PSG: „Ha a Barca nem száll le Thiago Silváról, megveszem Messit”

Vágólapra másolva!
2013.07.19. 09:52
null
A PSG katari elnöke 250 millió eurót sem sajnálna Messiért. (Fotó: Action Images)
Nasszer al-Kelaifi, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának elnöke közölte: ha a Barcelona semmibe veszi korábbi döntésüket, amelyben jelezték, hogy Thiago Silva nem eladó, akkor bosszúból kifizeti a katalánok legjobbja, Lionel Messi 250 millió eurós kivásárlási árát.

Mint ismert, a meghiúsult tárgyalások után a Barcelona vezetősége kijelentette, hogy ha nem fogadják el Thiago Silváért megtett egyik ajánlatukat sem, kihagyják a párizsi klubot a tárgyalásokból, és kifizetik a védő 40 millió eurós kivásárlási árát.

Nasszer al-Kelaifi, a PSG elnöke is megszólalt az ügyben, és finoman jelezte: jobb, ha a barcelonaiak nem akarják összemérni vele a pénztárcájukat.

„Rendben, ha a Barcelona kifizeti Thiago Silva kivásárlási árát, én kifizetem Messiét” – reagált a katari üzletember a katalánok nyilatkozatára.

A gránátvörös-kékek argentin klasszisának 2018-ban jár le jelenlegi szerződése, kivásárlási ára pedig 250 millió euró (nagyjából 73 milliárd forint). A PSG a jelenlegi nyári átigazolási időszakban már elköltött 70 millió eurót Edinson Cavani, valamint Lucas Digne megszerzésére, így nem elképzelhetetlen, hogy valóban ki tudná fizetni Messiért ezt az összeget, különösen ha azt nézzük, hogy a katari elnök 2011-es érkezése óta már 371 millió eurót költött átigazolásokra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik