Carragher a Liverpool B-csapatát küldené pályára a visszavágón – egyetért?

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.04.12. 11:57
Jamie Carragher szerint a Liverpool jobban járna vele, ha elengedné az Európa-ligát (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a Liverpool óriási meglepetésre hazai pályán 3–0-ra kikapott az Atalantától a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén. Jürgen Kloppék nagy különbségű veresége után a csapat ikonja, Jamie Carragher úgy vélekedett, a visszavágóra álljon ki B-csapattal a Liverpool, hogy a bajnokságra koncentrálhasson.

Jürgen Klopp az odavágó utáni nyilatkozatában már érintette a visszavágót is.

„Hétfőn nézem vissza a meccset, de már tudom, hogyan csinálhatunk jobban néhány dolgot. Meg tudjuk nyerni? Igen, ha jól játszunk, lehetséges. Nyerhetünk három nullára? Fogalmam sincs” – mondta a német szakember.

Ugyan a Liverpool híres arról, hogy képes vesztesnek tűnő helyzetekből is fordítani (lásd: a 2005-ös BL-döntő a Milan ellen vagy a 2019-es, Barcelona elleni BL-elődöntő), a csapat ikonja, Jamie Carragher ugyanakkor úgy véli, hogy a 3–0-s hazai vereség után Jürgen Kloppnak a második sort kellene pályára küldenie a  visszavágón.

„Szörnyű eredmény és teljesítmény a Liverpooltól. Az egyetlen vigasz a nagy vereségben, hogy Jürgen játszathatja a második sorát a visszavágón és a bajnokságra koncentrálhat” – írta X-oldalán a Liverpool korábbi védője.

SZAVAZÁS

EGYETÉRT JAMIE CARRAGHERREL?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

EURÓPA-LIGA
NEGYEDDÖNTŐ
ELSŐ MÉRKŐZÉS
Liverpool FC (angol)–Atalanta (olasz) 0–3 (0–1) 
Liverpool, Anfield. Vezette: Umut Meler (török)
Liverpool: Kelleher – Joe Gomez, I. Konaté, Van Dijk, Cimikasz (A. Robertson, a szünetben) – Endo (Diogo Jota, 76.), Mac Allister, Curtis Jones ( Szoboszlai, a szünetben) – Elliot (Szalah, a szünetben), Darwin Núnez (Luis Díaz, 59.), Gakpo. Mendzser: Jürgen Klopp
Atalanta: Musso – De Roon, Hien, Djimsiti – Pasalic, Éderson – Zappacosta, Koopmeiners, Ruggeri – De Ketelaere (Al. Mirancsuk, 89.), Scamacca. Vezetőedző: Gian Piero Gasperini
Gólszerző: Scamacca (38., 60.), Pasalic (83.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik