Találatok a teqball címkére

Találatok száma: 95

Futballanya gyermekei – a labdarúgás válfajai a futsaltól a lábteniszen át a teqballig

2021-09-13 09:36:09

Alapvetés, hogy lábbal sokkal nehezebb a labdát irányítani, mint kézzel. Talán ezért is a világ legnépszerűbb játéka a labdarúgás, amelynek különböző válfajai is meghódították már az emberek szívét, így mindenki megtalálhatja a maga műfaját az igencsak színes palettán.

teqball strandfoci padbol lábtenisz labdarúgás kispályás futball

Teqball: reális esély lehet a 2028-as olimpiára

2021-09-07 14:33:40

Teqballbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatót rendeztek Budapesten, amelyet dr. Birkner Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnökének beszéde nyitott, s elmondta: a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal Ipari Innovációs Díját a Teqball Kft. nyerte el a Teq Lite nevű, tömeggyártásra alkalmas Teqball-asztalért, amelyből 2020-ban több mint hatezret gyártott.

teqball Huszár Viktor

PSG: Messi teqballal kezdett első párizsi edzésén – videó

2021-08-13 12:46:15

Lionel Messi csütörtökön vett részt az első edzésén a PSG-nél, ahol teqballozott is. A 34 éves argentin klasszis látványos labdameneteket játszott Neymarral. 

teqball Paris Saint-Germain PSG Lionel Messi

Elismerés: Paralimpiai Láng-díjat kapott Gattyán György

2021-08-12 17:37:11

A parasportért végzett kiemelkedő munkájáért „Paralimpiai Láng-díjat” kapott Gattyán György. A Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa az elismerést Szabó Lászlótól, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökétől, illetve Kulcsár Krisztiántól, a MOB elnökétől vehette át a magyar paralimpiai csapat eskütételén.

teqball parateqball parasport paralimpia

Teqball: Menczer Tamás szerint fontos a hátrányos helyzetűek segítése

2021-07-15 15:55:57

Kiemelt ügy a hátrányos helyzetű gyermekek segítése – jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten az Ökumenikus Segélyszervezetnek adományozott teqballasztalok átadóján.

teqball szabadidősport Menczer Tamás

Európai Játékok: hivatalos, a teqball ott lesz az eseményen

2021-06-02 12:31:37

Hivatalossá vált, hogy a magyar fejlesztésű sportág, a teqball is helyet kapott a 2023. június 21. és július 2. között esedékes krakkói Európai Játékok programjában – áll az Európai Olimpiai Bizottság (EOC) közleményében.

teqball FITEQ Európai Játékok EOC

Olimpia: Helsinki magyar hősei teqballasztalokon

2021-05-06 17:20:21

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Helsinkiben tett látogatása során, a Magyar Sport Napja előestéjén felkereste a magyar sporttörténelem legnagyobb olimpiai sikerének helyszínét, a finn főváros Olimpiai Stadionját is – tájékoztatott a Külgazdasági és Külügyminisztérium Sportdiplomáciai Főosztálya.

teqball olimpia Szijjártó Péter Helsinki

FITEQ: mostantól már a parateqball is hódít

2021-03-29 10:18:13

A Nemzetközi Teqballszövetség (FITEQ) hivatalosan is bejelentette a teqball para változatának, a parateqballnak a születését.

teqball FITEQ

Teqball: rajtol a hazai országos bajnokság

2021-03-07 15:28:12

Alig pár esztendő alatt óriási nemzetközi sikersztori lett a magyar fejlesztésű teqball sportágból. Olyan világhírű labdarúgók, mint Carles Puyol vagy Ronaldinho álltak a magyar teqball ügye mellé, amelyről túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a legjobb úton halad az olimpiai műsorra kerüléshez. A sportágnak már magyar szövetsége is van, a Csisztu Sport Castben pedig többek közt a magyar egyéni világbajnok Blázsovics Ádám és az OTESZ elnökségi tagja, dr. Bársony Farkas beszél a teqball fejlődéséről.

teqball

Teqball: a tengerentúl is felfigyeltek a magyar fejlesztésű sportra

2021-02-08 19:38:05

Terjedelmes videoriportot közölt az amerikai CNN hírcsatorna internetes híroldalának címlapján a teqball amerikai előretöréséről. A magyar sportinnováció egyre ismertebb a világon, ugyanakkor az Egyesült Államokban csak nemrég kezdett el terjeszkedni.

teqball

Teqball: hivatalosan elismert sportág lett a magyar találmány

2020-11-10 15:43:29

A sportokat tömörítő ernyőszervezet, a GAISF keddi közgyűlésén az olimpiai és nem olimpiai nemzetközi sportági szövetségek 90.16 százalékos többséggel megszavazták a Nemzetközi Teqballszövetség (FITEQ) teljes körű tagságát. A  2017-ben alapított szövetség lett a legfiatalabb tagja a szervezetnek, és olimpiai aspiráns sportággá lépett elő. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottságának támogató döntése függvényében legkorábban a 2028-as Los Angeles-i nyári játékok programján találkozhatunk a magyar sportággal – olvasható a FITEQ sajtóközleményében.

teqball olimpia 2028 olimpia Gattyán György FITEQ

Teqball: hallássérülteknek adományoztak asztalokat

2020-09-14 14:04:40

A Docler Holding – a hallássérült gyerekekkel foglalkozó Ezüstcipő Focisulival néhány hónapja kötött együttműködés keretében – egy-egy multifunkcionális Teq-asztalt biztosít két zuglói, hallássérülteket oktató intézetnek, ezáltal bővítve az ott tanulók sportolási lehetőségeit.

teqball

Teqball: a két világbajnok megnyerte a bajnokság 1. körét!

2020-07-24 15:52:48

A világbajnok duó sikerével ért véget a teqball ob I nyitó fordulója a párosoknál. Az Országos Teqballszövetség információi szerint a budapesti fordulóban Bányik Csaba és Blázsovics Ádám (Phoenix Teqball Academy SE) győzött.

teqball Fördős Soma Bányik Csaba Blázsovics Ádám Bakó Ádám

Teqball: Olaszországban is hódít a játék – fotók

2020-07-16 12:39:47

Neves helyi szervezetekkel együttműködve támogatja az olasz sportéletet Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma: a FITEQ-kel való stratégiai partnerségén keresztül Teq-asztalokat adományozott az Olasz Olimpiai Bizottságnak, az AS Roma futballcsapatnak és a La Sapienza Egyetemnek a Római Magyar Akadémián.

teqball

Teqball: megalakult az Országos Teqball Szövetség

2020-06-30 11:35:36

Megalakult az Országos Teqball Szövetség (OTESZ), amelynek közgyűlése id. Gattyán Györgyöt választotta meg első elnökéül.

teqball

Teqball: magyaros sikerek az első sanghaji teqballversenyen

2020-06-15 15:30:19

Magyar kötődésű sikerekkel zárult az első sanghaji teqballverseny, amelyet Magyarország sanghaji főkonzulátusa szervezett meg – tudta meg a Nemzeti Sport Tasnády Elődtől, Magyarország sanghaji külgazdasági attaséjától.

teqball Sanghaj

Maradj otthon, és teqballozz! – ahogy a világsztárok is teszik

2020-05-10 18:54:24

A koronavírus-járvány idején otthonukba szoruló, sport és mozgáslehetőség nélkül maradó családoknak kínál sport- és játékélményt a Nemzetközi Teqballszövetség (FITEQ) vadonatúj digitális e-sport-applikációja, a Sqiller, amely Magyarországon is elérhető az okostelefonokra az App Store-ban. A magyar találmány alkotói továbbá őrületes akciót kínálva, 50 százalékos kedvezménnyel árusítják asztalaikat, a Teq Smartot, a Teq Lite-ot és a Teq One-t a pandémia idején. (x)

teqball

Teqball: egészen új területen próbáltak szerencsét világbajnokaink

2020-05-07 21:20:30

Balázsovics Ádám és Bányik Csaba, a magyar fejlesztésű teqball két világbajnoka kipróbálta magát a Honfoglaló Arénában. Gundel Takács Gábor ellen mérkőztek meg, és egy igen izgalmas kvízcsatát vívtak.

teqball-vb teqball Honfoglaló Bányik Csaba Balázsovics Ádám

Teqball: David Beckham is így tartja formában magát – videó

2020-05-05 18:06:04

A koronavírus-járvány idején otthonukba szoruló, hazai és nemzetközi bajnokságok nélkül maradó futballsztárok vásárolnak teqballasztalt, hogy azzal edzenek és kapcsolódnak ki családjukkal együtt. Ezen a héten David Beckham és családja kezdte el az Teqball Smart asztalt használni.

teqball David Beckham

Fotó: Neymar teqball-lal tartja magát formában karantén idején

2020-04-23 11:27:12

A magyar fejlesztésű teqball az egész világon nagy népszerűségnek örvend, most Neymar adta ennek ékes tanújelét: a brazil válogatott és a PSG sztárja egy apa-fia képet töltött fel az Instagram-oldalára. A képen a fiát öleli éppen egy teqballasztal mellett, feltehetően egy jól sikerült labdamenet után.

teqball brazil labdarúgás PSG Neymar