Találatok a teqball címkére

Találatok száma: 85

Teqball: hivatalosan elismert sportág lett a magyar találmány

2020-11-10 15:43:29

A sportokat tömörítő ernyőszervezet, a GAISF keddi közgyűlésén az olimpiai és nem olimpiai nemzetközi sportági szövetségek 90.16 százalékos többséggel megszavazták a Nemzetközi Teqballszövetség (FITEQ) teljes körű tagságát. A  2017-ben alapított szövetség lett a legfiatalabb tagja a szervezetnek, és olimpiai aspiráns sportággá lépett elő. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottságának támogató döntése függvényében legkorábban a 2028-as Los Angeles-i nyári játékok programján találkozhatunk a magyar sportággal – olvasható a FITEQ sajtóközleményében.

teqball olimpia 2028 olimpia Gattyán György FITEQ

Teqball: hallássérülteknek adományoztak asztalokat

2020-09-14 14:04:40

A Docler Holding – a hallássérült gyerekekkel foglalkozó Ezüstcipő Focisulival néhány hónapja kötött együttműködés keretében – egy-egy multifunkcionális Teq-asztalt biztosít két zuglói, hallássérülteket oktató intézetnek, ezáltal bővítve az ott tanulók sportolási lehetőségeit.

teqball

Teqball: a két világbajnok megnyerte a bajnokság 1. körét!

2020-07-24 15:52:48

A világbajnok duó sikerével ért véget a teqball ob I nyitó fordulója a párosoknál. Az Országos Teqballszövetség információi szerint a budapesti fordulóban Bányik Csaba és Blázsovics Ádám (Phoenix Teqball Academy SE) győzött.

teqball Fördős Soma Bányik Csaba Blázsovics Ádám Bakó Ádám

Teqball: Olaszországban is hódít a játék – fotók

2020-07-16 12:39:47

Neves helyi szervezetekkel együttműködve támogatja az olasz sportéletet Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma: a FITEQ-kel való stratégiai partnerségén keresztül Teq-asztalokat adományozott az Olasz Olimpiai Bizottságnak, az AS Roma futballcsapatnak és a La Sapienza Egyetemnek a Római Magyar Akadémián.

teqball

Teqball: megalakult az Országos Teqball Szövetség

2020-06-30 11:35:36

Megalakult az Országos Teqball Szövetség (OTESZ), amelynek közgyűlése id. Gattyán Györgyöt választotta meg első elnökéül.

teqball

Teqball: magyaros sikerek az első sanghaji teqballversenyen

2020-06-15 15:30:19

Magyar kötődésű sikerekkel zárult az első sanghaji teqballverseny, amelyet Magyarország sanghaji főkonzulátusa szervezett meg – tudta meg a Nemzeti Sport Tasnády Elődtől, Magyarország sanghaji külgazdasági attaséjától.

teqball Sanghaj

Maradj otthon, és teqballozz! – ahogy a világsztárok is teszik

2020-05-10 18:54:24

A koronavírus-járvány idején otthonukba szoruló, sport és mozgáslehetőség nélkül maradó családoknak kínál sport- és játékélményt a Nemzetközi Teqballszövetség (FITEQ) vadonatúj digitális e-sport-applikációja, a Sqiller, amely Magyarországon is elérhető az okostelefonokra az App Store-ban. A magyar találmány alkotói továbbá őrületes akciót kínálva, 50 százalékos kedvezménnyel árusítják asztalaikat, a Teq Smartot, a Teq Lite-ot és a Teq One-t a pandémia idején. (x)

teqball

Teqball: egészen új területen próbáltak szerencsét világbajnokaink

2020-05-07 21:20:30

Balázsovics Ádám és Bányik Csaba, a magyar fejlesztésű teqball két világbajnoka kipróbálta magát a Honfoglaló Arénában. Gundel Takács Gábor ellen mérkőztek meg, és egy igen izgalmas kvízcsatát vívtak.

teqball-vb teqball Honfoglaló Bányik Csaba Balázsovics Ádám

Teqball: David Beckham is így tartja formában magát – videó

2020-05-05 18:06:04

A koronavírus-járvány idején otthonukba szoruló, hazai és nemzetközi bajnokságok nélkül maradó futballsztárok vásárolnak teqballasztalt, hogy azzal edzenek és kapcsolódnak ki családjukkal együtt. Ezen a héten David Beckham és családja kezdte el az Teqball Smart asztalt használni.

teqball David Beckham

Fotó: Neymar teqball-lal tartja magát formában karantén idején

2020-04-23 11:27:12

A magyar fejlesztésű teqball az egész világon nagy népszerűségnek örvend, most Neymar adta ennek ékes tanújelét: a brazil válogatott és a PSG sztárja egy apa-fia képet töltött fel az Instagram-oldalára. A képen a fiát öleli éppen egy teqballasztal mellett, feltehetően egy jól sikerült labdamenet után.

teqball brazil labdarúgás PSG Neymar

Koronavírus: a teqball tulajdonosa gyerekeknek segít

2020-04-17 22:03:20

A magyar fejlesztésű teqballt világhódító útjára indító Docler Holding a segitunkegymasnak.hu felhívására reagálva 1000 vadonatúj számítógépet adományoz távoktatásban résztvevő gyermekeknek.

teqball koronavírus jótékonyság

Teqball: e-sport applikáció – Ronaldinhóval és Cafuval

2020-04-03 18:25:43

A koronavírus-járvány idején otthonukba szoruló, sport és mozgáslehetőség nélkül maradó családoknak kínál sport- és játékélményt a Nemzetközi Teqballszövetség (FITEQ) vadonatúj digitális e-sport applikációja, a Sqiller, amely mától Magyarországon is elérhető az App Store-ban. Egy okostelefon és bármilyen focilabda segítségével tökéletesítheti bárki labdakezelési technikai tudását az alkalmazás segítségével, amelyben a különböző nehézségi szintű gyakorlatokat olyan világsztárok mutatják be, mint Ronaldinho és Cafu.

teqball Ronaldinho Cafu

Videó: teqballmeccs az MU-nál, Martialék brazilokat vertek

2020-02-12 19:22:35

Öt nyert pontig tartó rövid teqballmeccset vívott egymással szerdán az Anthony Martial, Bruno Fernandes páros az Andreas Pereira, Fred duó ellen a Manchester United spanyolországi edzőtáborában. Az „összecsapás” a francia, portugál kettős 5:2-es sikerével zárult.

videó teqball Manchester United Fred Bruno Fernandes Anthony Martial

Teqis: sikeres volt a hétvégi budapesti pénzdíjas verseny

2020-01-20 22:02:25

Két Davis-kupa-játékos, Nagy Péter és Borsos Gábor mellett a magyar tenisz- és sportvilág számos kiváló alakja, többek között Baji Balázs, Szabó László, Mészöly Géza és Sebestyén Péter is pályára lépett az első nemzetközi Teqis & Parateqis Challenger Cup versenyen.

teqis teqball Szabó László Mészöly Géza Baji Balázs

Teqball: itt az I. Qatch Challenger-kupa Budapesten

2019-12-14 09:30:37

Szombaton rendezik az első magyarországi Qatch Challenger versenyt. A hétvégén a fővárosban először mutathatják meg tudásukat azok a háromfős csapatok, amelyek ezt a fiatal, gyors és dinamikusan fejlődő sportágat ki szeretnék próbálni.

teqball Qatch

Teqball-vb: visszavágtak a mieink, párosban is magyar aranyérem

2019-12-09 00:33:58

Párosban a Blázsovics Ádám, Bányik Csaba kettős nyerte meg a budapesti teqball-világbajnokságot, mivel a Vasas Fáy utcai sporttelepén megrendezett vasárnapi döntőben két játszmában (20:9, 20:18) visszavágott a Bogdan Marojevics, Nikola Mitro montenegrói duónak a tavalyi fináléban elszenvedett vereségért. A vegyes párosok döntőjében a Bányik, Janicsek Zsanett duó három játszmában alulmaradt a Marcos Vieira, Natalia Guitler brazil kettőssel szemben.

teqball-vb teqball Ronaldinho Janicsek Zsanett Bányik Csaba Borsányi Gábor

Teqball-vb: Ronaldinho szeme előtt magyar világbajnoki cím

2019-12-08 00:07:23

Egyesben Blázsovics Ádám nyerte meg a budapesti teqball-világbajnokságot, mivel a szombat esti döntőben két sima játszmában, 20:10, 20:9-re legyőzte a lengyel Adrian Duszakot. A 25 éves magyar sportoló a honi fejlesztésű sportág harmadik vb-jén másodszor lett aranyérmes egyéniben.

teqball-vb teqball Ronaldinho Blázsovics Ádám

Videó: „Imádom ezt a játékot” – exkluzív interjú Ronaldinhóval

2019-12-07 08:38:58

Exkluzív interjút adott Ronaldinho a Nemzeti Sport stábjának. A budapesti teqball-világbajnokság sztárvendége egy esetleges magyar ajánlatról, a családi örökségről, a sikereiről és a hétköznapjairól is beszélt.

teqball-vb teqball exkluzív Ronaldinho

Teqball: Ronaldinho Puskás-mezt kapott a budapesti vb megnyitóján

2019-12-06 17:25:45

Pénteken megtartották a december 6. és 8. között sorra kerülő budapesti teqball-világbajnokság megnyitóját. Az eseményen ott volt a torna sztárvendége, Ronaldinho is, aki szemmel láthatóan minden pillanatát élvezte a műsornak. A brazil zseni egy Puskás Ferenc nevével ellátott mezt is kapott ajándékba. Tekintsék meg a megnyitóról készült legjobb fotókat!

teqball-vb teqball képgaléria galéria Ronaldinho

Teqball: Sziasztok, magyarok! – Ronaldinho „beköszönt”

2019-11-22 17:55:13

Ronaldinho magyarul köszönti a rajongókat a budapesti teqball-világbajnokságra készült kisfilmben.

teqball-világbajnokság teqball-vb teqball Ronaldinho