Férfi vízi ob I: a Szentes végzett a 11. helyen

Vágólapra másolva!
2024.05.14. 20:54
Vidovics FerencA Szentes lett a 11. (Fotó: Facebook/Szentesi Vízilabda Klub)
A Szentes csapata végzett a férfi vízilabda ob I 11. helyén, miután kedden az UVSE elleni párharc második mérkőzésén is győzött.

 

VÍZILABDA
FÉRFI OB I
A 11. HELYÉRT, 2. MÉRKŐZÉS
METALCOM-SZENTES–UVSE 12–10 (3–0, 4–2, 1–5, 4–3)
Szentes, 170 néző V: Ádám F., Csizmadia Zs. 
SZENTES: KOVÁCS B. – Pethe, ASANYIN 2, Magyar M. 2, SZATMÁRI 3, Vismeg, Biros B. Csere: Bozó, Vékony 1, Csorba, Kürti-Szabó, HAJDÚ 4, Makán. Edző: Kis Gábor
UVSE: Korom – Kardos A. 1, KORBÁN 2, BESENYEI 2, Barics, Korbács 2, Bencz. Csere: Csiszer (kapus), Herczeg 1, Hegedűs Cs. 1, Gidófalvy, Kedves 1, Budai, Hegedűs Z. Edző: Vincze Balázs
Emberelőny-kihasználás: 7/3, ill. 8/3. Kettősemberelőny-kihasználás: –, ill. 1/1. Gól – ötméteresből: 2/2, ill. –. Kipontozódott: Kardos A. (32. p.)
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2–0 a Szentes javára
MESTERMÉRLEG
Kis Gábor: – A mai mérkőzést háromszor kellett megnyernünk a hullámzó teljesítményünk miatt, de győztünk és most nagyon boldog vagyok. A „lesajnált Szentes” pozíciójából álltunk talpra és produkáltunk egy remek tavaszi szezont, amihez gratulálok a játékosaimnak.
Vincze Balázs: – A Szentes sokkal jobban meg akarta nyerni ezt a párharcot, mint mi, és a két mérkőzés alapján megérdemelten szerezték meg a tizenegyedik helyet. El vagyok keseredve, mert úgy érzem, hogy számunkra sokkal több volt ebben az idényben, mint ahol végeztünk.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik