Real: a fiatal beszállt a CR–Messi vitába, hiba volt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.30. 14:19
Talán jobban tette volna, ha hallgat a Deportivo La Coruna kölcsönjátékosa, Federico Valverde. A mindössze 19 esztendős uruguayi középpályás 2016 óta tartozik a Real Madrid kötelékébe, eddig a harmadosztályban szereplő B csapatnál kapott szerepet, 2017-ben pedig kölcsönadták az élvonalban játszó Deportivónak, ahol 20 meccsen lépett pályára a szezonban. Az ifjú labdarúgó is beszállt a „Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi a jobb?” címszó alatt a futballszurkolók között futó, talán soha véget nem érő vitába. Nem kellett volna neki…

A Deportivónál fiatal játékosok tehettek fel kérdéseket Valverdének, s az egyik kérdés az volt, szerinte ki a világ legjobb játékosa. Válaszában a portugál és az argentin zsenit emelte ki, majd némi töprengés után Messi mellett tette le a voksát. Messi mellett tette le a voksát.

Természetesen a Real Madrid illetékesei azonnal akcióba léptek: a négyszeres uruguayi válogatott játékosnak egy videóban gyorsan tisztáznia kellett szavait.

„Szerettem volna tisztázni a mai, gyermekeknek adott interjúval kapcsolatos félreértést. Csak vicceltem Messivel és Ronaldóval kapcsolatban, mindenki tudja, hogy Madridból jöttem, mindig Cristianóra fogadok, és érte szorítok. Ő a világ legjobbja, napról napra, meccsről meccsre bizonyítja.”

Jelenleg nem lehet hozzáférni a játékos Twitter-adatlapjához…




 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik