Gömbérzék: Íme, a C-csoport legcsinosabb vb-asszonykája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.25. 20:23
null
<strong>Galériánk megtekintéséhez kattintson a képre!</strong>
Alig több mint két hét van hátra a brazíliai labdarúgó-világbajnokságig, a tornára hangolódó sorozatunkban a nyolc csoport egy-egy barátnőjét, feleségét mutatjuk be. A C jelű négyesből a japán Kagava Sindzsi párjára, a cuki Nacuki Margaretre esett a választásunk.

 

A 25 éves támadó középpályás a Manchester Unitednél eddig nem tudta beváltani a hozzá fűzött nagy reményeket – vagy akár csak megközelíteni azt a szintet, amelyet a Dortmundnál elért –, Alberto Zaccheroni szövetségi kapitány csapatában azonban így is alapembernek számít.

Kagaváról egy időben az a hír járta, hogy felnőttfilmes hölgyemény személyében találta meg az igazit, de valójában csak összekeverték Nacukit Icsinosze Amerivel (…).

Na szóval, most, hogy tisztáztuk az alapvető kérdéseket, lássuk, ki is ez a cuki (tudom…) lány. Nacuki Margaret modellként és televíziós személyiségként keresi a kenyerét, esetenként a sporttelevíziózás szegmensében tűnik fel.

Hogy a futball iránt rendkívül elkötelezett, szülei révén félig japán, félig kanadai szépség szerencsét hoz-e a japánoknak a görög, a kolumbiai és az elefántcsontparti válogatottat is magába foglaló C-csoportban, az még a jövő zenéje, addig is megmutatjuk az egzotikus asszonyka legszebb képeit!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik