Liverpool: Szoboszlai teljes mértékben készen áll a Premier League-re – Kalmár Zsolt

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2023.07.02. 10:35
Schäfer Andráshoz hasonlóan Kalmár Zsolt is történelminek tartja, hogy Szoboszlai Dominikot leigazolta a Liverpool. A magyar válogatott középpályásával a DAC Fehérvár elleni felkészülési mérkőzése után beszélgettünk a jelenleg mindenkit lázban tartó szenzációról. 

„Fantasztikus történelem, fantasztikus hír a magyar labdarúgásnak, Szoboszlai Dominik ezt nagyon megérdemelte! Mindenki nagyon büszke lehet rá, hogy egy olyan csapatban fog játszani, mint a Liverpool. Úgy gondolom, nagy esélye van bekerülni a kezdőcsapatba is, hiszen fantasztikus kvalitásokkal rendelkezik” – mondta az NSO Tv-nek Kalmár Zsolt, hozzátéve, a 22 éves középpályás teljes mértékben készen áll a Premier League-re.

Videónkban a válogatottbeli csapattárs részletesebben is beszél arról, miért tartja képesnek Szoboszlait arra, hogy beverekedje magát a Liverpool kezdőjébe. Elmondja, véleménye szerint mit nyert az angol klub a leigazolásával, illetve miben fejlődhet Jürgen Klopp kezei alatt. Emellettaz egyik liverpooli szurkoló kommentjére is reagál,valamint azt is elárulja, váltottak-e már üzenetet egymással.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik