MLS: Messi után Busquets is az Inter Miaminál folytatja – hivatalos

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.23. 23:50
null
Messi után Busquets is az Inter Miamiban folytatja pályafutását (Fotó: Getty Images)
Az amerikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Inter Miami közösségi felületein számolt be arról, hogy Lionel Messi után az argentin klasszis korábbi barcelonai csapattársa, Sergio Busquets is a David Beckham által tulajdonolt klubnál folytatja pályafutását.

 

Mint beszámoltunk róla, 722 mérkőzéssel a háta mögött intett búcsút nevelőegyesületének, az FC Barcelonának a világbajnok és Európa-bajnok középpályás, Sergio Busquets, akit korábban többször hírbe hoztak a David Beckham által tulajdonolt Inter Miamival, s Lionel Messi érkezésének bejelentése után ezek a hangok még inkább felerősödtek.

Az MLS-ben 17 meccs után 5 győzelemmel és 12 vereséggel a Keleti főcsoport utolsó helyén szerénykedő Inter Miami most hivatalos közösségi felületein számolt be arról, hogy Sergio Busquets a floridai csapatnál folytatja pályafutását.

A 34 éves, 143-szoros spanyol válogatott labdarúgó a spanyol bajnokságot kilencszer nyerte meg a Barcával, a Király-kupát hétszer hódította el, a Bajnokok Ligájában háromszor diadalmaskodott, ahogy az európai Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot is háromszor nyerte meg hét spanyol Szuperkupa-győzelem mellett.

Korábban megírtuk, hogy az Inter Miami szeretné megszerezni a jelenleg a brazil Grémiót erősítő Luis Suárezt is, illetve a csapat irányításátGerardo „Tata” Martino veheti át, aki egykor az argentin válogatottnál és Barcelonában is együtt dolgozott Lionel Messivel.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik