Találatok a Benfica címkére

Találatok száma: 384

Nem szabad lebecsülni, csak elverni

2016-04-18 19:52:53

Miután szerdán emelt fővel intettünk búcsút az európai porondnak, nem maradt más hátra, minthogy teljes gőzzel arra koncentráljunk, hogy megnyerjük a még hátralévő öt mérkőzést és behúzzuk a bajnoki címet. 

portugál bajnokság Vitória Setúbal Rui Vitória Quim Machado Nicolás Gaitán Luisao

Jiménez, a megmentő

2016-04-10 22:18:20

A tegnap esti meccs mindenképp tanulságul kell, hogy szolgáljon, mert egyáltalán nem dőlhetünk még hátra. Az a baj, hogy a Braga elleni magabiztos siker után már szinte én is készpénznek vettem, hogy a bajnoki cím a zsebben lesz, így nem csoda, ha ezzel a gondolattal már néhány játékosunk is eljátszogat. De nem így van. A Boavista és az Académica ellen is megszenvedtünk idegenben és bizony emlékszünk még olyan szezonokra, ahol épp az ilyen meccseken borult a bili.

portugál bajnokság Sporting Raúl Jiménez Kosztasz Mitroglu Benfica Bayern München

Csak győzzünk

2016-04-09 16:01:14

Coimbra Portugália egyik legszebb, legfestőibb városa, amely történelmi városrészével, és az ország legrégebben alapított egyetemével büszkélkedik. Ez mind szép és jó, de a helyi csapat már aligha kerülhetne fel az „akikre büszkék vagyunk” táblára.

portugál bajnokság Benfica Académica

Most akkor jók vagyunk?

2016-04-06 20:18:06

Egy dolog biztos – az Allianz arénába nem győzni járnak még a legnagyobb csapatok sem, sőt, a Bayern legtöbb ellenfele nem ritkán hatalmas pofonokba szaladt itt bele. Kapott már itt zakót a Porto, az Arsenal, de még a Barcelona is az utóbbi időkben, adódik tehát a kérdés: panaszkodhatunk-e egyáltalán az 1-0 miatt? Most akkor jók vagyunk?

Éderson Thomas Müller Robert Lewandowski Renato Sánchez Pep Guardiola Lindelöf

Tavasz Bajorországban

2016-04-05 18:50:51

Azt mondják, hogy München egy szép, és élhető város. Főleg tavasszal. A milliós lakosság, és az egyre több, egyre magasabb épületek ellenére rengeteg zöldellő liget van mindenfelé, a fák pedig virágoznak és hívogatják a kicsiket és nagyokat, hogy jöjjenek, élvezzék a jó időt.

beharangozó Salvio Rui Vitória Renato Sánchez Jonas Benfica

Pannonbajor szemmel

2016-04-05 00:00:36

Nagycsapatokkal játszani nem csak azért jó, mert színt visz a néha már unalmassá váló portugál ellenfelek tarkította napokba, hanem azért is, mert alkalmunk van lehetőségeket boncolgatni a szurkolóikkal. Jelen esetben a lehető legautentikusabb forrás jött velünk szembe – hiszen Basti, a híres Pannonbajor weboldal szerkesztője keresett meg minket, az eredmény pedig egy oda-vissza kérdezz-felelek lett. Ezúton is köszönöm Bastinak a lehetőséget és a korrekt együttműködést.

interjú benfica Bajnokok Ligája Pannonbajor Bayern München

Nagyon egyben vagyunk

2016-04-03 15:07:33

Úgy látszik lassan már készpénznek vehetem, hogy ha egy meccset nagy pofával harangozok be, akkor az szoros lesz, esetleg blamával végződik, viszont ha óvatoskodom, akkor meg kitömjük az ellenfelet. Most az utóbbi történt, és ha ez kell ahhoz, hogy folyamatosan taroljunk, akkor mostantól él leszek a világ legelővigyázatosabb embere.

portugál foci portugál bajnokság benfica Renato Sánchez Pizzi Lindelöf

Ha én Braga lennék...

2016-03-31 19:57:51

Fél szemmel már mindenki a Bayernre figyel, de előtte vár még ránk egy igencsak fontos csörte, méghozzá azzal a Bragával, amely így a szezon végére igencsak formába lendítette magát, és azzal a Bragával, amely sokak szerint (szerintem is) a hátralévő ellenfelek közül az egyetlen veszélyforrás leendő bajnoki címünkre nézve. 

portugál foci portugál bajnokság benfica Rafa Silva Braga Alan

Nem kell sokat sakkoznunk a Sakkosokkal

2016-03-19 22:49:17

Amíg a Bajnokok ligájában alapos próbatétel elé leszünk állítva nemsokára, addig a portugál bajnokságban lassan és csendesen haladunk a 35. bajnoki címünk felé. Most épp az a Boavista kerül majd az utunkba, amely hajdanán szebb napokat is megélt és nagy csatákat vívtunk velük, ez azonban egy ideje már nem így van.

portugál foci portugál bajnokság benfica Luka Jovic Lisandro López Erwin Sánchez

Lazuljunk kicsit

2016-03-13 17:43:35

Két baromi nehéz, hajtós meccs után épp itt az ideje annak, hogy lazuljunk egy kicsit. Pihenésnek el sem tudnánk képzelni jobb időtöltést, mint kitömni egy portugál kiscsapatot. Úgy hozta a sors, hogy ez a csapat most a tökutolsó, teljesen reménytelen helyzetben lévő Tondela lesz.

Carcela Raúl Jiménez Salvio Talisca benfica portugál bajnokság

Teljes elégtétel, avagy túl a Zeniten

2016-03-11 19:40:32

Szándékosan nem írtam meg a Zenit-Benfica összefoglalóját közvetlenül a meccs után, hiszen tudtam, hogy abból nem lenne más, csak eufóriával átitatott rendszertelen ömlengés arról, hogy mennyire királyok vagyunk. Aludtam rá kettőt, átolvastam a meccs során készített jegyzeteimet (bevallom, hogy alig írtam fel valamit – szégyen gyalázat), és uccu neki. Szerelmes dal egy győzelemről, bátorságról és a gonosz Zeniten vett elégtételről.

Éderson zenit benfica Bajnokok Ligája Talisca Samaris

Még nem vagyunk túl a Zeniten

2016-03-09 02:02:40

Jonas fejesgólja az utolsó utáni pillanatokban igencsak jó helyzetbe hozott minket, de tudjuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. Nem csak azért, mert Szentpéterváron olyan hideg van, hogy a macska eltörik a kanyarban és a madarak is guggolva repülnek, hanem azért, mert ott még egyszer sem sikerült nyernünk, ráadásul azt mondják, hogy ez a Zenit évről évre erősebb.

zenit orosz bajnokság benfica Bajnokok Ligája Rui Vitória Nicolás Gaitán

A tabella élén

2016-03-06 16:07:03

Hatból egy. Hat derbiből egyet végre megnyertünk, azt, ami talán az összes közül a legfontosabb volt idén. Pont azt a derbit sikerült megnyernünk, amire talán a legkisebb esélyünk volt, és azt is hozzá kell tenni, hogy itt játszottunk a legrosszabbul. A kutya sem érti ezt, de megnyertük, és lássatok csodát, vezetjük a tabellát.

Éderson sporting portugál foci portugál bajnokság benfica Rui Vitória

Ezeket már ismerjük!

2016-02-16 10:31:46

A Benfica a Zenittel találkozik a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között, így hát mi is lenne aktuálisabb, mint igazi bennfentes információkhoz jutni? Mondd, és írd: a végeredmény 2-1 lesz.

zenit benfica Bajnokok Ligája

A legjobbkor jössz, kedves Porto

2016-02-12 18:05:08

Azt hiszem mindenki egyetért most velem, ha azt mondom, hogy a Porto soha jobbkor nem látogathatna hozzánk, mint most. Pontokat hullajt amerre jár (múlt héten pl. épp otthon verte el őket az Arouca), egy rakás játékosuk önbizalomhiányban szenved, a káosz pedig teljes. Úgy néz ki, hogy idén csak a harmadik helyhez lesznek elég jók, ami az ő szempontjukból egy hatalmas blama. Rúgjunk egyet beléjük mi is, ha már erre járnak.

portugál foci portugál bajnokság Porto Marcano Maicon Jonas

Taxidermia

2016-02-07 15:43:40

11 meccse tart már a nyerő szériánk, ami nem csupán egy nyerő széria vereségek és döntetlenek nélkül, hiszen az ellenfeleket többnyire nem egyszerűen legyőzzük, hanem kivégezzük, vagy kitömjük. Ahogy tetszik. Akármilyen szófordulatot is használunk, annyi biztos, hogy már nagyon régóta nem volt így egyben a támadó szekciónk, ami legfőképpen azért örömteli, hisz a szezon olyan szakaszához érkeztünk, ahol erre a jó formára nagy szükségünk lesz. Porto-Zenit kombó egy hét múlva.

Zenit Talisca Rui_Vitoria Porto Pizzi Mitroglou

Az évezred mérkőzése

2015-11-08 15:11:09

A különböző közszolgálati és kereskedelmi csatornák már reggel óta megszakítják az adásaikat világszerte az előzetest közlendő. Az érdekes...

tizenegyespárbaj boavista benfica Barcelona bajnokság Jorge Jesus

Törökverés

2015-11-04 18:11:08

Az utóbbi 3 év kínkeserves csoportkörei után a csapat most elhatározta, hogy kárpótolni fog minket és simán bejut a legjobb 16 közé. Matematikailag...

Luisao Galatasaray benfica Jonas Bajnokok Ligája Argentína-Hollandia

Félelem és reszketés

2015-11-03 15:11:51

Miután famate5 kollégám tiszta vizet öntött a pohárba és rendkívül bátor módon közölte P.Santos üzenetét, a dolgok kicsit megváltoztak....

Törökország Galatasaray blog benfica Bajnokok Ligája tizenegyespárbaj

Szigorúan titkos információk a Sporting elleni 0-3 helyes értelmezéséhez

2015-10-26 09:10:37

Figyelmes olvasóink biztosan észrevették már, hogy általában rendkívül jól értesültek vagyunk a Benficával kapcsolatban, és nem csak szeretjük...

benfica