Találatok a Vasas címkére

Találatok száma: 3360

A Vasas lehet a folyamatosan fejlődő klub mintapéldája

2022-05-19 21:26:43

A héten befejeződik az NB II-es bajnokság, amelyet utcahosszal nyerhet meg a jelenleg 10 pontos előnyel vezető Vasas, amelynek elmúlt két és fél éves építkezését példaértékűnek tartom – érdemes közelebbről is szemügyre venni a klub működését, a sikeres szereplés összetevőit.

a játékosügynök szemével Vasas Paunoch Péter blogja Nagy Miklós NB II

FTC: visszatér az Üllői útra az U21-es válogatott játékos

2022-05-18 09:03:27

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencváros első csapatával kezdheti meg a nyári felkészülést a tavaly nyáron a Vasasnak kölcsönadott, U21-es válogatott védő, Iyinbor Patrick.

magyar átigazolás Ferencváros Vasas Iyinbor Patrick

NB II: képernyőn a kiesés elleni harc sorsdöntő meccse

2022-05-16 17:25:18

A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottságának tájékoztatása szerint az NB II 38., utolsó fordulójában egy kivételével vasárnap 18 órakor kezdődnek a mérkőzések, és összesen három találkozót közvetít a televízió.

Vasas Szentlőrinc NB II Kecskemét III. Kerületi TVE Békéscsaba

NB II: életben maradt a Kerület és a Szolnok, kiütéssel nyert a Vasas

2022-05-15 18:43:54

Magabiztos, 2–0-s győzelmet aratott a III. Kerületi TVE a Nyíregyháza ellen, így életben tartotta bennmaradási esélyeit a labdarúgó NB II 37. fordulójában. A Vasas a Budaörs otthonában nyert 5–0-ra – ezzel nehéz helyzetbe hozva a hazaiakat –, míg a Szolnok Tiszakécskén aratott 2–1-es győzelmével tovább küzd a másodosztályú tagság megőrzéséért.

labdarúgó NB II Vasas Tiszakécske Szolnoki MÁV Szentlőrinc Szeged-Csanád GA

A feljutás kapujában a Kecskemét, Vasas-gála, utolsó helyen a Budaörs

2022-05-14 16:38:36

Kilenc mérkőzést rendeztek vasárnap a labdarúgó NB II 37., utolsó előtti fordulójában. A már bajnok Vasas idegenben tömte ki a Budaörsöt, a negyedik Szeged otthon kapott ki az ETO-tól. Eldőlt az is, hogy a Budafok, a Szentlőrinc, a Tiszakécske és a Dorog már semmiképpen sem eshet ki. Győzelmével életben tartotta bennmaradási reményeit a III. Kerületi TVE és a Szolnok, az utolsó helyre csúszott vissza a Budaörs. A nap zárásaként a második helyen álló Kecskemét 3–1-re legyőzte a Haladást, és szinte biztossá tette a feljutását, amely hétfő este válhat véglegessé, ha a DVTK nem nyer Ajkán.

labdarúgó NB II 37. forduló Vasas Tiszakécske Szolnok Szentlőrinc Szeged

A Vasas ötgólos győzelmével a kiesés szélére sodorta a Budaörsöt

2022-05-13 19:20:37

A labdarúgó NB II 37. fordulójában a forduló előtt 18. helyen álló Budaörs a már biztosan bajnok Vasast fogadta. Az angyalföldi gárda már a negyedik percben megszerezte a vezetést és meg sem állt addig, amíg ki nem alakította a 0–5-ös végeredményt. Az utolsó helyre visszacsúszó Budaörs sorsa az utolsó fordulóban, Siófokon dől majd el.

élő közvetítés élő eredménykövetés Vasas NB II Labdarúgó NB II 37. forduló Budaörs

NB II: a Haladás és a Vasas meccsét is adja a televízió

2022-05-09 16:04:59

A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottságának tájékoztatása szerint az NB II 37. és 38. fordulójában is megváltozott több mérkőzés kezdési időpontja.

Vasas Soroksár NB II Kecskemét Haladás

Vasas: a bajnokcsapat játékosai elnézést kértek a takarítóktól

2022-05-03 22:27:34

A 2018-as labdarúgó NB I-es búcsút fájó kudarcok követték a másodosztályban, ám Kuttor Attila érkezésével a Vasas idén tavasszal már megállíthatatlan volt, és három fordulóval a vége előtt, a Haladás ellen hétfőn elért 0–0-val bajnoki címet ünnepelt.  

NB II Vasas NB I

Sportrádió: Rossz, ha valaki csak azért rúg gólt, mert pénzt kap érte – Berecz

2022-05-03 19:15:33

A Vasas már biztos feljutóként látogatott el hétfő este a Haladás otthonába, ahol a 0–0-s döntetlen is elegendő volt neki az NB II-es bajnoki cím megszerzéséhez. A Sportrádió Hazafutás című műsorában az angyalföldiek középpályása, Berecz Zsombor Szegő Tibornak többek között meccsekért járó esetleges prémiumokkal kapcsolatos gondolatairól, a szurkolókkal való kapcsolatról és az élvonalbeli célokról is beszélt.

Vasas Sportrádió Nagy Miklós NB II NB I Berecz Zsombor

Vasas: Úgy készülök, hogy 36-37 évesen is az NB I-ben fogok szerepelni – Feczesin

2022-05-03 02:16:02

A labdarúgó NB II 35. fordulójának hétfői záró mérkőzésén – a vasárnapi eredményeknek köszönhetően – már biztos feljutóként látogatott a Vasas a Haladáshoz. Az angyalföldiek 0–0-s döntetlent értek el a vasiak otthonában, ezzel pedig az is eldőlt, hogy bajnokként lépnek fel az NB I-be. A találkozó után Feczesin Róberttel és Szivacski Donáttal beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó labdarúgó NB II Vasas Szivacski Donát NSO Tv Haladás

Videó: buli a pályán, buli az öltözőben – így ünnepelték a feljutást a Vasas játékosai

2022-05-02 22:48:40

A labdarúgó NB II 35. fordulójának hétfői záró mérkőzésén – a vasárnapi eredményeknek köszönhetően – már biztos feljutóként látogatott a Vasas a Haladáshoz. Az angyalföldiek 0–0-s döntetlent értek el a vasiak otthonában, ezzel pedig az is eldőlt, hogy bajnokként lépnek fel az NB I-be. Nézze meg videón, hogyan ünnepeltek a játékosok a mérkőzés után!

videó labdarúgó NB II Vasas Haladás 35. forduló

NB II: döntetlent játszott a Vasas, ezzel bajnokként jut fel

2022-05-02 21:58:21

A labdarúgó NB II 35. fordulójának hétfői záró mérkőzésén – a vasárnapi eredményeknek köszönhetően – már biztos feljutóként látogatott a Vasas a Haladáshoz. Az angyalföldiek 0–0-s döntetlent értek el a vasiak otthonában, ezzel pedig az is eldőlt, hogy bajnokként lépnek fel az NB I-be.

Vasas NB II Haladás

Szombathelyi döntetlennel lett bajnok a Vasas az NB II-ben

2022-05-02 12:45:03

A labdarúgó NB II 35. fordulójának hétfői záró mérkőzésén – a vasárnapi eredményeknek köszönhetően – már biztos feljutóként látogatott a Vasas a Haladáshoz. Az angyalföldiek 0–0-s döntetlent értek el a vasiak otthonában, ezzel pedig az is eldőlt, hogy bajnokként lépnek fel az NB I-be.

élő közvetítés Vasas Haladás 35. forduló

Nagy-Vasas az NB I-ben: betartják a fiatalszabályt, nem terveznek magas költségvetést

2022-05-01 11:02:58

A labdarúgó NB II-ben, a Diósgyőri VTK vasárnapi vereségével biztossá vált, hogy a hétfőn Szombathelyen pályára lépő Vasas FC a 2018-as kiesést követően a 2022–2023-as idényben visszatér az első osztályba. Nagy Miklós 2019 decemberétől vezeti sportigazgatóként az angyalföldi klubot. A Nemzeti Sportnak adott interjúban értékelte az elmúlt két és fél évet, beszélt a jövőre vonatkozó terveikről.  

Vasas Nagy Miklós NB II NB I

Labdarúgás: Puskás is hatással volt a diósgyőri csodakapus karrierjére

2022-05-01 10:39:43

A hatvanas években csodakapusnak tartották Diósgyőrben, és vidéki játékosként jutott el a válogatottságig, ami akkoriban igen nagy szó volt. Puskás Ferenc is befolyásolta a karrierjét, Illovszky Rudolfnak köszönheti a legtöbbet, és volt két sorsdöntő meccse, érdekes módon az egyiken nem is védett. Tamás Gyula a saját tapasztalataira alapozva lett itthon az első kapusedző, ő alapította az első kapusiskolát, a tudására még Japánban is kíváncsiak voltak, manapság a parlamenti válogatott kapusait pallérozza. A Magyar Nemzet interjúja.

magyar labdarúgó-válogatott labdarúgás Vasas Tamás Gyula Puskás Ferenc Parlament-válogatott

NB II: ez vár még a feljutásért harcoló csapatokra

2022-04-26 14:40:28

A labdarúgó NB II-ben a KTE hétfői, Szeged elleni győzelme után matematikailag még nem vehető biztosra éllovas Vasas feljutása sem, de az angyalföldiek ezt már a soron következő fordulóban is bebiztosíthatják a Haladás elleni pontszerzéssel. Viszont a jelenleg azonos ponttal álló Kecskemét, Diósgyőr kettős között (jelenleg a KTE a 2. jobb gólkülönbségének köszönhetően) végletekig kiélezett csata várható a második feljutó helyért, de még a 4. Szegednek is lehet halvány reménye. Lássuk, milyen meccsek várnak az 1–4. helyezett csapatokra az utolsó négy fordulóban!

Vasas Szeged NB II Kecskemét KTE Diósgyőr

NB II: fölényes győzelemmel az NB I kapujában a Vasas

2022-04-24 18:12:53

A labdarúgó NB II 34. fordulójában a Vasas a Tiszakécske elleni 4–0-s győzelmével az NB I kapujában áll, míg a Diósgyőr egy góllal győzte le otthon a Szentlőrincet. Kiesési helyosztót nyert meg a Szolnok a III. Kerület ellen, a Soroksár három találattal terhelte meg a Budafok hálóját. Újabb vereségével nehéz helyzetbe került a Budaörs, míg a Békéscsaba Pécsről távozott értékes sikerrel.

Vasas Tiszakécske Szpari Szolnok Szentlőrinc Siófok

Gálázott a Vasas, és hétfőn már feljuthat; először nyert Vukmirral a DVTK

2022-04-24 12:59:31

A labdarúgó NB II 34. fordulójában a listavezető Vasas négy góllal tömte ki a Tiszakécskét, és ha hétfő este nem nyer a Kecskemét, az angyalföldiek már biztosan feljutnak az első osztályba. A DVTK a Szentlőrincet látta vendégül, és Horváth Zoltán korai góljával először nyert Dragan Vukmir irányításával. Kiesési helyosztót nyert meg a Szolnok a III. Kerület ellen, a Soroksár három találattal terhelte meg a Budafok hálóját. Újabb vereségével nehéz helyzetbe került a Budaörs, míg az új edző által irányított Békéscsaba Pécsről távozott értékes sikerrel.

eredménykövetés Vasas Tiszakécske Szpari Szolnok Szentlőrinc

Gólszüretet rendezett a Vasas, karnyújtásnyira a feljutás

2022-04-24 00:29:00

A labdarúgó NB II 34. fordulójában a Vasas már negyedóra elteltével vezetést szerzett a Tiszakécske ellen, a szünetben pedig már háromgólos előnyben voltak az angyalföldiek. Az őszi bravúr után Visinka Ede csapata ezúttal nem tudta megnehezíteni fővárosi riválisa dolgát, így a listavezető 4–0-s győzelmével nagyon közel került a bajnoki címhez.

élő közvetítés labdarúgó NB II Vasas Tiszakécske NB II 34. forduló