Találatok a verseny címkére

Találatok száma: 75

F1: Sergio Pérez nyert a Szingapúri Nagydíjon

2022-10-02 14:50:14

Sergio Pérez (Red Bull) aratott győzelmet a Formula–1-es Szingapúri Nagydíjon, Mögötte Charles Leclerc (Ferrari) és Carlos Sainz Jr. (Ferrari) látta meg a kockás zászlót, míg az első ötöst Lando Norris vezérletével a McLaren kettőse tette teljessé. Max Verstappen (Red Bull) a hetedik helyen zárt, így egyelőre elmaradt a bajnokavatás.

verseny Szingapúri Nagydíj Formula–1 F1

Pérez nyert a kaotikus szingapúri versenyen; elmaradt a bajnokavatás

2022-10-02 12:46:00

Sergio Pérez (Red Bull) aratott győzelmet a Formula–1-es Szingapúri Nagydíjon, Mögötte Charles Leclerc (Ferrari) és Carlos Sainz Jr. (Ferrari) látta meg a kockás zászlót, míg az első ötöst Lando Norris vezérletével a McLaren kettőse tette teljessé. Max Verstappen (Red Bull) a hetedik helyen zárt, így egyelőre elmaradt a bajnokavatás.

verseny Szingapúri Nagydíj Formula–1 F1

F1: „Ez elfogadhatatlan” – Leclerc magára vállalta a felelősséget

2022-07-24 17:21:03

Max Verstappen magabiztos győzelmet aratott a Formula–1-es Francia Nagydíjon, miután a fő rivális, Charles Leclerc kiesett. A holland nagyon örült az eredménynek, de tudja, egy körön mindenképpen javulnia kell a Red Bullnak, míg a monacói magára vállalta a felelősséget, s kijelentette, nem hibázhat többet, ha bajnokságot akar nyerni. A másodikként beérő Lewis Hamilton reméli, hogy a Hungaroringen még közelebb kerülhetnek a két élcsapathoz, míg a dobogó alsó fokára álló George Russell nem volt elégedett a sportfelügyelők döntésével.

verseny Red Bull Mercedes Max Verstappen Lewis Hamilton George Russell

F1: Max Verstappen nyert a Francia Nagydíjon

2022-07-24 16:06:44

Max Verstappen (Red Bull) aratott győzelmet a Formula–1-es Francia Nagydíj versenyén. Mögötte a Mercedes párosa, Lewis Hamilton és George Russell látta meg a kockás zászlót, míg az első ötös sorát Sergio Pérez és Carlos Sainz Jr. egészítette ki. Charles Leclerc (Ferrari) vezető helyről szállt a falba.

verseny Francia Nagydíj Formula–1 F1

Verstappen-győzelem és Leclerc-dráma Le Castellet-ben

2022-07-24 14:26:20

Max Verstappen (Red Bull) aratott győzelmet a Formula–1-es Francia Nagydíj versenyén. Mögötte a Mercedes párosa, Lewis Hamilton és George Russell látta meg a kockás zászlót, az első ötben még Sergio Pérez és Carlos Sainz Jr. zárt. Charles Leclerc (Ferrari) vezető helyről szállt a falba.  

verseny Francia Nagydíj Formula–1 F1

F1: „Nagyon fájdalmas” – Leclerc frusztrált az újabb kiesés miatt

2022-06-12 15:03:07

Max Verstappen aratott győzelmet a Formula–1-es Azeri Nagydíjon, és nagy előnyre tett szert a bajnokság élén. Noha a holland elismeri, hogy kissé szerencsésen jött ki számukra a két Ferrari kiesése, úgy érezte, megvolt az autóban a tempó a sikerre. A másodikként befutó Sergio Pérez nem csalódott a csapatutasítás miatt, míg a harmadik George Russell örül, hogy célba tudott érni. Az újabb kiesést elszenvedő Charles Leclerc eközben frusztráltan nyilatkozott, és csak reménykedni tud benne, hogy még képesek lesznek visszakapaszkodni a bajnokságban.

verseny Sergio Pérez Red Bull Max Verstappen George Russell Formula–1

F1: Max Verstappen nyert az Azeri Nagydíjon

2022-06-12 14:22:54

Max Verstappen vezérletével a Red Bull kettőse aratott győzelmet a Formula–1-es Azeri Nagydíjon. Harmadikként George Russell (Mercedes) futott be, majd Lewis Hamilton (Mercedes) és Pierre Gasly (AlphaTauri) alkotta az első ötöst. A két Ferrari technikai meghibásodás okán volt kénytelen feladni a versenyt.

verseny Formula–1 F1 Azeri Nagydíj

Kettős Red Bull-siker és Ferrari-dráma az Azeri Nagydíjon

2022-06-12 10:35:22

Max Verstappen vezérletével a Red Bull kettőse aratott győzelmet a Formula–1-es Azeri Nagydíjon. Harmadikként George Russell (Mercedes) futott be, majd Lewis Hamilton (Mercedes) és Pierre Gasly (AlphaTauri) ért célba. A két Ferrari technikai meghibásodás miatt volt kénytelen feladni a versenyt.

verseny Formula–1 F1 Azeri Nagydíj

F1: Leclerc a csapatot hibáztatja; a Ferrari óvást nyújtott be a Red Bull ellen

2022-05-29 19:26:09

Sergio Pérez aratott győzelmet a Formula–1-es Monacói Nagydíj kaotikus versenyén, amivel valóra vált az egyik álma. A másodikként befutó Carlos Sainz Jr. érthetően csalódott volt az elszalasztott lehetőség okán, míg Max Verstappen elégedetten nyilatkozott a harmadik helye után. Nem úgy, mint a negyedikként befutó Charles Leclerc, aki a csapatára neheztelt az újabb elvesztett pontok miatt. A monacói úgy érzi, túl sok hibát követtek el vasárnap, míg a Ferrari igyekezett menteni a menthetőt, és óvást nyújtott be a Red Bull ellen.

verseny Sergio Pérez Red Bull Monacói Nagydíj Max Verstappen Formula–1

F1: Sergio Pérez aratott győzelmet a Monacói Nagydíjon

2022-05-29 17:57:51

Sergio Pérez (Red Bull) aratott győzelmet a Formula–1-es Monacói Nagydíj hosszúra nyúló, s piros zászlóval is megszakított versenyén. A mexikói mögött Carlos Sainz Jr. (Ferrari) és Max Verstappen (Red Bull) érkezett, őket Charles Leclerc (Ferrari) és George Russell (Mercedes) követte.

verseny Monacói Nagydíj Formula–1 F1

Pérez nyert a káoszban; Leclerc-t tovább üldözi a balszerencse Monacóban

2022-05-29 10:18:54

Sergio Pérez (Red Bull) aratott győzelmet a Formula–1-es Monacói Nagydíj hosszúra nyúló, s piros zászlóval is megszakított versenyén. A mexikói mögött Carlos Sainz Jr. (Ferrari) és Max Verstappen (Red Bull) érkezett, Charles Leclerc (Ferrari) a negyedik, George Russell (Mercedes) az ötödik helyen zárt.

verseny Monacói Nagydíj Formula–1 F1

F1: „A Ferrari visszatért” – Leclerc-ék nem is bízhattak volna jobb kezdésben

2022-03-20 18:31:33

Charles Leclerc vezérletével a Ferrari visszatért a csúcsra a 2022-es Formula–1-es idénynyitó Bahreini Nagydíj versenyén, míg a Red Bull dupla kiesést volt kénytelen elszenvedni technikai gondok miatt. A maranellóiaknál így érthetően nagy volt az öröm, míg a „vörös bikák” rendkívül csalódottak, és egyelőre értetlenül állnak a történtek előtt. A kisebb meglepetésre dobogóra álló Lewis Hamilton eközben tudja, kellett a szerencse ahhoz, hogy megszerezzék a harmadik helyet, és nem tagadja, egyelőre nagyon szenvednek a Mercedesszel.

verseny Red Bull Mercedes Max Verstappen Lewis Hamilton Formula–1

F1: kettős Ferrari-siker a 2022-es idénynyitó Bahreini Nagydíjon

2022-03-20 17:49:06

Charles Leclerc vezérletével a Ferrari kettős sikert aratott a 2022-es Formula–1-es idénynyitó Bahreini Nagydíjon. A dobogó alsó fokára Lewis Hamilton (Mercedes) állhatott fel, miután mindkét Red Bull megadta magát az utolsó körökben. Az első ötös sorát George Russell (Mercedes) és Kevin Magnussen (Haas) egészítette ki.

verseny Formula–1 F1

Kettős Ferrari-győzelem és Red Bull-os dupla nulla a bahreini idénynyitón

2022-03-20 09:58:21

Charles Leclerc vezérletével a Ferrari kettős sikert aratott a 2022-es Formula–1-es idénynyitó Bahreini Nagydíjon. A dobogó alsó fokára Lewis Hamilton (Mercedes) állhatott fel, miután mindkét Red Bull megadta magát az utolsó körökben. Az első ötös sorát George Russell (Mercedes) és Kevin Magnussen (Haas) egészítette ki.

verseny Formula–1 F1 Bahreini Nagydíj

WTCR: nagy szabályváltozások jönnek a 2022-es idényben

2021-12-16 12:09:34

Szerdán Párizsban ülésezett a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) Motorsport-világtanácsa, amely többek között megvitatta a túraautó-világkupa (WTCR) 2022-es idényére tervezett szabálymódosításokat is. A szervezet rábólintott a változásokra, amelyek többek között a versenyhétvégék lebonyolítását és a pontrendszert is érintik. Íme, a legfontosabb szabályváltozások a WTCR 2022-es szezonjában!

verseny időmérő WTCR FIA

F1: Lewis Hamilton győzelmével zárult a kaotikus Szaúdi Nagydíj

2021-12-05 17:54:49

Lewis Hamilton (Mercedes) aratott győzelmet a Formula–1-es Szaúdi Nagydíj őrült versenyén. Mögötte a vb-rivális Max Verstappen (Red Bull) futott be, aminek eredményeként a két vb-aspiráns pontazonossággal érkezhet meg a jövő hétvégi idényzáró abu-dzabi hétvégére. A dobogó alsó fokára Valtteri Bottas (Mercedes) ért fel, aki az utolsó métereken előzte meg Esteban Ocont (Alpine).

verseny Szaúdi Nagydíj Formula–1 F1

Hamilton nyert az őrült szaúdi versenyen, utolérte Verstappent a bajnokságban

2021-12-05 17:50:03

Lewis Hamilton (Mercedes) aratott győzelmet a Formula–1-es Szaúdi Nagydíj őrült versenyén. Mögötte a vb-rivális Max Verstappen (Red Bull) futott be, aminek eredményeként a két vb-aspiráns pontazonossággal utazik a jövő hétvégi idényzáró abu-dzabi hétvégére. A dobogó alsó fokára Valtteri Bottas (Mercedes) ért fel, aki az utolsó métereken előzte meg Esteban Ocont (Alpine).

verseny Szaúdi Nagydíj Formula–1 F1

F1: Tudtam, hogy nem büntetik meg Verstappent – Hamilton

2021-11-14 20:09:11

Kizárták az időmérőről, öthelyes rajtbüntetést kapott, de Lewis Hamilton így is győzelmet aratott a Formula–1-es Sao Pauló-i Nagydíjon, s 14 pontra csökkentette a lemaradását az egyéni vb-összetettben Max Verstappen mögött. A brit nem gondolta volna, hogy ennyire lecsökkentheti a hátrányát, a holland azonban úgy véli, továbbra is szép előnnyel vezet, és a következő versenyeken vissza fog vágni.

verseny Sao Pauló-i Nagydíj Red Bull Mercedes Max Verstappen Lewis Hamilton

F1: Lewis Hamilton aratott győzelmet Brazíliában

2021-11-14 19:37:31

A tizedik helyről rajtoló Lewis Hamilton (Mercedes) aratott győzelmet a Formula–1-es Sao Pauló-i Nagydíj versenyén, aminek révén 14 pontra csökkentette a lemaradását a második helyen befutó Max Verstappen (Red Bull) mögött. A dobogó alsó fokára Valtteri Bottas (Mercedes) állhatott fel, míg az első ötös sorát Sergio Pérez (Red Bull) és Charles Leclerc (Ferrari) egészítette ki.

verseny Sao Pauló-i Nagydíj Formula–1 F1

Hamilton nagy csatában győzte le Verstappent Brazíliában

2021-11-14 11:02:26

A tizedik helyről rajtoló Lewis Hamilton (Mercedes) aratott győzelmet a Formula–1-es Sao Pauló-i Nagydíj versenyén, aminek révén 14 pontra csökkentette a lemaradását a második helyen befutó Max Verstappen (Red Bull) mögött. A dobogó alsó fokára Valtteri Bottas (Mercedes) állhatott fel, míg az első ötös sorát Sergio Pérez (Red Bull) és Charles Leclerc (Ferrari) egészítette ki.

verseny Sao Pauló-i Nagydíj Formula–1 F1