Tenisz: Mély lélegzetet veszek, hogy lenyugodjak – Djokovics felesége

T. J.T. J.
Vágólapra másolva!
2022.01.07. 13:13
null
A világelső teniszező felesége (középen) először szólalt meg az esettel kapcsolatban (Fotó: AFP)
Habár már napok óta Novak Djokovics ausztráliai beutazása az első számú teniszhír szerte a világban, a világelső teniszező felesége először szólalt meg az esettel kapcsolatban. Jelena Djokovics az ortodox karácsony napján elárulta, hogy szeretné, ha a családja ma egy helyen lenne, de be kell érnie azzal, hogy mindenki egészséges.

„Boldog karácsonyt mindenkinek, aki ma ünnepli! Azt szeretném, hogy mindenki egészséges és boldog legyen, érezze magát biztonságban, és együtt töltse idejét a családjával. Szeretném, ha a családom ma egy helyen lenne, de az vigasztal, hogy mindenki egészséges” – írta Jelena Djokovics, aki köszönetet mondott azoknak a kedves embereknek, akik támogatásról biztosították a férjét.

„Mély lélegzetet veszek, hogy lenyugodjak, hogy hálát és megértést találjak mindazért, ami velünk történik. Az egyetlen Törvény, amelyet valamennyiünknek tisztelni függetlenül attól, hogy hol tartózkodunk, az a Szeretet és a mások tisztelete. A szeretet és a megbocsátás sohasem hiba, hanem mindig hatalmas erő.”

Djokovics támogatói közé felsorakozott a szerb egyház is, ugyanis Porfirije szerb pátriárka csütörtök este azt írta, hogy abból a kellemetlenségből és kísértésből, amit a teniszező karácsonykor átél, holnapra csak halvány árnyék marad.

„Érted, ahogy te is tudod, pravoszláv szerbek milliói imádkoznak” – közölte Porfirije pátriárka.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik