Jön a Terminál 2. – a mémgyárosokat is megihlette Djokovics kálváriája

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2022.01.05. 23:12
Mint azt már bizonyára minden sportrajongó tudja, a világklasszis teniszezőt, Novak Djokovicsot nem engedik tovább a hatóságok a melbourne-i Tullamarine repülőtérről, mivel nem tudja igazolni koronavírus elleni oltottságát. A meglehetősen abszurd szituáció természetesen az internet népét is megihlette: jöjjenek a legjobb mémek a szerb szupersztár főszereplésével!

SAJNOS NEM ENGEDHETEM TOVÁBB! Van, aki azzal viccelt, hogy egy bizonyos Roger Federer nevű úriember érdeke azt diktálja, hogy a világelső ne léphessen pályára a tornán (mint ismert, Djokovics, Nadal és a svájci játékos is 20-20 egyéni Grand Slam-győzelemmel áll, ezt a rekordot vehetné át 21. diadalával a szerb).SAJNOS NEM ENGEDHETEM TOVÁBB! Van, aki azzal viccelt, hogy egy bizonyos Roger Federer nevű úriember érdeke azt diktálja, hogy a világelső ne léphessen pályára a tornán (mint ismert, Djokovics, Nadal és a svájci játékos is 20-20 egyéni Grand Slam-győzelemmel áll, ezt a rekordot vehetné át 21. diadalával a szerb).


JÖN A MÁSODIK RÉSZ! Természetesen a hasonló sztorin alapuló, Tom Hanks és Catherine-Zeta Jones nevével fémjelzett Terminál című film adta a legtöbb ihletet – ott egy Kelet-Európából érkező személyt nem engednek be a hatóságok az Egyesült Államokba a New York-i John F. Kennedy reptéren. A történtek alapján második felvonás főszerepére tökéletes jelölt lenne Djokovics.

 





ÉN AZTÁN NEM MARADOK ITT! Vannak, akik szökési kísérletet vizionálnak.


Olyan is akad, aki a Reszkessetek, betörők! című film börtönből szabaduló tolvajbandájának harmadik tagjaként tudja elképzelni a szerb teniszcsillagot.


ELŐZMÉNYEK ITT!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik