Találatok a Zsolna címkére

Találatok száma: 5

DAC: Hahn János pár hét múlva már futballozna

2022-07-23 15:46:51

A Feröer-szigeteken aratott szerdai győzelem után a Dunaszerdahely vasárnap este Zsolnán lép pályára. A találkozó Adrián Gula számára lesz különös. A DAC vezetőedzője 2013 és 2018 között épp a zsolnaiak szakvezetője volt.

Zsolna Hahn János Dunaszerdahely DAC Adrián Gula

Megvan a DAC 300. élvonalbeli sikere; 13 perc alatt eldőlt a Zsolna elleni meccs

2022-04-16 13:33:45

A DAC tizenhárom perc alatt kétgólos előnyre tett szert az MSK Zilina ellen a szlovák labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) felsőházi rájátszásában, az előnyt pedig komolyabb izgalmak nélkül meg is őrizte egészen a lefújásig. Sikerével ötmeccses nyeretlenségi sorozatot zárt le a dunaszerdahelyi alakulat. A mérkőzés első gólját az FTC-től kölcsönvett Szánthó Regő szerezte, akinek ez volt az első bajnoki gólja a csallóköziek színeiben.

Zsolna Zilina Fortuna Liga Dunaszerdahely DAC

A 90. percben, zseniális góllal mentett pontot Zsolnán a DAC

2022-03-19 12:22:19

A DAC 2–2-es döntetlent játszott a Zilinávak Zsolnán a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) rájátszásának harmadik fordulójában, szombaton. A dunaszerdahelyieknél Szánthó Regő a kezdőben kapott helyet, Hahn János csereként állt be, Balogh Norbert betegség miatt maradt ki a keretből.  

Zsolna Zilina Szánthó Regő Hahn János Fortuna Liga Dunaszerdahely

Dunaszerdahely: javuló játék és döntetlen Zsolnán

2020-03-01 19:24:39

A harmadik helyen álló DAC a Fortuna Liga 21. fordulójában 2–2-es döntetlent ért el idegenben a második helyen álló Zsolnával szemben, így megmaradt a két csapat közötti négypontos különbség.

Zsolna Tipos Extraliga MSK Zilina Dunaszerdahely DAC

Ezért nem a magyar futball húzott hasznot az 5.5 millió eurós tehetségből

2017-04-25 10:20:38

A dunaszerdahelyi születésű, szlovák U-válogatott Bénes László az elmúlt hétvégén már az ötödik meccsét játszotta a Bundesligában, a Borussia Mönchengladbach színeiben, a Dortmund ellen a 64. percben állt be csereként. A 19 éves magyar nemzetiségű középpályás már többször nyilatkozott a Nemzeti Sportnak is, amióta debütált a német élvonalban, de még mindig érthetetlennek tűnik, miért nem tudott a magyar futball hasznot húzni egy 5.5 millió eurós tehetségből, aki három évig Győrben nevelkedett, Magyarországon kapta meg a továbblépéshez szükséges alapokat. Bénes példaértékű útját és azokat a tényezőket, melyek kellettek ahhoz, hogy egy magyar akadémiáról a Bundesligáig jusson, menedzserével, Vörösbaranyi Józseffel tekintettük végig.

Zsolna NB I Möchengladbach MSK Zilina Győri ETO László Bénes