Találatok a Kielce címkére

Találatok száma: 283

Férfi kézi BL: Talant Dujsebajev könnyfakasztó beszédet mondott az öltözőben – videó

2022-06-21 12:51:23

Mint ismert, a Kielce hétméterespárbajban veszítette el a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjét a Barcelona ellen. A találkozót követően a lengyel csapat vezetőedzője, Talant Dujsebajev nem mindennapi beszédet mondott az öltözőben a vereség miatt letört játékosoknak, akik könnyek között hallgatták a szakembert – derült ki a klub által közzétett videóból.

kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézilabda Talant Dujsebajev Kielce Alex Dujshebaev

Férfi kézi BL: „Az élet most kárpótolt” – Ortega felidézte a veszprémi menesztését a nagy siker után

2022-06-20 07:03:58

Mint ismert, a Barca hétméterespárbajban hódította el a trófeát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében. A találkozót követő sajtótájékoztatón Carlos Ortega elmondta, a legrosszabbkor kellett átvennie a katalán sztárcsapat irányítását. A Kielcét irányító Talant Dujsebajev nagyobbik fiát, a sorsdöntő hetest hibázó Alexet méltatta.

kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Talant Dujsebajev

Férfi kézi BL: Ez volt a valaha volt egyik legjobb döntő Kölnben! – Pérez de Vargas

2022-06-20 00:53:52

A Barcelona elképesztő izgalmak után védte meg a címét a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, hétméterespárbajban múlta felül a szintén óriásit játszó Kielcét a kölni final four döntőjében. A trófea és az aranyérmek átvétele után Thiagus Petrust és a hetest hárító Gonzalo Pérez de Vargast is megszólaltatta az NSO Tv. 

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézi BL final four férfi kézi BL Thiagus Petrus Kielce Gonzalo Pérez de Vargas

Sportrádió: Ha a strandon fejelgetnének, akkor is mindent beleadnának – Kovács Péter

2022-06-19 21:45:05

A korábbi világválogatott, a XX. század legjobb magyar kézilabdázójának megválasztott Kovács Péter szerint amíg Rodrigo Corrales jól védett a Telekom Veszprémben, a bakonyiak is jól teljesítettek, de amikor ez alábbhagyott, már nem tudtak fordítani sem az elődöntőben, sem a bronzmeccsen, és negyedik helyen végeztek a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében.

kézilabda férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézilabda Telekom Veszprém THW Kiel

Hetesekkel írt történelmet a Barcelona a Kielce elleni döntőben!

2022-06-19 17:26:12

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében a Barcelona drámai körülmények között, a hosszabbításban is döntetlenre zárt a 2016-ban győztes lengyel Kielce ellen, de hetesekkel nyert, így megvédte a címét – a kölni négyes döntők 2010 óta íródó története során elsőként.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézi BL Kielce Barca

Férfi kézi BL: Alex Dujshebaev szerint a mentális erejük döntött

2022-06-18 18:57:35

Alex Dujshebaev szerint az volt a kulcs a Telekom Veszprém legyőzéséhez, hogy amikor ellenfelük sebezhetővé vált, a Kielce mentális erejét kihasználva élni tudott a kínálkozó lehetőségekkel. Hogy készen állnak-e a final four döntőjére? A lengyelek csapatkapitánya erre is választ adott az NSO Tv-nek. 

férfi kézilabda férfi kézi BL final four Telekom Veszprém Kielce Alex Dujshebaev férfi kézilabda Bajnokok Ligája

Férfi kézi BL: Nem úgy harcoltunk, ahogy szoktunk – Sipos Adrián

2022-06-18 18:14:53

Ezúttal sem emelheti magasba a Telekom Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája trófeáját, miután a kölni final four elődöntőjében, 37–35-re kikapott a Kielcétől. Hiába az első félidei jó teljesítmény, ahogy Sipos Adrián fogalmazott az NSO Tv-nek, a második félidei nagyon rossz volt. Rodrigo Corrales szerint még a szerencse is a lengyelek mellé állt. 

férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém Sipos Adrián Rodrigo Corrales

Férfi kézi BL: nem jutott döntőbe a Telekom Veszprém

2022-06-18 17:08:52

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni final fourjában a Telekom Veszprém a lengyel Kielcével találkozott az elődöntőben. Bár az első félidőben remekül játszott a magyar csapat, a megszerzett kétgólos előny kevésnek bizonyult, mert a második félidő első felében ellenállhatatlanul kézilabdáztak a lengyelek, így ők jutottak be a vasárnapi fináléba (35–37).

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézi BL final four férfi kézi BL Veszprém Telekom Veszprém THW Kiel

Heroikus küzdelemben maradt alul a Veszprém a Kielce ellen

2022-06-18 14:34:17

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni final fourjában a Telekom Veszprém a lengyel Kielcével találkozott az elődöntőben. Bár az első félidőben remekül játszott a magyar csapat, a megszerzett kétgólos előny kevésnek bizonyult, mert a második félidő első felében ellenállhatatlanul kézilabdáztak a lengyelek, így ők jutottak be a vasárnapi fináléba (35–37). A magyar csapatra a bronzmeccs és a német THW Kiel vár vasárnap.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézi BL final four férfi kézi BL Veszprém Telekom Veszprém Kielce

Férfi kézi BL: zavarba hoztuk Talant Dujsebajevet, amikor fiáról kérdeztük

2022-06-17 17:50:01

„Jól kezeljük a helyzetet” – válaszolta Alex Dujshebaev arra a felvetésünkre, külön tudják-e választani édesapjával, hogy ő az edzője a Kielcénél. Talant Dujsebajev egyenesen zavarba jött, mikor arra kértük, jellemezze idősebb fiát játékosként. A kölni final four előtt nem állítottuk egyikőjüket sem könnyű feladat elé.      

kézilabda férfi kézilabda Bajnokok Ligája final four Telekom Veszprém Talant Dujsebajev Kielce

Ha otthon nem is, Európában trónra ülhet a Telekom Veszprém

2022-06-17 22:51:54

Szombaton a Telekom Veszprém játssza a Bajnokok Ligája négyes döntőjének első elődöntőjét a jó formában lévő lengyel Kielce ellen, de Momir Ilics vezetőedző szerint semmi különlegeset nem kell nyújtaniuk, csak úgy játszani, mint egész idényben tették. 

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézi BL final four férfi kézi BL Veszprém Telekom Veszprém THW Kiel

Férfi kézi BL: a veszprémi szurkolóktól volt hangos Köln – videó

2022-06-17 20:27:22

A pénteki nyitó partit egyértelműen a Veszprém nyerte – a szurkolói olyan hangulatot teremtettek a Lanxess Aréna előtti placcon, hogy ha a csapat is így játszik a kölni final fouron, akkor nem kérdés, melyik csapat viszi haza a BL-trófeát. 

szurkolók férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL final four Telekom Veszprém

Férfi kézi BL: „Bárcsak ilyen egyszerű lenne” – teljesül Lékai szülinapi kívánsága?

2022-06-17 15:36:29

Hetedszer vehet részt a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében a Telekom Veszprém, a magyar csapat újra abban a reményben érkezett, hogy végre elhódítsa a győztesnek járó trófeát. Ezt kívánta születésnapja alkalmából Lékai Máté is, aki nem számít semmi meglepőre a szombati elődöntős ellenféltől, a Kielcétől. Az idény álomcsapatába beválasztott Kentin Mahé arról is beszélt az NSO Tv-nek, miben látszik meg a legjobban Momir Ilics vezetőedző munkája az Építőkön.

férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém Lékai Máté

Férfi kézi: a holland sztár aláírt a Kielcéhez, mégis a PSG-t választotta

2022-06-17 11:59:02

Korábban megírtuk, hogy a Paris Saint-Germain irányítója, Luc Steins a lengyel férfi kézilabda-bajnokságban szereplő Kielcénél folytathatja a pályafutását. A holland klasszis azonban hosszabbított a francia együttessel, ami miatt a Twitteren kért bocsánatot a Kielce elnöke, Bertus Servaas.

kézilabda férfi kézilabda PSG kézilabda Luc Steins Kielce