A Hertha BSC német futballklub, otthona a berlini Olimpiai Stadion.

Találatok a Hertha címkére

Találatok száma: 1975

Hertha: valami nincs rendben, de Dárdai nem pánikol

2021-02-22 08:45:45

Dárdai Pál újbóli kinevezése óta továbbra is nyeretlen a német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) a Hertha, amely vasárnap a Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal felálló RB Leipzigtől kapott ki hazai környezetben 3–0-ra. A magyar szakember a meccs után higgadtan értékelt, de azt tudja, hogy gólok nélkül igen nehéz lesz meccseket nyernie csapatának.

német foci Willi Orbán RB Leipzig Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Bundesliga: az RB Leipzig három góllal legyőzte a Herthát

2021-02-21 17:21:37

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 22. fordulójának vasárnapi játéknapján az RB Leipzig idegenben 3–0-ra legyőzte a Herthát.

RB Leipzig Hertha Bundesliga

Bundesliga: Ha végül kiesünk, akkor kiesünk – Dárdai Pál

2021-02-19 15:10:20

Dárdai Pál, a Hertha labdarúgócsapatának vezetőedzője fontolgatja annak lehetőségét, hogy a hónap elején szerződtetett világbajnok Sami Khedirát a kezdőcsapatba állítja az RB Leipzig elleni bajnoki összecsapáson, vasárnap – írja az MTI.

német labdarúgás Sami Khedira Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Megvan a Hertha első pontja Dárdaival

2021-02-13 14:36:30

A német labdarúgó Bundesliga 21. fordulójában Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC idegenben 1–1-es döntetlent játszott a VfB Stuttgarttal, ezzel a magyar mester a visszatérése után megszerezte első pontját a csapattal.

Stuttgart Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Bundesliga: Nem hibáztatom a csapatot – Dárdai Pál

2021-02-06 09:36:20

Mint ismeretes, a Hertha BSC pénteken hazai pályán 1–0-ra kikapott a Bayern Münchentől a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. A berliniek vezetőedzője, Dárdai Pál a meccs után arról beszélt, nem hibáztatja csapatát a vereségért, játékosai mindent megtettek.

Sami Khdira Hertha Hansi Flick Dárdai Pál Bayern München

Bayern: másodperceken múlt, de nem tudtak éjjel Katarba repülni

2021-02-06 09:16:39

Mint ismert, a Bayern München péntek este 1–0-ra legyőzte Dárdai Pál csapatát, a Hertha BSC-t. A találkozó után a bajorok Berlinből repültek volna Katarba, a labdarúgó-klubvilágbajnokság helyszínére, ám harminc másodpercet késtek az elindulással – a német fővárosban éjfél után viszont nem lehet repülni, így a rekordbajnoknak reggelig várnia kellett a felszállással.

koronavírus klubvilágbajnokság klub-vb Hertha Bundesliga Berlin

Bundesliga: a Bayern München legyőzte Dárdai Hertháját

2021-02-05 21:21:16

A Bayern München Kingsley Coman megpattanó lövésével idegenben 1–0-ra győzött a Hertha BSC ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.

Hertha Bundesliga Bayern München

Nagyot küzdött a Bayern ellen, de pont nélkül maradt Dárdai csapata

2021-02-05 19:20:01

A Bayern München Kingsley Coman megpattanó lövésével idegenben 1–0-ra győzött a nagyot küzdő, de pont nélkül maradó Hertha BSC ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.

német labdarúgás Hertha Dárdai Pál Bundesliga Bayern München

Jürgen Klopp hiába küldetett magánrepülőt a védőkiszemeltjéért

2021-02-04 22:40:52

Jelentjük, a labdarúgó-topligákban a téli átigazolási idény minden egészségügyi és gazdasági tragédia árnyékában is zakatolt, nézzük meg röviden, hogyan telt ez a néhány rövid hét a csapatoknál! Összefoglalónk második része következik.

téli transzfersorozat spanyol átigazolás német átigazolás angol átigazolás Real Madrid PSG

Hertha: Khedira szerint Dárdai Pál személye garancia a sikerre

2021-02-03 11:30:07

Mint beszámoltunk róla, a német élvonalban szereplő Hertha BSC labdarúgócsapata szerződtette a 77-szeres német válogatott Sami Khedirát. A világbajnok középpályás a bemutatkozó interjújában úgy fogalmazott, Dárdai Pál vezetőedző és Arne Friedrich sportigazgató személye garanciát jelent a sikerre.

német labdarúgás Sami Khedira Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Hertha: világbajnok Juventus-játékossal erősít Dárdai Pál – sajtóhír

2021-01-31 09:55:27

A német Kicker szaklap úgy tudja, Sami Khedira, a Juventusban mellőzött 33 éves német válogatott középpályás Berlinben tartózkodik, és kész aláírni Dárdai Pál együtteséhez.

olasz átigazolás olasz labdarúgás olasz foci német átigazolás német labdarúgás német foci

Bundesliga: Minden rendben van, leszámítva a végeredményt – Dárdai Pál

2021-01-30 21:29:31

Mint arról beszámoltunk, a Hertha kispadjára visszatérő Dárdai Pál vereséggel mutatkozott be, a berliniek hiába szereztek vezetést, 3–1-re kikaptak az Eintracht Frankfurt otthonában. A mérkőzés után a magyar edző értékelte a történteket.

német labdarúgás német bajnokság Hertha Eintracht Frankfurt Dárdai Pál Bundesliga

Hertha: A kemény edzés önmagában nem elég – Dárdai

2021-01-28 17:03:53

„A csapatban hatalmas a potenciál” – mondta a visszatérése óta a Hertha élén töltött első három napjáról Dárdai Pál az Eintracht Frankfurt elleni bajnokit felvezető sajtótájékoztatón. A 44 esztendős magyar edző szerint a kemény edzés mellett a megfelelő mentalitás is megvolt játékosai részéről, így képesek lehetnek a Frankfurt otthonában is jó eredményt elérni.

német labdarúgás Hertha Eintracht Frankfurt Dárdai Pál Bundesliga

Hertha: záradék a szerződésben, Dárdaitól legalább 24 pontot várnak – sajtóhír

2021-01-28 10:23:41

Német lapértesülés szerint a Hertha BSC vezetőedzői posztjára visszatérő Dárdai Pál akkor marad a berlini labdarúgócsapat trénere a következő idényre is, ha a tavasszal az együttes legalább 24 pontot szerez.

Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Hertha: I knew deep in my heart that I needed to help – Pál Dárdai

2021-01-26 16:27:59

After Bruno Labbadia's leave from the club, it was expected in recent days that Pál Dárdai will replace him at Hertha that's currently ranked 14th in the Bundesliga. The Hungarian expert signed the contract until summer 2022, and Hungarian goalkeeper coach Zsolt Petry also joined his staff. After the official announcement, Pál Dárdai gave a short, exclusive interview for Nemzeti Sport.

Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Képek: már Dárdai Pállal edzett a Hertha

2021-01-26 12:24:45

Megtartotta első edzését Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának hétfő délután kinevezett edzője. A magyar tréner másfél év után tér vissza a berlini kispadra, szombaton, a Frankfurt ellen mutatkozhat majd be régi-új csapatában.

Hertha BSC Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Hertha: A szívem mélyén tudtam, hogy segítenem kell – Dárdai Pál

2021-01-25 23:40:18

Ahogy arra az elmúlt napok hírei alapján számítani lehetett, Dárdai Pál veszi át a Bruno Labbadia menesztése után vezetőedző nélkül maradó, a Bundesligában jelenleg 14. helyen álló Hertha BSC labdarúgócsapatának irányítását. A magyar szakember 2022 nyaráig szóló szerződést írt alá, és a stábjában kapusedzőként Petry Zsolt is helyet kapott. A hivatalos bejelentés után Dárdai Pál rövid, de exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak.

német labdarúgás Hertha BSC Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Bundesliga: „A lehető legjobb döntést hozta ő és a Hertha is” – Petry Dárdai Pálról

2021-01-25 22:18:14

„Berlinben most adva vannak a jó képességű futballisták, valahogy csapatot kéne belőlük építeni” – mondta a Dárdai Pál előtt álló kihívásról a Hertha kapusedzője, Petry Zsolt. Az 54 éves tréner szerint a berliniek edzőközpontjában egyöntetűen az volt a vélemény, a csapatot korábban négy és fél éven át irányító magyar edző a legjobb választás a vasárnap menesztett Bruno Labbadia helyére. Petry a Hertha körül kialakult légkörről, Dárdai felkészültségéről, a rövid és középtávú kihívásokról is beszélt a Nemzeti Sport Online-nak adott interjúban.

német labdarúgás Petry Zsolt Hertha Dárdai Pál Bundesliga Bruno Labbadia

Hertha: Matthäus örül Dárdai Pál visszatérésének

2021-01-25 20:58:09

A 150-szeres német válogatott Lothar Matthäus örömmel fogadta, hogy hétfőn újra Dárdai Pál lett a Hertha BSC labdarúgócsapatának a vezetőedzője – számolt be róla az MTI.

német foci Lothar Matthäus Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Hertha: Egyértelmű volt, hogy Palinak kell jönnie – Petry Zsolt

2021-01-25 19:55:45

Amint arról beszámoltunk, a Bundesligában szereplő Hertha BSC 2022 nyaráig szóló megállapodást kötött Dárdai Pállal, aki így visszatér a felnőttcsapat kispadjára. Ezzel az is eldőlt, hogy Dárdai korábbi kapusedzője, Petry Zsolt – szemben Bruno Labbadia szakmai stábjának jelentős részével – marad a fővárosi klub kötelékében. Az 54 éves szakember elárulta, a Hertha központjában már-már általános vélekedés volt, hogy Dárdait kell újra kinevezni az első csapat élére, s az elmúlt hetekben ugyancsak látszott rajta, hogy szívesen vállalná a kihívást.

német labdarúgás Petry Zsolt Hertha Dárdai Pál Bundesliga