Válogatott: Képesek vagyunk legyőzni Portugáliát – Gyurcsó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.10. 09:46
null
Gyurcsó Ádám ősszel Lettország és Andorra ellen is gólt szerzett
A Nemzeti Sport csütörtöki számában Bernd Storck, labdarúgó-válogatottunk szövetségi kapitánya már elmondta, hogy a márciusi vb-selejtezőn szeretne győzni csapatával az Európa-bajnok Portugália otthonában. A lengyel Pogon Szczecin válogatott szélsője, Gyurcsó Ádám is képesnek tartja erre az együttest.

 

„Egyelőre a bajnoki rajtra fókuszálok, a klubomban szeretnék minél jobban teljesíteni, gólokat szerezni, úgy remélhetőleg újra meghívnak a válogatottba" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a vb-selejtezők kapcsán Gyurcsó Ádám, aki ősszel Lettország és Andorra ellen is gólt szerzett. Lisszabonban akár élete meccsét is játszhatja.

„Kétségtelenül az eddigi legfontosabbat. A két, év végi selejtező már a múlt, bár ajánlólevélnek talán megteszi. Ugyanakkor újra meg kell felelnem a kívánalmaknak ahhoz, hogy számoljanak velem. Persze ez a vágyam, mégiscsak az Európa-bajnok ellen szerepelhetnék, csodálatos stadionban, alighanem csodálatos hangulatban, rengeteg magyar szurkoló támogatásától kísérve, óriási téttel bíró mérkőzésen. Bizakodó vagyok, szerintem képesek vagyunk legyőzni Portugáliát” – tette hozzá a szélső.

GYURCSÓ ÁDÁM A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN A HÉTVÉGI BAJNOKI RAJT KAPCSÁN BESZÉL KLUBJÁRÓL, JÖVŐBENI CÉLJAIRÓL, ÉS HOGY LEGSZÍVESEBBEN HOL FOLYTATNÁ A PÁLYAFUTÁSÁT.

 

A MAGYAR VÁLOGATOTT VB-SELEJTEZŐI
2017
Márc. 25. (szombat), 20.45: Portugália–Magyarország
Jún. 9. (péntek), 20.45: Andorra–Magyarország
Aug. 31. (csütörtök), 20.45: Magyarország–Lettország
Szept. 3. (vasárnap), 20.45: Magyarország–Portugália
Okt. 7. (szombat), 20.45: Svájc–Magyarország
2016
Feröer–Magyarország 0–0
Magyarország–Svájc 2–3
Lettország–Magyarország 0–2
Magyarország–Andorra 4–0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik