NB II: a Szpari kirakta a Győrben súlyos sérülést okozó védőt

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2019.09.24. 13:47
A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus hivatalos oldalán közölte, hogy szerződést bontott Gulyás Mátéval. A védő súlyos sérülést okozott az ETO FC Győr elleni mérkőzésen, ami miatt három hónapra eltiltották. Zoran Szpisljak vezetőedző három meccsre szóló eltiltásának kapcsán tárgyalást kezdeményezett a klub a szövetséggel.

Mint ismert, az ETO FC Győr hazai pályán 3–1-re legyőzte a Nyíregyházát az NB II 9. fordulójában, a találkozó végére elszabadultak az indulatok. Gulyás Máté borzalmasan csúszott oda Szimcso Viktornak, aki keresztszalag- és oldalszalag-szakadást szenvedett, valamint porc is sérült a térdében. A műtétet a sebek gyógyulásáig el kellett halasztani, az MLSZ a Szpari védőjét három hónapra tiltotta el. Mint ismert, az ETO FC Győr hazai pályán 3–1-re legyőzte a Nyíregyházát az NB II 9. fordulójában, a találkozó végére elszabadultak az indulatok. Gulyás Máté borzalmasan csúszott oda Szimcso Viktornak, aki keresztszalag- és oldalszalag-szakadást szenvedett, valamint porc is sérült a térdében. A műtétet a sebek gyógyulásáig el kellett halasztani, az MLSZ a Szpari védőjét három hónapra tiltotta el.

A Nyíregyháza belső vizsgálatot indított, amelynek eredményét kedden közölte: szerződést bontott Gulyás Mátéval. A 31 éves védő 2018-ban érkezett a Szparihoz, melynek színeiben 34 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, alapembernek számított.

A Győrben történtek kapcsán Purguly Árpád másodedző három mérkőzésre szóló eltiltását elfogadta a klub, Zoran Szpisljak ugyanilyen büntetésével kapcsolatban viszont tárgyalást kért az MLSZ-től, erre már a héten sor kerülhet – teszi hozzá a Nyíregyháza Spartacus oldala.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik