Találatok a sorozat címkére

Találatok száma: 16

Egyen inkább több szalonnát – a „falábú” Robert Lewandowski esete a fafejű edzőkkel

2021-02-25 20:03:09

Robert Lewandowski karrierjének alakulását befolyásolta az izlandi vulkánkitörés, s edzői is mindent megtettek, hogy elvegyék a kedvét a labdarúgástól, de elszántságának köszönhetően mindenkire rácáfolt. A praktikákra nem volt vevő: sajtos-sonkás szendvics ide, szalonnás reggeli oda, az elnyűhetetlen futballistát az sem törte meg, hogy 17 évesen eltanácsolták a Legiától.

sorozat Robert Lewandowski Képes Sport Bundesliga Bayern München Aranylabda

Asztal három főre – Robert Lewandowski a legnagyobbak között

2021-02-18 18:09:47

Robert Lewandowski az elmúlt években bizonyította, jogosan emlegetik a nevét Lionel Messiével és Cristiano Ronaldóéval egy lapon. A Bayern München csatárának 2020-as teljesítményét senki sem tudta felülmúlni, mégsem kapta meg az Aranylabdát.

sorozat Robert Lewandowski Képes Sport Bundesliga Bayern München Aranylabda

Porban és sárban szerzett „életrevalóság” – Maradona és Argentína

2021-02-05 12:14:31

Diego Maradona és Argentína dicsőséggel, boldogsággal, büszkeséggel és szélsőséges érzelmekkel fűtött viszonyáról nemhogy cikket, vaskos könyvet lehetne írni. Ezen a felületen legfeljebb felvillantani tudunk valamit abból, ami a világ egyik legnagyobb futballistájának szülőhazájából, családi és társadalmi környezetéből hozott öröksége volt.

sorozat argentin válogatott Képes Sport Diego Maradona Argentína

Mi lesz veled, Újpest? – dicső múlt, dicstelen jelen

2021-01-31 08:47:05

A labdarúgók mélyrepülését figyelve adja magát a kérdés: mi lesz veled, Újpest? A siralmas bajnoki szereplés kapcsán felidézzük a lila-fehérek kiemelkedő eredményeit. Húsz bajnoki arany, tíz hazai kupagyőzelem, három Szuperkupa, plusza nemzetközi sikerek. Régi idők focija.

Újpest történelem sorozat Zsengellér Gyula Szusza Ferenc Képes Sport

Pelé és Messi szorításában – vajon Maradona minden idők legnagyobb futballistája?

2021-01-29 12:10:03

Diego Maradona minden idők legnagyobb futballistája? Vagy Pelé? Esetleg már Messi? Netán Puskás? A kérdés ugyanolyan fontos és szórakoztató, mint amennyire megválaszolhatatlan.

sorozat Puskás Ferenc Pelé Lionel Messi Képes Sport Diego Maradona

Egy azúrkék angyal az Édenkert közepén – Maradona és Nápoly

2021-01-21 19:25:14

Diego Maradona és Nápoly – ha létezik szerelem ember és város között, az övék az volt. Kölcsönös és szenvedélyes, fájdalmas és gyönyörűséges, olyan tomboló románc, amelyet közelről látni, átélni felejthetetlen élmény maradt valamennyi nápolyinak. A kiváltságosok egyike Sergio Siano fotóriporter, aki a városban végigfényképezte a Maradona-királyság éveit, és a Képes Sport tematikus cikkéhez rendelkezésre bocsátotta lenyűgöző sporttörténeti képeit.

sorozat Sergio Siano Nápoly Napoli Képes Sport Diego Maradona

Sakk: Nem ihatsz és drogozhatsz, ha világbajnok akarsz lenni – Polgár Judit a CNN-nek

2020-11-18 18:47:18

Polgár Judit kétszeres olimpiai bajnok sakkozó a CNN-nek adott interjút a Netflixen nagy sikerrel futó Vezércsel című sorozatról.

sorozat sakk Vezércsel Polgár Judit Netflix

MLS: a The Last Dance inspirálta – Beckhamről is sorozat készülhet

2020-08-04 09:29:09

A nagysikerű The Last Dance-hez hasonló dokumentumfilm-sorozat készülhet David Beckham életéről, sőt, az angol labdarúgó-legenda már a gyártókkal is tárgyal.

sorozat dokumentumfilm The Last Dance Netflix Miami David Beckham

Tv: az HBO sorozatot forgat a madridi futballvezérről

2019-04-05 09:13:06

Az HBO négyrészes dokumentumfilm-sorozatot forgat Jesús Gil életéről, amelyet a tervek szerint az év végén mutatnak be.

sorozat Jesús Gil HBO Atlético Madrid

NB I: 18 éve nem látott negatív szériában a Honvéd

2017-10-01 14:56:45

A Honvéd ritka rossz hazai formában van, hiszen legutóbbi három hazai bajnokiján egyaránt vereséget szenvedett, ráadásul úgy, hogy mindegyik mérkőzésen legalább három gólt kapott. Erre legutóbb még a Reszeli Soós István edzette gárda volt „képes”, amelyben olyan korábbi és későbbi válogatott játékosok szerepeltek, mint Plókai Attila, Csábi József, Pintér Zoltán, Váczi Zoltán, Wukovics László vagy éppen... Torghelle Sándor.

vereség sorozat Torghelle Sándor NB I Honvéd Budapest Honvéd

Katonaszökevényből olimpiai rekorder és – Tanár úr

2016-12-23 22:16:34

Ha karácsony, akkor emlékinterjú (is) az NSO-n. 2016-ban sem szakadhat meg a hagyomány, vagyis idén is közlünk egy korábbi, a sajtóban már megjelent beszélgetést valamelyik magyar sporthőssel. 2013-ban Puskás Ferenc, 2014-ben Mike István, míg tavaly Nyilasi Tibor szavait idéztük fel karácsony első napján, ebben az esztendőben pedig dr. Lakat Károllyal, a legendás Tanár úrral folytatjuk a sort. Méghozzá azzal a beszélgetésével, amelynek szerkesztett változata harminc évvel ezelőtt, 1986 legvégén jelent meg a Képes Sportban – most ebből idézünk. A labdarúgó-mesteredzőt eredetileg Mester Ákos faggatta közel négy órán keresztül. Párbeszédük ezt a címet is kaphatta volna: Történelemtanár a (sport)történelmi események forgatagában...

sporttörténelem sorozat retró magyar válogatott magyar labdarúgás magyar foci

Bujkáltak és futballoztak: mit keresett Puskás a Pilis csapatában?

2016-03-10 14:17:16

Puskás Ferenc pályafutásának eddig ismeretlen epizódjára bukkant a Nemzeti Sport Online, amely folytatja a II. világháború és a magyar futball kapcsolatáról szóló sorozatát. Labdarúgásunk leghíresebb alakja szemtanúk szerint a fővárostól 46 kilométerre, délkeletre fekvő Pilisen vészelte át Budapest ostromát, a Pest megyei településen tartózkodott a hétköznapi élet normalizálódásáig, 1945 kora nyaráig. S Öcsi, ha már ott lakott, természetesen labdába is rúgott a kis pilisi egylet színeiben.

világháború sporttörténelem sorozat magyar válogatott Puskás Ferenc Pilis

Böde már megint kihagyta 7 méterről, de rekordot döntött

2015-08-30 10:54:32

Böde Dániel, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros 28 éves támadója a Paks elleni 2–0-ra megnyert mérkőzésen folytatta kiváló sorozatát, és új egyéni rekordot felállítva a hatodik egymást követő bajnoki meccsén is eredményes tudott lenni, ám akad olyan játékhelyzet, amelyben az utóbbi időben nem jár sikerrel az ellenfelek kapuja előtt.

sorozat labdarúgó NB I góllövőlista FTC Böde Dániel 7. forduló

Nem a Family Guy kutyáját gyászolta a „farkasok” csatára

2013-11-27 14:29:53

Sokan azt hitték, az animációs sorozat „elhunyt” négylábúja előtt tisztelgett a League One-ban szereplő Wolverhampton Wanderers játékosa, de félreértés volt.

sorozat Wolverhampton TV Leigh Griffiths League One Family Guy