Találatok a Transfermarkt címkére

Találatok száma: 12

Eb 2020: Haaland, Oblak és Pjanic sem utazik – a legértékesebb lemaradók

2020-11-18 09:55:47

A múlt héten eldőlt, mely 24 csapat vesz részt a jövő nyári, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon. Nagy örömünkre a magyar válogatott is ott lesz a tornán. Amíg Szoboszlai Dominik és társai készülhetnek a nagy eseményre, addig többek között Erling Haaland, Szergej Milinkovics-Szavics és Miralem Pjanic lemarad az Eb-ről.

Transfermarkt Jan Oblak Erling Haaland Eb-selejtező Eb 2020

Serie A: CR már csak a bajnokság 9. legértékesebb játékosa

2020-10-31 08:59:13

Nemrég frissítette az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő futballisták piaci értékét a mértékadó Transfermarkt, és az új listán Cristiano Ronaldo jó néhány helyet visszacsúszott.

olasz foci olasz bajnokság Transfermarkt Serie A Juventus Cristiano Ronaldo

FTC: közel 4 millió euróval nőtt a keret értéke; immár Tokmac Nguen az NB I legjobbja

2020-10-27 10:40:26

A labdarúgás átigazolási piacára szakosodott Transfermarkt legutóbbi kimutatásában az NB I-ben címvédő és a Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő Ferencváros keretének értéke csaknem négymillió euróval nőtt a közelmúltban.

Transfermarkt Tokmac Nguen NB I Fradi Ferencváros FTC

A vírus nem rázta meg a magyar piacot – a Fradi rekordot döntött

2020-09-29 15:55:55

Mérleget vontunk a múlt héten lezárult magyar átigazolási piac számai alapján – érkezők, távozók, értékvesztések és növekedések, légiósok. Sok minden nem változott egy év alatt, de a Ferencváros így is rekordot döntött.

piacelemzés magyar átigazolás játékospiac Transfermarkt NB I Mol Fehérvár

NB I: íme, a magyar élvonal tíz legértékesebb labdarúgója!

2020-08-15 11:31:33

A hétvégén rajtoló NB I-es bajnokság apropóján a KS bemutatja a honi élvonal 10 legértékesebb játékosát. A Transfermarkt adataiból kiderül, szinte mindegyikük légiós, így aztán csapatonkénti bontásban a legtöbbre taksált magyar játékosokat is lajstromozzuk.

Transfermarkt NB I Képes Sport

Transfermarkt: Zubkov lett a legértékesebb játékos az NB I-ben

2020-07-30 15:41:41

Július végén a transfermarkt.de frissítette adatbázisát, s már nem – a 4. helyre visszacsúszó – Nikolics Nemanja neve mellett található a legmagasabb pénzösszeg: az NB I legértékesebb játékosát mostantól Olekszandr Zubkovnak hívják.

transfermarkt Olekszandr Zubkov

Légiósok: a Transfermarktnál már Szoboszlai a legértékesebb magyar

2020-07-22 18:37:16

Az elmúlt hetekben nyújtott teljesítményének és értéknövekedésének köszönhetően a Transfermarkt adatbázisában már Szoboszlai Dominik a legértékesebb magyar labdarúgó, sőt a teljes osztrák Bundesliga legértékesebb játékosa is: a Red Bull Salzburg tizenkilenc éves középpályását a német szakportál április elején még „csak” 13.5 millió euróra becsülte, most már azonban 25 millióra (8.7 milliárd forint), ami megegyezik a salzburgi kivásárlási árával. A magyar játékosok listáján Willi Orbán (RB Leipzig, 16 millió euró) áll a második, Gulácsi Péter (RB Leipzig, 9.5) a harmadik helyen.

magyar válogatott légiósok Willi Orbán Transfermarkt Szoboszlai Dominik Red Bull Salzburg

Világfutball: 9 milliárd euróval csökkent a játékosok értéke

2020-04-09 11:51:34

A koronavírus-járvány alaposan felforgatta a sportvilágot, egyelőre megjósolhatatlan, milyen következményekkel kell számolni a jövőben. A Transfermarkt húsz százalékkal csökkentette a labdarúgók becsült piaci értékét, az 1998-ban és később született játékosok értéke tíz százalékkal csökkent. Mindez azt jelenti, hogy összesen, globális szinten a világ labdarúgóinak értéke kilencmilliárd euróval csökkent.

átigazolások világfutball koronavírus Transfermarkt PSG Neymar

A Chelsea-játékos is növeli az NB I értékét – 13 millió euróval többre tartják

2019-09-30 23:20:44

Egy hónapja zárult az átigazolási időszak, azóta egy-két szabadon igazolható futballista szerződtetését jelentették be a klubok, de mára kialakultak a végleges, őszi keretek. Itt az ideje, hogy összegezzük az átigazolási időszak legfontosabb statisztikáit!

játékospiac Transfermarkt NB I Mol Fehérvár Ferencváros Danilo Pantics

Labdarúgás: Szoboszlai a világ 10 legértékesebb fiatalja között

2019-07-01 09:18:24

A Transfermarkt legfrissebb listáján a világ legértékesebb 18 éves és fiatalabb futballistáit rangsorolta. A legjobb tízbe bekerült Szoboszlai Dominik is, aki holtversenyben a 7. helyen található.

Transfermarkt Szoboszlai Dominik

Az NB I többet költött idén télen – a legtöbbet a Ferencváros

2019-02-27 13:36:25

Bár az átigazolási időszak február 14-én zárult le az NB I-ben, néhány klubnál még a napokban is voltak változások a játékoskeretben, az Újpest például két csatárt is igazolt, a legutóbb a DVTK-ban játszó Eperjesi Gábor pedig Mezőkövesdre szerződött. Innentől viszont már csak szabadon igazolható futballisták válthatnak klubok, így nagy mozgás nem várható. Éppen ezért érdemes áttekinteni, összegezni a téli piaci történéseket, illetve a Transfermarkt számainak segítségével a fontosabb statisztikai mutatókra is kitérünk.

piacelemzés magyar átigazolás Transfermarkt NB I Mol Fehérvár FC Lacina Traoré

„Az NB I évről évre rosszabb feltétellel lép ki a piacra”

2017-12-17 09:10:19

Az NB I utolsó őszi fordulója után a zöld gyep helyett február végéig a fehér asztal szolgáltatja  az izgalmakat a magyar labdarúgásban. Kiket igazolnak a bajnoki címért küzdő együttesek? Tervez-e nagybevásárlást valamelyik kiesőjelölt? Sikerül-e valamelyik magyar játékosnak erősebb bajnokságba szerződnie? A közelgő téli átigazolási időszakot ezúttal nem szakmai, hanem pénzügyi oldalról közelítettük meg. A kérdések megválaszolásában Dénes Ferenc sportközgazdász segítségét kértük. A csapatokra, valamint a játékosokra vonatkozó számszerű értékeknél a transfermarkt.de adatait vettük alapul.

magyar átigazolás Transfermarkt NB I Dénes Ferenc