Real Madrid: egy videó, ami megmutatja, bajban Benzema

Vágólapra másolva!
2015.12.01. 15:55
Karim Benzema, a Real Madrid francia futballistája láthatóan még nem heverte ki a Valbuena-sztorit. A szexvideós zsarolási ügy rányomta a bélyegét a blancók csatárának mindennapjaira – erről tanúskodik egy most előkerült videó is.

Mint beszámoltunk róla, Mathieu Valbuenát azzal zsarolta meg Karim Benzema és egyik közeli barátja, hogy nyilvánosságra hozzák a lyoni szexvideóját, ha nem fizet. A csatár közvetítő szerepet töltött be a zsarolással meggyanúsított Karim Zenati és (az áldozat) Valbuena között.Mathieu Valbuenát azzal zsarolta meg Karim Benzema és egyik közeli barátja, hogy nyilvánosságra hozzák a lyoni szexvideóját, ha nem fizet. A csatár közvetítő szerepet töltött be a zsarolással meggyanúsított Karim Zenati és (az áldozat) Valbuena között.

A botrány láthatóan megtörte Benzemát, akinek bár próbálnak segíteni a visszazökkenésben a társak és edzők, látható, nem egyik napról a másikra nyeri vissza korábbi formáját a csatár.

A magánéleti problémái miatt a kispadra szoruló támadó az Eibar elleni bajnokin a 85. percben kapott lehetőséget Rafa Beníteztől, aki mindent megtett, hogy segítse játékosát.

„Karim! Karim! Hiszünk benned, gyerünk!” – súgta oda a blancók sokat kritizált edzője Benzemának a beállás előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik