Találatok a darts-vb címkére

Találatok száma: 441

Darts: A családom lök előre, nélkülük lehet, hogy most hátradőlnék – Michael Smith

2023-03-30 18:41:55

Michael Smith nyolc major dartstorna döntőjét veszítette el, és sokan már örök másodiknak bélyegezték, mielőtt tíz évvel ifjúsági világbajnoki címe után a felnőttek között is felért a csúcsra. A Nemzeti Sportnak adott exkluzív interjúban arról beszélt, a duplák, vagyis a kiszállók voltak a démonai, s a legfőbb motivációt a családja jelenti neki.

darts-vb darts Michael Smith

Darts: 40 csapat, csoportkör, csak páros meccsek – átalakul a csapat-vb

2023-03-09 19:37:32

Teljesen átalakítja a csapat-világbajnokság rendszerét a profi dartsosok szervezete a PDC – jelentette be a szövetség a honlapján. Az eddigi 32 csapat helyett 40 indulhat – benne a magyar válogatottal –, ennek megfelelően a lebonyolítás is megváltozik.

darts-vb darts csapat-vb darts Frankfurt

Darts-vb: őrjöngő olasz kommentátorok Smith kilencnyilasánál – videó

2023-01-06 19:34:39

Michael Smith kilencnyilasa a darts-vb döntőjében elképesztő esemény volt. Az olasz kommentátorok előadásában talán még különlegesebb élmény. Hangerőt fel!

videó darts-vb darts Michael Smith

Darts: Michael Smith olyan helyen ünnepelt a vb-trófeával, hogy az felért egy álommal

2023-01-06 17:29:17

Michael Smith néhány napon belül két nagy álmát is megvalósította: először is – mint mi is beszámoltunk róla – életében először megnyerte a PDC-dartsvilágbajnokságot, másodszor pedig az elnyert trófeával egyik kedvenc helyén ünnepelhetett. Ez pedig a St. Helens rögbicsapatának stadionja, vagy inkább szentélye.

rögbi ligarögbi darts-vb darts St. Helens Michael Smith

Videó: így tombolt az Ally Pally közönsége a történelmi 9 nyilas után

2023-01-04 15:46:13

Mint beszámoltunk róla, a londoni dartsvilágbajnokság döntőjében Michael Smith 7:4-re legyőzte Michael van Gerwent, és ezzel életében először elhódította a Sid Waddell-trófeát. A finálé ráadásul meghozta az idei torna első kilencnyilasát, ami nem akármilyen körülmények között született meg. A második szett harmadik legjében Smith úgy dobott hátsó pályáról kilencnyilast, hogy ugyanabban a legben Van Gerwen nyolc tökéletes nyíl után csak a kilencediket hibázta el, azaz 18 nyílból 17 is tökéletes helyre ment. A tv-n keresztül is hatalmas élmény volt ezt látni, de képzeljük csak el, mit élhettek át azok, akik a helyszínen tartózkodtak. Most megmutatjuk, hogyan reagált erre a különleges kilencnyilasra az Alexandra Palace közönsége!

videó szurkolók szurkolás kilencnyilas darts-vb-döntő darts-vb

Darts-vb: Nem hiszem, hogy ezt az érzést felül lehet múlni – Smith

2023-01-04 11:28:19

Michael Smith, a darts új világbajnoka két hónappal ezelőtt még úgy állt, hogy mind a nyolc nagy tornán vívott döntőjét elveszítette. Azóta a Grand Slam után Michael van Gerwent legyőzve a vb-t is megnyerte, és világelsőként várja a 2023-as idényt.

darts-vb darts PDC Michael van Gerwen Michael Smith

Videó: élje át újra a történelmi 9 nyilast magyar kommentárral!

2023-01-04 09:16:26

Mint arról beszámoltunk, a londoni dartsvilágbajnokság döntőjében a negyedik helyen kiemelt Michael Smith 7:4-re legyőzte Michael van Gerwent, és ezzel életében először elhódította a Sid Waddell-trófeát. A finálé ráadásul meghozta az idei torna első kilencnyilasát, ami nem akármilyen körülmények között született meg. A második szett harmadik legjében Smith úgy dobott hátsó pályáról kilencnyilast, hogy ugyanabban a legben Van Gerwen nyolc tökéletes nyíl után csak a kilencediket hibázta el, azaz 18 nyílból 17 is tökéletes helyre ment. Most ismét átélheti a történelmi pillanatot magyar kommentárral!

videó kilencnyilas darts-vb-döntő darts-vb darts PDC

Darts-vb: csak összejött! Michael Smith kilencnyilast dobott a döntőben! – videó

2023-01-03 22:01:27

Kedd este fél tíz után néhány perccel kezdődött a darts-világbajnokság döntője, amely meghozta az idei torna első kilencnyilasát is, egy nem akármilyen leg végén Michael Smithnek sikerült megdobnia kilenc nyílból az 501-et – miután Michael van Gerwen nyolc tökéletes nyíl után elhibázta a kilencediket... Mutatjuk a parádés játékot, amelyet a sportág vezető szervezete, a PDC máris minden idők legjobb legjének kiáltott ki – tegyük hozzá, okkal...

kilencnyilas darts-vb Michael Smith

Legyőzte Van Gerwent, Michael Smith a dartsvilágbajnok!

2023-01-03 19:09:33

A londoni dartsvilágbajnokság döntőjében a negyedik helyen kiemelt Michael Smith 7:4-re legyőzte Michael van Gerwent, és ezzel életében először elhódította a Sid Waddell-trófeát.

darts-vb darts Michael van Gerwen Michael Smith Alexandra Palace

Videó: három szetten belül két 170-es kiszálló Van Gerwenék elődöntőjében

2023-01-03 12:36:53

Mint arról beszámoltunk, Michael van Gerwen lenullázta Dimitri Van den Berghet kettejük elődöntőjében a PDC-dartsvilágbajnokságon. A mérkőzésen két 170-es kiszállót is láthattunk, az elsőt a harmadik legben, hátsó pályáról a belga dobta, míg a másodikat a harmadik szettben – szintén hátulról – a holland klasszis. Mutatjuk!

videó darts-vb darts Michael van Gerwen Dimitri Van den Bergh

Darts-vb: „Senki sem állíthat meg!” – Van Gerwen a döntő előtt

2023-01-03 10:57:13

Mint arról beszámoltunk, biztosan egy Michael nyeri a PDC-dartsvilágbajnokságot, hiszen Smith és Van Gerwen jutott be a mai (keddi) döntőbe. Előbbi revansot venne a 2019-es vereségért, utóbbi lendületből abszolválná a finálét is. Nyilatkozataikat a PDC oldaláról szemléztük.

nyilatkozatok nyilatkozat darts-vb-döntő darts-vb darts Michael van Gerwen

Darts-vb: Smith lemosta Clemenst, Van Gerwen lesöpörte Van den Berghet az elődöntőben

2023-01-02 22:26:18

A darts-vb történetének első német elődöntőse az első négy szettben jól tartotta magát, de ez kevés volt a sikerhez. Michael Smith 6:2-re győzte le Gabriel Clemenst, és pályafutása során harmadszor jutott be a PDC-világbajnokság döntőjébe, ahol a Dimitri Van den Berghet hétfő késő este 6:0-ra kiütő holland Michael van Gerwen lesz az ellenfele.

darts-vb darts Michael van Gerwen Michael Smith Gabriel Clemens Dimitri Van den Bergh

Darts-vb: 16 évvel ezelőtt láttunk Price fejhallgatós trükkjéhez hasonlót – videó

2023-01-02 12:14:37

Mint ismert, Gerwyn Price egy méretes fejhallgatóval próbálta kizárni a közönség bekiabálásait a londoni dartsvilágbajnokság tegnapi negyeddöntőjében. Hasonlóan feltűnő húzásért egészen a 2007-es UK Openig kell visszamenni, ahol a manapság már kommentátorként dolgozó Wayne Mardle egy törülközőt csavart a fejére és úgy dobálta a nyilakat a táblára.

darts-vb darts Wayne Mardle Gerwyn Price

Darts-vb: új munkakörben a fejhallgatós Price – mémek

2023-01-02 11:10:36

Mint ismert, a londoni Alexandra Palace-ben zajló dartsvilágbajnokság tegnapi negyeddöntőjében Gerwyn Price egy adott pillanatban egy méretes zajvédő fejhallgatóval próbálta kizárni az őt pfujoló közönséget, ennek dacára hatalmas meglepetésre 5–1-re kikapott a német Gabriel Clemenstől. A párját ritkító pillanat számos mémet szült – csokorba gyűjtöttük a legjobb alkotásokat.

darts-vb darts Gerwyn Price

Darts: Nem jöttek a triplák – ezért vesztett Ligetvári Patrik a döntőben

2022-12-29 13:25:27

Ma már az elődöntőket rendezik az idei darts-vb-n, miközben kiderült, ki nyerte a viadalt közvetítő Sport Tv Darts-kupáját. Ligetvári Patrik hiába búcsúztatta a döntőbe jutásért az egyik nagy esélyest, ott már nem tudta megszorongatni a végső győztes Fura Csét.      

darts-vb darts Sport Tv darts-kupa Ligetvári Patrik Fura Csé

Darts-vb: Nem vagyok benne biztos, hogy játszok még itt valaha – Price

2023-01-01 22:52:19

Mint arról beszámoltunk, a londoni dartsvilágbajnokság negyeddöntőjében Gabriel Clemens hatalmas meglepetésre 5:1-re legyőzte Gerwyn Price-t, akinek alaposan meggyűjt a baja a nézőkkel. A fülhallgatót felvevő walesi fontolgatja, hogy többet nem indul a világbajnokságon.

darts-vb darts Gerwyn Price

Darts-vb: Price fülhallgatóval védekezett, de így is kikapott Clemenstől

2023-01-01 20:38:45

A londoni dartsvilágbajnokság negyeddöntőjének esti mérkőzésén Gabriel Clemens meglepetésre 3:1-es vezetésre tett szert a jóval esélyesebb Gerwyn Price ellen. Mivel a korábbi világbajnok nem tudta elviselni a közönség ellenszenvét, felvett egy fülhallgatót. Más kérdés, hogy ez sem használt, mert Clemens nagy meglepetésre 5:1-re megnyerte a mérkőzést.

darts-vb darts Stephen Bunting Michael van Gerwen Michael Smith Jonny Clayton

Darts-vb: Smith Buntingot legyőzve jutott az elődöntőbe

2023-01-01 16:09:35

A londoni dartsvilágbajnokság negyeddöntőjében Dimitri Van den Bergh 5:3-ra legyőzte Jonny Claytont, míg Michael Smith Stephen Buntingot ejtette ki ugyanilyen arányban.

darts-vb darts Stephen Bunting Michael van Gerwen Michael Smith Jonny Clayton