MLS: Messi és Busquets után Iniesta is Miamiban köthet ki – sajtóhír

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.07.05. 10:23
null
Messi és Iniesta Miamiban lehetnek újra csapattársak (Fotó: Getty Images)
Az észak-amerikai profi labdarúgóligában szereplő Inter Miami Lionel Messi és Sergio Busquets után újabb korábbi legendás barcelonai játékost, Andrés Iniestát is az Egyesült Államokba csábítaná.

Mint beszámoltunk róla, Lionel Messi a francia PSG-től az MLS-ben szereplő Inter Miamihoz szerződött. Nem sokkal később a hétszeres aranylabdás argentinhoz csatlakozott korábbi barcelonai csapattársa, Sergio Busquets. Azonban a David Beckham tulajdonában lévő klub nem állna meg, és szeretnék köreikben tudni Andrés Iniestát is.

A RAC1 értesülései szerint a Tata Martino által edzett klub következő nyári átigazolása a 2018-tól idáig a japán Vissel Kobénál játszó Iniesta lehet. A 39 éves középpályás továbbra is játszani szeretne, az MLS mellett a másik opció Szaúd-Arábia lehet.

Nem Iniesta az egyetlen opció az Inter Miaminak. Jordi Alba is, aki nem hosszabbított szerződést Barcelonában, azonban még nem tudni melyik lesz a következő klubja. A Marca azt írja, hogy Beckham nemcsak bajnokesélyes csapatot szeretne kiépíteni, hanem próbálja az MLS presztízsét növelni, illetve megemelni a nézők számát is. Ennek a tervnek a része az is, hogy az Inter Miami Messi és Busquets mellett most Iniesta és Jordi Alba iránt érdeklődik, valamint az is, hogy korábban felvették a kapcsolatot Sergio Ramosszal, illetve Luis Suárezzel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik