Gömbérzék: Íme, az A-csoport legcsinosabb vb-asszonykája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.19. 10:57
null
<a href="javascript:void(0);" onclick="initializeNGallery('Vb-WAG_Ana_Bekoa_Mexiko_A-csoport')"><strong>ANA BEKOA – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</strong></a>
Kevesebb mint egy hónap van hátra  brazíliai labdarúgó-világbajnokságig, a tornára hangolódó legújabb sorozatunkban a nyolc csoport egy-egy barátnőjét, feleségét mutatjuk be. Elsőnek a mexikói Marco Fabián barátnőjét, Ana Bekoát!

Az A jelű kvartettből a választásunk Mexikó válogatottját „képviselő" Ana Bekoára esett. A CONCACAF-zónából kvalifikált mexikóiak 23-as szűkített keretbe is beválogatott Marco Fabián, a Guadalajara (Cruz Azulnál kölcsönben szereplő) 24 éves középpályásának 25 éves barátnője több fronton is kamatoztatta már tehetségét. A televíziós színésznőként és modellként dolgozó lány a szépségipar mellett profi szakácsként is megállja a helyét.

Szüleit már fiatalon elvesztette, a sajnálatos eset miatt félbe kellett hagynia főiskolai tanulmányait. Elmondása szerint a tragédia csak erősebb emberré tette. Kulináris kalandozásai után visszatért a színészkedéshez, 20 évesen meg is kapta első szerepét egy tévé-sorozatban, majd ezt követően a mexikói szappanoperák népszerű sztárjává vált.

Ana karakteres személyiségével és vakmerőségével bűvöli el leginkább a körülötte élőket, kedvenc hobbijai közé az utazás, a filmek és a tánc sorolható, a sport terén a tenisz, a golf és természetesen a labdarúgás a kedvence.

Kedvese, Marco Fabián egyelőre nem oszlopos tagja a felnőtt válogatottnak (11 mérkőzésen 4 gólt szerzett), de a vb-n esélye lesz a berobbanásra a nemzetközi köztudatba is. Nem kezdődött jól a karrierje címeres mezben: a 2011-es Copa America előtt hét társával együtt féléves eltiltást kapott, miután Ecuadorban örömlányokkal múlatták az időt, akik később meg is lopták őket. Fabián 2012 januárjában tért vissza a válogatottba, 2012-ben tagja volt a Londonban olimpiai aranyérmet nyerő U23-as csapatnak.

Marco Fabián próbálja szerelni a brazil Marcelót a londoni olimpia döntőjében; akár a nyári vb-n is összecsaphatnak (Fotó: Action Images)
Marco Fabián próbálja szerelni a brazil Marcelót a londoni olimpia döntőjében; akár a nyári vb-n is összecsaphatnak (Fotó: Action Images)

Az örömlányos incidens Marco és Ana kapcsolatát nem befolyásolta, hiszen csak később, 2012-ben jöttek össze. Szerelmük azóta is virágzik és állítólag már az esküvőre sem kell sokáig várni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik