Találatok a Loki címkére

Találatok száma: 740

A VAR volt az idény főszereplője, meg a Ferencváros és a Kisvárda

2022-05-18 08:09:01

A korábbi évekhez hasonlóan, a labdarúgó NB I 2021–2022-es idényében is igyekeztünk minden forduló előtt és után összegyűjteni a legérdekesebb statisztikákat, történéseket, kiemelni az emlékezetes pillanatokat, gólokat. Alábbi összeállításunkban ezekből válogattunk.   

érdekességek Újpest Ádám Martin magyar átigazolás labdarúgó NB I Révész Attila

NB I: a Honvéd csaknem 20 év után, az MTK öt esztendőn belül harmadszor eshet ki

2022-05-12 10:55:28

Az első és az utolsó helyezett már ismert, de az ezüstéremért és a második kieső hely elkerüléséért két-két csapat még harcot vív a labdarúgó NB I-ben. A záró 33. forduló pénteken az Újpest mezőkövesdi vendégjátékával indul, szombaton a már kiesett Gyirmót fogadja a bajnok és kupagyőztes FTC-t, majd a negyedik helyen végző és az Európa-konferencialigában induló Fehérvár látja vendégül a Paksot. Az izgalmak vasárnapra maradnak, délután négy órától ugyanis egy időben játsszák azt a három mérkőzést, amelynek kimenetele eldönti, hogy a Kisvárda vagy a Puskás Akadémia lesz-e a második, és hogy a Gyirmót mellett az MTK vagy a Bp. Honvéd búcsúzik-e az első osztálytól.

érdekességek Újpest labdarúgó NB I Zete Zalaegerszeg ZTE

NB I: Vignjevics kispesti mérlege már rosszabb, mint Horváth Ferencé

2022-05-06 07:15:15

A második helyért zajló küzdelemről, a kiesés kérdésének eldőléséről és a Fradi-szurkolók ünnepléséről szól a labdarúgó NB I kétnapos 32. fordulója. Szombaton a harmadik Puskás Akadémia debreceni fellépésével indul a program, majd ha nyer a Honvéd otthon a Mezőkövesd ellen, már biztosan nem esik ki. Ezt követi a Ferencváros és az MTK csatája, amely után a zöld-fehér drukkerek a pályán ünnepelhetnek. Vasárnap a Paks a második Kisvárdát, majd a ZTE a Gyirmótot fogadja. A programot az Újpest– Fehérvár rangadó zárja, ha a vendégek győznek, már nem lehet elvenni tőlük a negyedik helyet.

érdekességek Újpest labdarúgó NB I Zete Zalaegerszeg ZTE

NB I: a kupadöntő előtt a Fradit is megtéveszti a Paks?

2022-04-29 08:43:44

A közelgő kupadöntő párosításával, Paks–Ferencváros meccsel veszi kezdetét péntek este a labdarúgó NB I 30. fordulója. A nagy kérdés: Bognár György, a hazaiak vezetőedzője a zöld-fehéreket is ugyanúgy megtéveszti-e, ahogy néhány héttel ezelőtt az elődöntőt megelőzően az újpestieket? Akkor ugyanis a tolnaiak elvesztették a bajnokit, majd másfél hét múlva a kupában nyertek… A bajnoki cím már a Fradié, az ezüstért még harcol az egyaránt 49 pontos Kisvárda és Puskás Akadémia. Előbbi a Honvédhoz utazik, utóbbi a Mezőkövesdet fogadja. Ha az alsóházban úgy alakulnak az eredmények, már a hétvégén biztos kieső lehet a Gyirmót és a Horváth Dávid személyében új edzővel kiálló MTK.

érdekességek Újpest labdarúgó NB I der Zete Zalaegerszeg

NB I: ezüstcsata Felcsúton, Vignjevics hat év után újra meglepné a Fradit

2022-04-15 10:18:57

Többek között ki-ki ezüstcsatát és egy dél-pesti rangadót kínál a labdarúgó NB I háromnapos húsvéti, 28. fordulója. A program péntek este a két újonc, a Debreceni VSC és Gyirmót FC Győr találkozójával indul, majd szombaton az akár nemzetközi kupaindulást jelentő negyedik hely megszerzése szempontjából fontos Újpest–Zalaegerszeg összecsapással folytatódik. Még aznap a Paks az MTK-t fogadja, majd a listavezető Ferencváros a Bp. Honvéd otthonában lép fel. Vasárnap a Fehérvár Mezőkövesdre látogat, zárásként a második helyért harcban lévő két csapat, a Puskás Akadémia és a Kisvárda méri össze erejét Felcsúton.

érdekességek Újpest Zalaegerszeg ZTE Vidi Puskás Akadémia

NB I: Carrillo már ismeri az FTC elleni győztes receptet. Most is bejön?

2022-04-07 21:32:29

Megszakítja-e a Honvéd a ZTE veretlenségi sorozatát, illetve véget vet-e Demjén Patrik kapus góltalansági szériájának? Már a labdarúgó NB I 27. fordulójának péntek esti mérkőzésén választ kapunk ezekre a kérdésekre. A szombati folytatásban a Puskás Akadémia Gyirmótra látogat, a Kisvárda a Mezőkövesdet fogadja. Az Üllői úton eldől, hogy Joan Carrillo tud-e a Lokival újra borsot törni a Ferencváros orra alá. Vasárnap a jó formában lévő Újpest FC a gólszerzésben visszaesett Pakshoz utazik, az MTK–Fehérvár meccs különlegessége pedig az, hogy a két edző, Michael Boris és Márton Gábor az elmúlt idényben még az ellenfelet irányította.    

érdekességek Újpest labdarúgó NB I Zalaegerszeg ZTE Vidi

NB I: a DVSC tizenegyesből sem talált be, ikszelt a ZTE-vel

2022-04-02 15:36:56

A labdarúgó NB I 26. fordulójában a Debreceni VSC gól nélküli döntetlenre végzett a vendég Zalaegerszeggel. Dzsudzsák Balázs tizenegyesét kivédte Demjén Patrik, aki már a negyedik büntetőt hárította ebben a bajnokságban.

labdarúgó NB I Zalaegerszeg ZTE NB I Loki Debrecen

Dzsudzsák 11-est hibázott, gól nélküli döntetlennel távozott a ZTE Debrecenből

2022-04-02 12:51:11

A labdarúgó NB I 26. fordulójában a Debreceni VSC gól nélküli döntetlenre végzett a vendég Zalaegerszeggel. Dzsudzsák Balázs tizenegyesét kivédte Demjén Patrik, aki már a negyedik büntetőt hárította ebben a bajnokságban.

labdarúgó NB I Zalaegerszeg ZTE NB I Loki Debrecen

NB I: a Puskás Akadémia utolsó esélye? Hét éve nem nyert Felcsúton az FTC…

2022-04-01 07:53:35

Sikerül-e élnie a második helyezett Puskás Akadémiának a nagy eséllyel, hogy faragjon a címvédő Ferencvárossal szembeni hétpontos hátrányából? – ez a labdarúgó NB I hétvégi, 26. fordulójának legnagyobb kérdése. A program pénteken a Mezőkövesd–Gyirmót alsóházi helyosztóval indul, szombaton Molnár Balázs személyében új edző mutatkozik be Debrecenben a Zalaegerszeg kispadján, de Fehérvár–Kisvárda és Bp. Honvéd–Paks összecsapás, vasárnap pedig Újpest–MTK találkozó is lesz a fordulóban.

érdekességek Újpest labdarúgó NB I Zalaegerszeg ZTE Vidi

NB I: Vignjevicsnek kellene megállítania a négyes diadalszériában lévő Újpestet

2022-03-18 09:47:50

A 10. helyre visszacsúszó, az Üllői úton még nyeretlen Mezőkövesd ferencvárosi vendégjátékával veszi kezdetét péntek este a labdarúgó NB I 25. fordulója. Szombaton a Puskás Akadémia a több mint 400 perce gólt sem kapó Zalaegerszeghez látogat, a tavasszal pont nélkül álló Fehérvár alsóházi helyosztót vív Gyirmóton, a sereghajtó MTK a Kisvárda ellen próbálja meg folytatni a felzárkózást. Vasárnap gólgazdag találkozó várható a Paks és a Debrecen összecsapásán, a Honvéd pedig a lila-fehéreknél több mint hat évet lehúzó Nebojsa Vignjevics irányításával próbálja megtörni az Újpest győzelmi sorozatát.

érdekességek Újpest labdarúgó NB I Zalaegerszeg ZTE Vidi

NB I: Debrecenben is nyerni tudott az Újpest

2022-03-12 15:28:19

A labdarúgó NB I 24. fordulójában az alapításának 120. évfordulóját ünneplő Debreceni VSC hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett az Újpest FC-től, amely öt és fél év után tudott újra sorozatban négy bajnokit nyerni.

Újpest NB I Loki Debrecen DVSC 24. forduló

Az Újpest elrontotta a Debrecen ünnepét, Zivzivadze ismét betalált

2022-03-12 13:59:51

A labdarúgó NB I 24. fordulójában az alapításának 120. évfordulóját ünneplő Debreceni VSC hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett az Újpesttől, amely öt és fél év után tudott újra sorozatban négy bajnokit nyerni.

Újpest NB I Loki DVSC 24. forduló

NB I: ha a Ferencvárostól is kikap, új negatív klubcsúcsot állít fel a Fehérvár

2022-03-11 08:50:18

Zsinórban hetedik bajnokiján is kikap és ezzel negatív klubcsúcsot állít fel a Fehérvár? Vagy éppen a címvédő Ferencváros ellen szakad meg a pocsék sorozata? – ezek a fő kérdései a labdarúgó NB I hétvégi, 24. fordulójának. Péntek esti nyitányként a második Puskás Akadémia a Paksot fogadja, amelytől a legutóbb három találkozóján összesen 14 gólt szedett be. Szombaton újabb csapatot előzhet meg az Újpest, ha győzni tud Debrecenben, a sereghajtó MTK-nak pedig nagyon kellene a Honvéd elleni siker a felzárkózáshoz. A 10. helyre visszacsúszott Mezőkövesd a ZTE ellen javíthat, a harmadik Kisvárda pedig favoritként várja a kiesésre álló Gyirmótot.

érdekességek Újpest labdarúgó NB I Zalaegerszeg ZTE Vidi

NB I: Csercseszov első hazai sikerére készül, de a 10 meccs óta veretlen Várda az ellenfél

2022-03-04 07:51:21

A harmadik kör kezdődik el hétvégén a labdarúgó NB I-ben. A pénteki Gyirmót–MTK kiesési helyosztóval induló 23. forduló programjából kiemelkedik az élen álló Ferencváros és a harmadik Kisvárda fővárosi összecsapása, melynek tétje, hogy a zöld-fehérek megszerzik-e első hazai győzelmüket Sztanyiszlav Csercseszovval, illetve megszakad-e Erős Gábor – tízmeccses – veretlenségi sorozata. A másik fő kérdés, hogy Zalaegerszegen sorozatban hatodszor is kikap-e a Fehérvár, mert ha igen, negatív klubrekordot állít be. Az Újpest másfél év után nyerhet újra zsinórban három bajnokit, ha legyőzi a Puskás Akadémiát.

érdekességek Újpest labdarúgó NB I Zalaegerszeg ZTE Vidi

NB I: 15 éve nem volt olyan vereségsorozatuk a fehérváriaknak, mint a mostani

2022-02-24 21:18:58

A második kör is befejeződik a hétvégén a labdarúgó NB I-ben. A háromnapos 22. forduló Pakson kezdődik, ahová négymeccses vereségsorozattal a háta mögött utazik a Fehérvár, ilyen hosszú kudarcszériája 15 éve nem volt a csapatnak. Szombaton először a bajnokság két meglepetéscsapata, a ZTE és a Kisvárda csap össze, majd a Honvéd a megtorpanó Puskás Akadémiát, az FTC pedig a Gyirmótot látja vendégül. Vasárnap a kieső helyen álló Újpest a Mezőkövesdet fogadja, zárásként pedig az utolsó helyezett MTK a Debrecen otthonában lép fel, amelynek edzője, Joan Carrillo még százszázalékos a kék-fehérekkel szemben.

érdekességek Újpest labdarúgó NB I Zalaegerszeg ZTE Vidi

NB I: Fehérváron az Újpest ellen kezdődik a Szabics utáni éra

2022-02-17 19:24:40

Újabb, sorrendben már a nyolcadik csapatnál történt edzőváltás a labdarúgó NB I-ben, így a hétvégi 21. fordulóban az Újpest FC elleni meccsen arra is választ kaphatunk, vajon a korábbi tréner, Szabics Imre volt-e a fő oka a Fehérvár gyászos tavaszi idénykezdetének. Az újabb háromnapos kör péntek este a Bp. Honvéd mezőkövesdi vendégjátékával indul, amely eddig még sosem hozott döntetlent, viszont a két csapat vezetőedzője meg mindig ikszelt egymással. Szombaton a tavasszal még pontveszteség nélkül álló Gyirmót a ZTE-t fogadja. Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban sorra kerülő örökrangadón az MTK-t irányító Márton Gábor első győzelmet arathatja trénerként a Ferencváros ellen.

érdekességek Újpest labdarúgó NB I Zalaegerszeg ZTE Vidi

NB I: Egerszegen vetne véget vészes bajnoki gólínségének a Ferencváros

2022-02-11 10:36:30

Elsőre hihetetlen, de az előző öt meccsén a Gyirmót mellett a Ferencváros szerezte a legkevesebb gólt az NB I-ben. Ráadásul a hétvégi 20. körben a címvédő zöld-fehéreknek a Zalaegerszeghez kell utazniuk, amelytől ősszel meglepetésre kikaptak az Üllői úton. A háromnapos forduló nyitányaként péntek este megismétlődik az Újpest és a Kisvárda keddi Megyeri úti kupacsatája, szombaton az éllovas Puskás Akadémia a sereghajtó MTK-t fogadja, vasárnap pedig Nebojsa Vignjevics a Bp. Honvéd élén próbál javítani a Fehérvár elleni csapnivaló statisztikáján.      

érdekességek Újpest labdarúgó NB I Zalaegerszeg ZTE Vidi

MLSZ: vizsgálat indult a fehérvári szurkolói bunyó miatt

2022-02-09 16:55:28

A Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága vizsgálatot indított a vasárnap, a Mol Fehérvár FC–Debreceni VSC mérkőzés (1–2) kezdete előtt történt szurkolói összecsapás miatt.

Vidi Mol Fehérvár FC MLSZ Loki FEB Debrecen

NB I: fogatlan oroszlán lesz-e a Paks az Üllői úton a 16 gólpasszos Bognár nélkül?

2022-02-03 22:00:38

Mire lesz képes a Paks a majdnem minden második góljában tevékeny részt vállaló játékmestere, a külföldre szerződő Bognár István nélkül a listavezető Ferencváros otthonában? Ez az egyik legnagyobb kérdése a labdarúgó NB I háromnapos 22. fordulójának, amely péntek este 20 órától az MTK–Zalaegerszeg találkozóval kezdődik. Szombaton Kisvárdán arra is választ kapunk, hoz-e javulást a Bp. Honvédnál, hogy Horváth Ferenc helyett már Nebojsa Vignjevics a vezetőedző, megszerzi-e első tavaszi pontját az Újpest Gyirmóton a télen érkező új mesterrel, Milos Kruscsiccsal, no és milyen eredményt ér el a Debrecen Joan Carrillóval a tréner korábbi csapata, a Fehérvár otthonában. 

érdekességek Újpest labdarúgó NB I Zalaegerszeg ZTE Vidi

NB I: eljött az Újpest ideje? Hat év után ismét szerb edzővel nyerhet az FTC ellen

2022-01-28 20:18:35

Bő egyhónapos szünet után kétrangadós fordulóval folytatódik a labdarúgó NB I. A 18. körben összecsap az Újpest és a Ferencváros. A lila-fehéreknél a vasárnap 20 órakor kezdődő találkozón debütál az új szerb vezetőedző, Milos Kruscsics, de a másik oldalon Sztanyiszlav Csercseszovnak is ez lesz az első derbije. Vasárnap kora délután a dobogós helyezések szempontjából fontos meccset rendeznek Felcsúton, ahol a harmadik Puskás Akadémia fogadja az ötpontos hátrányban lévő negyedik Mol Fehérvárt. A szezon meglepetéscsapata, a második Kisvárda Debrecenbe látogat.

érdekességek Újpest labdarúgó NB I derbi alaegerszeg Zalaegerszeg