Találatok a Hyundai címkére

Találatok száma: 107

WTCR: Girolami pole-ban; Michelisz nyolcadik Franciaországban

2022-08-06 15:44:20

Néstor Girolami szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) második franciaországi versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte Nathanaël Berthon és Mikel Azcona végzett, míg a magyarok közül Michelisz Norbert a nyolcadik, Tassi Attila a 11., Nagy Dániel a 12. helyre kvalifikálta magát.

WTCR Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Girolami pole-ban; Michelisz harmadik az olaszországi időmérőn

2022-07-23 16:05:58

Néstor Girolami szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) olaszországi versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte Mikel Azcona és Michelisz Norbert zárt, míg az első ötös sorát Nathanaël Berthon és Esteban Guerrieri egészítette ki. Tassi Attila a hatodik helyet szerezte meg.

WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: Michelisz a leggyorsabb az olaszországi időmérő előtt

2022-07-23 12:54:46

Michelisz Norbert készülhet a legjobb idővel a túraautó-világkupa (WTCR) olaszországi versenyhétvégéjének időmérőjére. A magyar versenyző mögött Mikel Azcona és Nathanaël Berthon zárt a délutáni edzésen, míg az első ötös sorát Mehdi Bennani és Néstor Girolami egészítette ki. Tassi Attila két hetedik hellyel hangolhat a kvalifikációra.

WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: Urrutia nyert, Michelisz negyedik Portugáliában

2022-07-03 14:54:05

Santiago Urrutia aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének első futamán. Mögötte Yann Ehrlacher és Néstor Girolami szelte át a célvonalat, míg a magyarok közül Michelisz Norbert a negyedik, Tassi Attila a kilencedik, Nagy Dániel a tizenkettedik pozícióban zárt.

WTCR Tassi Attila Santiago Urrutia Nagy Dániel Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Karrierem legnagyobb kihívása előtt állok – Michelisz

2022-04-14 13:56:01

Michelisz Norbert, a Hyundai Motorsport versenyzője hivatalos oldalán bejelentette be, hogy dupla idényt vállal. A WTCR (Túraautó-világkupa) mellett az elektromos túraautó-bajnokságban, az ETCR-ben is versenyez 2022-ben.

WTCR Michelisz Norbert Hyundai ETCR

WTCR: íme, Micheliszék új autójának a festése – képek

2022-03-25 13:19:45

Hasonló színvilágú autóval, ám az egyik legnagyobb szponzora logói nélkül vág neki a túraautó-világkupa (WTCR) 2022-es idényének a Hyundaijal versenyző BRC-istálló. Az interneten nyomon követhető eseményen Michelisz Norbert és az új csapattársa leplezte le, hogyan is néz ki az új autójuk festése.

WTCR Mikel Azcona Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: A bajnoki címhez sok mindennek kell klappolnia – Michelisz

2022-02-07 16:40:50

Mint arról beszámoltunk, Michelisz Norbert az idei túraautó-világkupa-idényt is a Hyundai színeiben kezdi el, csapattársa pedig a mezőny egyik leggyorsabb versenyzője, a spanyol Mikel Azcona lesz. Túraautó-világkupa-győztesünk kihívásokkal teli évadnak néz elébe, de szereti az efféle kihívásokat.

WTCR Mikel Azcona Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: újabb Zengő Motorsport-győzelem; Tassi negyedik az utolsó versenyen

2021-11-28 12:01:52

Rob Huff aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) oroszországi záró hétvégéjének második futamán, aminek révén a Zengő Motorsport újabb sikert könyvelhetett el. Mögötte Frédéric Vervisch és Nathanaël Berthon végzett, míg a magyar versenyzők közül Tassi Attila a negyedik, Michelisz Norbert a nyolcadik helyen látta meg a kockás zászlót, míg Boldizs Bence kiesett.

Zengő Motorsport WTCR Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Ehrlacher bajnok lett; a Zengő Motorsport nyert Szocsiban

2021-11-28 11:33:41

Mikel Azcona aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) oroszországi versenyhétvégéjének első futamán. Mögötte Jean-Karl Vernay és Frédéric Vervisch látta meg a kockás zászlót, ami azt jelentette, hogy a hatodik helyen befutó Yann Ehrlacher bebiztosította a bajnoki címét. Ami a magyar indulókat illeti, Tassi Attila a hetedik, Michelisz Norbert a tizenkettedik, míg Boldizs Bence a tizenhetedik pozícióban ért célba.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: Ehrlacher pole-ban; Michelisz hetedik Olaszországban

2021-11-06 15:37:47

Yann Ehrlacher szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) olaszországi versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte Frédéric Vervisch, valamint Thed Björk zárt, míg a magyar versenyzők közül Michelisz Norbert a hetedik, Tassi Attila a 11., Boldizs Bence a 18. rajtpozíciót szerezte meg.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: az idény végén visszavonul Michelisz csapattársa

2021-11-05 13:43:58

59 éves korában szögre akasztja a bukósisakot Gabriele Tarquini, a túraautó-világbajnokság (WTCC) 2009-es, illetve a túraautó-világkupa (WTCR) 2018-as bajnoka.

WTCR Hyundai Gabriele Tarquini

WTCR: Michelisz harmadik a franciaországi időmérőn

2021-10-16 15:04:12

Yvan Muller szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) franciaországi versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte Jean-Karl Vernay és Michelisz Norbert végzett, míg a másik két magyar versenyző közül Boldizs Bence a 17., Tassi Attila a 18. legjobb időt futotta.

Zengö Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: Michelisz győzött a 2. futamon Csehországban

2021-10-10 18:08:52

Michelisz Norbert győzött a túraautó-világkupa (WTCR) csehországi versenyhétvégéjének második futamán. A második helyen a Zengő Motorsport spanyol versenyzője, Mikel Azcona futott be, míg a dobogó alsó fokára Esteban Guerrieri állhatott fel. Boldizs Bence a 13. helyen futott be, míg Tassi Attila versenye technikai meghibásodás miatt ért véget.

WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Boldizs Bence

WTCR: Michelisz harmadik a hungaroringi időmérőn

2021-08-21 16:11:39

Rob Huff szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi versenyhétvégéjének időmérőjén. A mieink közül Michelisz Norbert a harmadik, Tassi Attila a tizennegyedik, míg Boldizs Bence a huszonkettedik rajtkockából indulhat majd a Hungaroringen.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Hungaroring

WTCR: Michelisz negyedik a spanyolországi időmérőn

2021-07-10 17:43:02

Frédéric Vervisch szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte Thed Björk és Gilles Magnus érkezett, míg Michelisz Norbert a negyedik rajthelyet kaparintotta meg. A másik két magyar versenyző közül Boldizs Bence 18. lett, míg Tassi Attila mért kört sem tudott futni a Honda meghibásodása miatt.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: fölényben az Audi; Michelisz ötödik lett Spanyolországban

2021-07-10 13:43:44

A túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének első szabadedzésén még Tom Coronel, míg a  másodikon Nathanaël Berthon bizonyult a leggyorsabbnak. A mieink közül Michelisz Norbert az ötödik, Tassi Attila a tizennyolcadik, míg Boldizs Bence huszadik lett az utóbbi trénigen.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: Tassi először nyert; Michelisz dobogón Portugáliában!

2021-06-27 15:46:51

Tassi Attila aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének második futamán Estorilban. Mögötte Jean-Karl Vernay futott be, míg a dobogó harmadik fokára Michelisz Norbert állhatott fel. A másik magyar pilóta, Boldizs Bence tizenkilencedik lett.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: Ehrlacher nyert; Tassi hetedik, Micheliszt kiütötték Portugáliában

2021-06-27 12:50:18

Yann Ehrlacher aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének fordított rajtrácsos futamán. Mögötte Yvan Muller és Santiago Urrutia végzett, a mieink közül Tassi Attila hetedik, Boldizs Bence tizennyolcadik, míg Michelisz Norbert huszadik lett.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: Guerrieri a pole-ban; Tassi ötödik, Michelisz hatodik Estorilban

2021-06-26 15:31:21

Esteban Guerrieri bizonyult a leggyorsabbnak a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte Tiago Monteiro, illetve Néstor Girolami következett, míg a mieink közül Tassi Attila ötödik, Michelisz Norbert hatodik, Boldizs Bence huszonkettedik lett.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Boldizs Bence

WTCR: Urrutia és Björk kezdett az élen; Michelisz top 10-ben Portugáliában

2021-06-26 12:26:29

Az első szabadedzésen Santiago Urrutia, míg a másodikon Thed Björk bizonyult a leggyorsabbnak a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjén Estorilban. A mieink közül az előbbi tréningen Tassi Attila, míg az utóbbin Michelisz Norbert zárt a legjobban.

Zengő Motorsport WTCR Michelisz Norbert Hyundai Boldizs Bence