Találatok a MTK-Budapest címkére

Találatok száma: 7

Női kosár NB I: az első negyed után ébredt a PEAC-Pécs

2018-10-07 19:50:58

A PEAC-Pécs az első negyed után nyújtott teljesítményének köszönhetően magabiztosan győzte le az MTK-Budapest csapatát női kosárlabda NB I második fordulójában. 

női kosárlabda női kosárlabda NB I PEAC-Pécs MTK-Budapest

Női kosár NB I: az ötpontos negyed nem fért bele a PINKK ellen

2017-02-18 20:13:03

A női kosárlabda NB I 18. fordulójában a PINKK-Pécsi 424 idegenben 63–53-ra legyőzte a Zalaegerszeget, amely az utolsó negyedben csak öt pontot ért el. A Szekszárd a Vasast, míg a DVTK az MTK-t verte meg simán.

női kosárlabda NB I női kosárlabda női kosárlabda NB I ZTE NKK Vasas kosárlabda PINKK Pécsi 424

Női röpi NB I: visszavágott a Vasas az MTK-nak

2017-02-01 21:43:35

A Vasas Óbuda csapata nyerte meg a női röplabda NB I szerda esti rangadóját az MTK ellen. Jókay Zoltán együttese nem adott esélyt ellenfelének, a vendégek mindhárom játszmában 17 pontig jutottak.

röplabda női röplabda NB I Vasas Óbuda MTK-Budapest

Női kosár NB I: a Győr simán legyőzte az MTK-t

2016-10-02 19:32:52

A bajnoki ezüstérmes Győr simán legyőzte az újonc MTK-t a női kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján, az első fordulóban.

női kosárlabda kosárlabda MTK-Budapest CMB Cargo UNI Győr

Női kézi: a Fradi a bajnoki után a kupában is elkapná a Győrt

2015-03-25 16:31:34

A női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének csapatai közül három jelenleg is versenyben van egy-egy európai kupasorozatban: a Győri Audi ETO a Bajnokok Ligája negyeddöntőben, az FTC-Rail Cargo Hungaria a KEK-elődöntőben, az Érd az EHF-kupa elődöntőjében szerepel a következő hetekben. Színvonalas eseményre van tehát kilátás a hétvégén, amely előtt a négy vezetőedző, és Vetési Iván, az MKSZ elnöke mondta el várakozásait.

Érd női kézilabda női kézi MK MTK-Budapest Győri Audi ETO KC FTC kézilabda

Női kosár: MTK-Budapest néven indul a BSE az NB I-ben

2013-08-21 17:53:13

A BSE és az MTK egyesülését követően a csapat MTK-Budapest néven adta le nevezését a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének.

női kosárlabda MTK-Budapest

Női kézi NB I: a bentmaradás a célja az MTK-Budapestnek

2013-07-19 14:08:19

A BSE női kézilabdacsapata újoncként vágott neki az előző szezonnak, majd azzal a lendülettel utolsóként végezve ki is esett. Csakhogy a piszkos anyagiak közbeszóltak, a hatodik helyen végző Kiskunhalas az utolsó pillanatban visszalépett az első osztályban való indulástól, így a fővárosiak számára csupán néhány hétre zárult be az NB I kapuja. A hivatalos értesítést csak jövő héten kapják kézhez, de ez puszta formalitás, miután a klub többször is megerősítette szándékát az első ligás indulás kapcsán, hétfőn hitelesítik a Népfürdő utcai csarnokot, és a sorsolásba is beillesztették az együttest.

női kézilabda NB I kézilabda MTK-Budapest