Gömbérzék: íme, a D-csoport legcsinosabb vb-asszonykája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.28. 21:22
null
<strong>Galériánk megtekintéséhez kattintson a képre!</strong>
Alig több mint két hét van a brazíliai labdarúgó-világbajnokságig, a tornára hangolódó sorozatunkban a nyolc csoport egy-egy barátnőjét, feleségét mutatjuk be. A D jelű kvartettből az olasz Alberto Aquilani kedvesére, a bájos nevű Michela Quattrociocchéra esett a választásunk.

 

A Fiorentina középpályása eddigi 33 válogatottságának egyharmadát 2013-ban teljesítette, és a korábban számos sérüléstől sújtott játékos a teljesítményével kiharcolta, hogy Cesare Prandelli a Konföderációs Kupa után a világbajnokságra is kivigye őt Brazíliába.

Aquilani a hazájában igen népszerű színésznőt még „római farkasként” szerette el a szintén a filmekből ismert Matteo Branciamorétól, és kapcsolatuk – az angliai kitérő ellenére is – töretlenül tart.

A fiatalok 2012. július negyedikén mondták ki a boldogító igent, ekkor azonban már hárman alkották a családot, miután 2011 áprilisában Michela életet adott kislányuknak, Aurorának.

A pár idén májusban jelentette be, hogy ismét gyermekáldás elé néz, de a korábban a Liverpoolt, a Juventust és a Milant is erősítő 29 éves Aquilanira addig is nagy feladatok várnak, hiszen az olaszok az egyik legnehezebb vb-csoportba kerültek Anglia, Costa Rica és Uruguay társaságában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik