Gömbérzék: íme, az E-csoport legcsinosabb vb-asszonykája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.30. 20:08
null
<a href="javascript:void(0);" onclick="initializeNGallery('Ludivine_Kadri_Sagna')"><strong>LUDIVINE KADRI SAGNA</strong> - <strong>A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</strong></a>
Alig több mint két hét van a brazíliai labdarúgó-világbajnokságig, a tornára hangolódó sorozatunkban a nyolc csoport egy-egy barátnőjét, feleségét mutatjuk be. Az E-jelű négyesből a Franciaország keretét erősítő szélső hátvéd, Bacary Sagna feleségére, Ludivine Kadri Sagnára esett a választásunk!

Az Arsenalt 2007 óta szolgáló, de nyáron a londoni klubtól biztosan távozó bekk 39 válogatott fellépésén gólt még nem szerzett (persze nem is azért van a pályán), de a magánéletben már fiatalon „meglőtte élete legfontosabb gólját", mikor elhódította jelenlegi feleségét, Ludivine-t.

Az Arsenal történetének egyik „legforróbb" WAG-je 26 éves (férje 31), francia és algériai felmenőkkel rendelkezik, meglepő módon modellként futott be karriert, miközben az elmúlt években a színészi pályával is kacérkodik.Twitter-oldalán lelkesen kommunikál rajongóival és rengeteg fotót oszt meg magáról.

Bacaryt és vb-lázban égő kedvesét gyermekkorukban sodorta össze a sors szele (Sagna akkoriban PSG-szurkoló volt), tinédzserként már közel kerültek egymáshoz, 17 évesen kezdtek randizni egymással. 2010 nyarán fogadtak örök hűséget, szerelmük gyümölcseként két fiú gyermekük született, Elias (2009) és Kais (2013).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik