Leipzig: A következő kérdést... – Szoboszlai nem nyilatkozott a jövőjével kapcsolatban

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.05.21. 17:12
null
Szoboszlai Dominiket a jövőjével kapcsolatban faggatták (Fotó: Getty Images)
Mint arról korábban beszámoltunk, az RB Leipzig idegenben 3–1-re győzött a Bayern München ellen a német labdarúgó Bundesliga 33. fordulójában. A lipcseiek harmadik találatát szerző Szoboszlai Dominik a mérkőzés után nem akart válaszolni a jövőjével kapcsolatos kérdésre.

 

„A következő kérdést...” – így válaszolt a Sky Sports kérdésére Szoboszlai Dominik, amelyben arra voltak kíváncsiak, hogy a következő idényt is a német Bundesligában szereplő RB Leipzignél tölti-e.

A magyar válogatott középpályásának klubváltására van esély ezen a nyáron, annak ellenére, hogy 2026 nyaráig szerződés köti jelenlegi csapatához. Az angol Premier League-ben szereplő Newcastle Unitednek a fő kiszemeltje Szoboszlai, a klub képviselői többször már élőben is megfigyelték a játékost, lapunk információi szerint évi 10 millió fontos fizetéssel is csábíthatják.

@nemzeti_sport

Fabrizio Romano, átigazolási ügyekkel foglalkozó olasz újságíró szerint egyre inkább erősödik az az érzés, hogy a magyar középpályás a nyáron elhagyja a Leipziget.

 

Szoboszlai remek formában van az idény végén, legutóbbi négy meccsén négy gólt szerzett, csapatával bebiztosította a Bajnokok Ligájában való indulást a következő évadban és készülhet a Frankfurt elleni Német Kupa-döntőre.

NÉMET BUNDESLIGA
33. FORDULÓ

Bayern München–RB Leipzig 1–3 (1–0)
München,Allianz Aréna,75 000néző.Vezette:Aytekin
BAYERN:Sommer – Mazraui (Mané, 87.), Pavard, De Ligt, Cancelo (Upamecano, 87.) – Kimmich, Goretzka (Gravenberch, 69.) – Coman (Tel, 77.), Th. Müller, Musiala – Gnabry (L. Sané, 69.).Vezetőedző:Thomas Tuchel
LEIPZIG:
Blaswich – Simakan (Henrichs, a szünetben), Orbán, Gvardiol (Klostermann, 87.), Halstenberg – Szoboszlai, Laimer, Haidara (Kampl, 69.), Olmo (Abdou Diallo, 87.) – Nkunku, A. Silva (Forsberg, 69.).Vezetőedző:Marco Rose
Gólszerző:
Gnabry (25.), ill. Laimer (65.), Nkunku (75. – 11-esből), Szoboszlai (86. – 11-esből)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik