Barca: 580 millió euró, Rosell „felvitte” Messi árát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.04. 18:08
Sandro Rosell, a Barcelona klubelnöke a katalán Sport napilapnak arról nyilatkozott, hogy a labdarúgócsapat argentin klasszisát, Lionel Messit 580 millió euróért vihetné el egy esetleges kérő. Mindez azért szorul magyarázatra, mert a négyszeres aranylabdás kivásárlási ára „mindössze” 250 millió euró, ám az elnök nem ebből szándékozik megfizetni a majd' hatvanszázalékos adót, ő tisztán akarja látni a klubkasszában ezt az összeget.
Na nem mintha attól kellene tartania, hogy bármelyik klub képes akár 250 millió eurót is egyetlen játékosra áldozni, viszont jó elejét venni az olyan vicceknek, amit a PSG tulaja engedett meg magának.
Amint arról korábban már beszámoltunk:
Amint arról korábban már beszámoltunk:
Nasszer al-Kelaifi azon húzta fel magát, hogy a Barca Thiago Silvát szeretné megszerezni – annak ellenére, hogy a védő nyilvánosan arról nyilatkozott, Párizsban maradna, és a francia bajnok is ragaszkodik egyik nagy értékéhez. Erre mondta azt a PSG-tulaj, hogy amennyiben a katalánok nem hagyják abba a védő megszerzése érdekében tett lépéseiket, akkor ő fogja magát, és leteszi Messi kivásárlási árát.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik