi a merítés, eltűntek a klasszikus nevelőklubok

A klubokban zajló hagyományos nevelőmunka helyett – a korábbi évtizedek gyakorlatától eltérően – az egyéni felkészítés és menedzselés került előtérbe a hazai asztalitenisz-utánpótlásban – állítja a felnőttválogatott két szövetségi kapitánya Lindner Ádám, a férfiak és Pink Márk, a nők szakvezetője.
Utánpótlássport
2024.04.17. 19:52

Kosárlabda: Toman Dóra háromszoros bajnokként zárná le junioréveit

Az elmúlt két évben Toman Dóra (17) még a Csata DSE színeiben nyerte meg a juniorbajnokságot, ezúttal viszont már a Sopron csapatával győzhetne az U18-as leány kosarasok országos döntőjében, amely pénteken veszi kezdetét Pécsen. A 2006-os születésű fiatal mindeközben a klub Magyar-kupa-győztes felnőttcsapatában is egyre nagyobb szerephez jut.

1

/

750