Barca: „Ennyin múlt, hogy Messi nem a Real játékosa lett!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.25. 13:18
Lionel Messi neve az évek alatt összeforrt a Barcelona labdarúgócsapatával, a 16 éve a katalánoknál futballozó argentin ikon azonban máshol is kiköthetett volna…

Messi 2000-ben szerepelt először próbajátékon a gránátvörös-kékeknél, majd 2001-ben alá is írt Barcelonában. Azt azonban kevesen tudják, miért éppen a katalánokhoz került az argentin.

A válasz egyszerű: Barcelonában volt a családnak ismerőse.

„Családi okok miatt kerültem Barcelonába, ám nagyon sokáig úgy volt, Madridban telepedek le, az utolsó pillanatban változott csak a terv. Messi azért ment a Barcelonához próbajátékra, mert én ott éltem, ha Madridban lakom, biztosan a Real Madridhoz küldöm. Ennyin múlt, hogy nem a blancókhoz szerződött” – mondta a Globo Esporténak Horacio Gaggioli, aki akkoriban az argentin klasszis ügyeit intézte.

„Amikor megláttam a reptéren, csak annyit gondoltam magamban, belőle biztosan nem lesz profi futballista. Sovány volt és alacsony. Nem voltam róla túl jó véleménnyel, de ez csak addig tartott, míg meg nem láttam, mire képes labdával a lábánál…” – tette hozzá Gaggioli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik