Tenisz: őrizetbe veszik Djokovicsot, kiutasítják Ausztráliából – sajtóhír

TŐKE JÁNOSTŐKE JÁNOS
Vágólapra másolva!
2022.01.10. 10:09
null
A legfrissebb hírek szerint a világelső teniszezőnek nemsokára el kell hagynia az országot (Fotó: AFP)
A szerb sajtó szerint hiába született Novak Djokovics számára kedvező ítélet a bíróságon, a világelső teniszezőnek nemsokára el kell hagynia az országot, ugyanis a legfrissebb hírek szerint ezekben a percekben épp zajlik az őrizetbe vétele – nyilatkozta megbízható forrásokra hivatkozva a Prva Televíziónak Nina Markovic Khaze politológus, aki elmondta, hogy őrizetbe vételét követően minden bizonnyal kiutasítják az országból Djokovicsot.

 

Az ausztrál hatóságok azt mondják, a szerb teniszező hiába nyert a bíróságon, attól vízuma még nem válik érvényessé, ezért el kell hagynia Ausztráliát és így nem léphet pályára az Australian Openen.

Az információt Novak Djokovics testvére, Djordje Djokovics is megerősítette, aki szerint testvére politikai örvénybe került, mivel az ausztrál nép boldogtalan, hiszen a pandémia óta lezárások vannak.

„Amit mi tehetünk, az annyi, hogy közöljük a hírt: Djokovicsot megint be akarják zárni. Ez a legutóbbi hírünk, és most a PR-osokkal tanácskozunk, hogy mi legyen a következő lépés. Djokovics jelenleg azon a helyen tartózkodik, ahol a bírósági tárgyalás során is volt, és az ügyvédi csapatával azt vitatják meg, milyen lehetőségek állnak előttük.”

Szrdjan Djokovics, a teniszező édesapja megerősítette a hírt, hogy ismét őrizetbe veszik majd a fiát, és 12 órára sajtótájékoztatót hívott össze Belgrádban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik