Találatok a MotoGP címkére

Találatok száma: 1284

MotoGP: Bagnaia újabb körrekordja és újabb rajtelsősége

2022-06-25 15:32:12

Hogy mit sikerül átmenteni szombati formájából Francesco Bagnaiának a futamra, az nála nagy kérdés, de az biztos, hogy idén negyedik alkalommal indulhat a pole pozícióból, ezúttal a Holland Nagydíjon. Mellőle Fabio Quartararo és Jorge Martin indulhat az első sorból.

MotoGP Francesco Bagnaia Fabio Quartararo Assen

MotoGP: a nyári szünet előtti utolsó – kiknek lesz sorsfordító?

2022-06-24 20:28:32

A szezon felén matematikailag már túl vagyunk, de egy utolsó nekifeszülés még vár a hét végén a mezőnyre a jól megérdemelt (és a finn futam törlése miatt hosszabbra nyúló) nyári szünet előtt. Ez az utolsó lehetőség a jövőre még szerződés nélküli pilóták menedzsereinek is, hogy személyesen egyeztessenek a csapatvezetőkkel pártfogoltjaik jövőjéről.

MotoGP

MotoGP: változik a Japán Nagydíj programja az ukrajnai háború miatt

2022-06-24 08:48:47

Egyre valószínűbb, hogy – igaz, a Covid miatt még mindig nagyon szigorú beutazási feltételek mellett – 2019 után ismét lesz MotoGP-futam Japánban. Bár a versenyhétvége csak szeptemberben esedékes, a szervezők már most változtattak a hétvégi menetrenden.

motorsport MotoGP Moto3 Moto2

MotoGP: a Sachsenringen is Fabio Quartararo nyert

2022-06-19 16:42:39

A címvédő, összetettben éllovas francia Fabio Quartararo nyerte meg vasárnap a Német Nagydíjat a gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP kategóriájában – írja az MTI.

MotoGP

MotoGP: „Ez nem egy csata lesz, hanem túlélési verseny” – Luca Marini

2022-06-19 11:00:43

Rekkenő hőség, gumi- és pilótagyilkos pálya a sachsenringi, ahol Marc Márquez távollétében mindenki bizonyítani és győzni akar. Az év „leghosszabb futama” nem egy csata lesz, hanem túlélési verseny, ahogy Luca Marini fogalmazott.

MotoGP

MotoGP: ki lesz a Sachsenring új királya?

2022-06-18 09:08:38

Marc Márquez távollétében kilenc év után biztosan új győztest avatunk vasárnap a királykategóriában a Német Nagydíjon. De vajon ki állhat majd a dobogó legmagasabb fokára? „Én” – vágta rá (egyébként nem teljesen alaptalanul) Aleix Espargaró még csütörtök koraeste. Azóta túl vagyunk az első szabadedzéseken, amelyeket a Ducatik uraltak, de nem mondhatjuk, hogy meglepetésre.

MotoGP

MotoGP: Quartararo dominált Montmelóban, Espargaró sokkolóan nagyon hibázott

2022-06-05 16:31:04

Dráma a Katalán Nagydíj elején, még nagyobb dráma a végén a MotoGP kategóriában, így a futam Fabio Quartararo győzelmével zárult. A francia esélyt sem adott az ellenfeleknek, rögtön az élre állt, így ő minden izgalomról csak utólag értesült.

gyorsaságimotoros-vb MotoGP Fabio Quartararo Aleix Espargaró

MotoGP: pályacsúccsal Aleix Espargaró a pole-ban

2022-06-04 15:33:09

Hiába az alacsony tapadás, szárnyalnak a MotoGP-sek Montmelóban, ahol közel 60 Celsius-fokos pályán is sikerült tovább javítani az FP3 alatt egyszer már megdöntött pályacsúcsot. Mindkét momentum Aleix Espargaró nevéhez fűződik, aki egyértelműen a vasárnapi futam nagy esélyese.

Álex Márquez MotoGP Francesco Bagnaia Fabio Quartararo Aleix Espargaró

MotoGP: „Ha ez így megy tovább, nem versenyezhetünk itt”

2022-06-04 09:28:20

„A határon van a pálya.” „Semmi tapadás nincs.” „Tényleg mondanom kell?” – csak néhány a péntek délutáni reakciókból a montmelói pálya kapcsán, ahol az első edzésnapot követően motorbeállításról nem igazán esett szó, csak a tapadás hiányáról. A MotoGP-mezőny szinte teljes egésze szenved – kivéve az Apriliákat!

MotoGP Montmeló Aleix Espargaró

MotoGP: Marc Márquez sikeres műtéten esett át

2022-06-03 10:23:39

Komplikációk nélkül, vagyis ahogy az orvosi nyilatkozat szól, eseménytelenül telt Marc Márquez negyedik felkarműtétje a minnesotai Rochesterben található Mayo Klinikán. Ha továbbra is minden a tervek szerint alakul, akkor Márquez néhány nap múlva (vasárnap?) már el is hagyja az Egyesült Államokat, hogy Madridban megkezdje a rehabilitációt.

operáció műtét MotoGP Marc Márquez

MotoGP: Quartararo újabb két évre aláírt a Yamahához

2022-06-02 20:51:18

A Katalán Nagydíj felvezető napját választották a felek a megállapodás bejelentésére, miszerint a regnáló világbajnok, Fabio Quartararo a következő két szezonban is az ivataiak kötelékében folytatja MotoGP-s pályafutását.

Yamaha MotoGP Fabio Quartararo

MotoGP: Mugellóban győzni? Mindig is erről álmodtam – Bagnaia

2022-05-29 15:54:12

Pecco Bagnaia győzelmével zárult az Olasz Nagydíj, amivel gyerekkori álma teljesült a ducatisnak. Csak azt sajnálja, hogy a korábban megszokott nézősereg ezúttal távolmaradt, és igenis lehetett aludni Mugellóban. Fabio Quartararo ismét bajnoki formát mutatott a gyengébb Yamahán, míg Aleix Espargaró zsinórban negyedszerre állt dobogóra, Enea Bastianini viszont nullázott, ahogy a két suzukis is.

MotoGP Francesco Bagnaia Fabio Quartararo

MotoGP: a veszélyes időmérő után ki teszi fel a koronát az olasz ünnepre?

2022-05-29 10:46:34

Fiatalság, bolondság. Vagy merészség. Nehéz lenne megmondani, hogy melyik dominált az Olasz Nagydíj időmérőjén a MotoGP-ben, amit első pole-ját megszerezve Fabio Di Giannantonio nyert meg a többség szerint veszélyes körülménye között.

MotoGP

MotoGP: „Hazudtam” – Marc Márquezt jövő héten ismét megműtik

2022-05-28 20:38:37

Hiába szerette volna már maga mögött tudni a 2020-as felkartörés óta tartó tortúrát, ennek a fejezetnek még közel sincs vége Marc Márquez életében, akinek újabb operációra van szüksége, ráadásul azonnal. A pénteken meghozott döntés értelmében jövő héten az Egyesült Államokban fekszik kés alá. Visszatérésről még nagyon korai beszélni.

MotoGP Marc Márquez

MotoGP: Marc Márquez karja nem javul – jön az újabb műtét?

2022-05-28 12:19:09

Huszonegyedikként várja a szabadedzések után az Olasz Nagydíj folytatását a nyolcszoros világbajnok, akiről egyre inkább az a pletyka járja (sőt, talán annál már több), hogy újabb operáció vár rá. 2020-ban többszörösen megsérülő karja annyira nem tökéletes, hogy azon a fizikoterápia vagy bármi más kezelés sem segít.

MotoGP Marc Márquez

MotoGP: jövőre már négy Aprilia lesz a rajtrácson

2022-05-27 12:22:39

A mugellói hétvége középpontjában eddig az Aprilia áll. Csütörtökön rendkívüli sajtótájékoztatót hívtak össze, ahol bejelentették Aleix Espargaró és Maverick Vinales szerződéshosszabbítását, de az igazán rendkívüli hír ma reggel érkezett: jövőre már négy motort állít rajtrácsra a noalei márka.

MotoGP Aprilia

MotoGP: ebben a világbajnoki idényben sem lesz Finn Nagydíj

2022-05-25 13:04:09

Hosszas gondolkodás után törölték a július 8–10. közöttre tervezett versenyt. A finn futam törlését követően 20 fordulóból áll majd az idei gyorsaságimotoros-világbajnokság, melynek nyári szünete végül öthetes lesz majd.

MotoGP

MotoGP: bámulatos Bastianini a Bugatti-pályán

2022-05-15 16:33:03

Aki erre a befutóra tippelt a Francia Nagydíj MotoGP-futamán, az bizonyosan sokat kaszált ma. Enea Bastianini menedzsere, Carlo Pernat ugyan határozottan állította szombat este, hogy az ő versenyzőjével is számolni kell ma, de erre talán ő sem számított. A francia közönség izgalmas futamot láthatott, de hazai versenyző végül még dobogóra sem állhatott.

gyorsaságimotoros-vb egyéb autó-motor MotoGP Enea Bastianini

MotoGP: tökéletes csapatmunka, Bagnaia a pole-ban

2022-05-14 15:52:42

Francesco Bagnaia még tovább faragta a pályacsúcsot Le Mans-ban az időmérő utolsó perceiben, így zsinórban másodjára indulhat a pole pozícióból idén. Szombaton tehát elmaradt a francia öröm, de vajon van-e innen visszaút és esély, hogy felcsendüljön a Marseillaise a királykategória futamát követően először a sportág történetében?

MotoGP Jack Miller Francesco Bagnaia Fabio Quartararo

MotoGP: sohasem volt még ilyen gyors és szoros a mezőny

2022-05-14 12:05:25

Ahogy arra számítani lehetett, őrületes tűzijátékot láthattunk a királykategória ma reggeli harmadik szabadedzésén. Enea Bastianini pénteken futott pályacsúcsa még nyolc órát sem élt meg. Az első tíz pilóta 6 tizeden, huszonketten pedig kevesebb mint másfél másodpercen belül.

MotoGP