Spanyol Kupa: Gago és Guti a Real Madrid mallorcai kezdőcsapatában

Vágólapra másolva!
2008.01.10. 18:27
A Spanyol Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a bajnoki címvédő, listavezető Real Madrid a Mallorca vendégeként lép pályára. A királyiak kezdőcsapatának legnagyobb szenzációja, hogy hosszú idő után ismét kezdőként kap lehetőséget a rutinos Guti (képünkön), illetve az ifjú argentin légiós, Gago.

A kupasorozatban a nagyok soha nem küldik pályára a legjobb összeállítású kezdőjüket, ráadásul a máskor - BL-ben vagy éppen bajnokin - még bevállalható sérülés is kizáró ok lehet. Diarra válogatottbeli kötelezettsége miatt hiányzik, a középpályás az Afrikai Nemzetek Kupáján vesz részt.

Rajta kívül nincs Bernd Schuster előzetesen megadott kezdőjében a válogatott kapus, Casillas, a világbajnok olasz középhátvéd, Cannavaro, az utóbbi hetekben kirobbanó formában játszó brazil duó, Júlio Baptista és Robinho, a rutinos Raúl és a minden pillanatban potenciális gólveszélyt jelentő Van Nistelrooy. Az ő helyük a madridiak legjobb kezdőjében megkérdőjelezhetetlen manapság.

Casillast Dudek helyettesíti, a védelemben Miguel Torres, az elsőszámú védőcsere a beugró. Ő viszont a szélen kap lehetőséget, Sergio Ramos ismét belső védő lesz. Középen Pepe, a balszélen Marcelo takarít.

Előttük azonban az általában bevetésre kerülő Gago és Guti mellett a második sor kap lehetőséget.

SPANYOL KUPA, NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS:

A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK:
REAL MALLORCA: Moyà - Héctor, Ramis, Ballesteros, Fernando Navarro - Varela, Basinas, Ibagaza, Jonás - Trejo, Arango
REAL MADRID: Dudek - Miguel Torres, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo - Gago, Guti, Balboa, Drenthe - Higuaín, Saviola
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik