Hajrá, Tito! Megható Barca-élőkép az el Clásicóra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.23. 17:07
A jelek szerint az FC Barcelona szurkolói nem feledkeztek meg Tito Vilanováról, a katalán klub edzői posztjától daganatos betegsége miatt elköszönő mesterről, aki előtt a szombati Barcelona–Real Madrid szuperrangadó kezdetén megható élőképpel tiszteleg majd a Camp Nou 98 ezres közönsége.

A tervek szerint a gigantikus mozaik hosszanti oldalán a „Hajrá, Tito!” felirat lesz olvasható, miközben a stadion minden egyes centimétere a katalán csapat színeibe öltözik.„Hajrá, Tito!” felirat lesz olvasható, miközben a stadion minden egyes centimétere a katalán csapat színeibe öltözik.

(Forrás: fcbarcelona.com)
(Forrás: fcbarcelona.com)


Az élőkép minden bizonnyal kiváló alaphangot fog kölcsönözni a várva várt el Clásicónak, amelyen a Barcelona tovább növelheti jelenleg három pontos előnyét a madridiakkal szemben, de Cristiano Ronaldóék egy esetleges győzelemmel pontszámban akár be is foghatják legnagyobb riválisukat.

Persze előtte még egy Juventus elleni BL-csata is vár a királyi gárdára, a Barcelona kedden a Milan otthonában ikszelt az európai elitligában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik