D. Á. 2019.09.19 19:12

NB II: három hónapra tiltották el a súlyos sérülést okozó nyíregyházit

Három hónapos eltiltást kapott a Nyíregyháza labdarúgója, Gulyás Máté, aki súlyos sérüléseket okozott Szimcso Viktornak – számol be az MLSZ a szeptember 19-i fegyelmi határozatában.

Szimcso Viktornak sérülés miatt valószínűleg egy évet kell kihagynia (Fotó: eto.hu)„Nem futballpályára való jelenet volt ez. Szélsőnk keresztszalag-szakadást, illetve oldalszalag-szakadást is szenvedett, ezért egyéves kihagyásra számíthat” –
mondta Soós Imre, az ETO FC Győr ügyvezetője a Nemzeti Sportnak, miután megtörtént az eset.

Az MLSZ szeptember 19-i fegyelmi határozata alapján Gulyás Máté, a Nyíregyháza Spartacus játékosa három hónapos eltiltást kapott a brutális belépője miatt.

AZ ESET VIDEÓN

Az MLSZ két bajnoki meccsre eltiltotta a nyíregyháziak vezetőedzőjét, Zoran Szpisljakot, mert a mérkőzés lefújása után az ellenfél technikai zónájába ment, és ott az ellenfél egyik stábtagjával szóváltásba keveredett, dulakodott, valamint a nyakát szorongatta. A tréner mellett a szabolcsiak Purguly Árpád másodedzőt, míg a győriek Makra Zsolt másodedzőt és Sebők Zsolt kapusedzőt kénytelenek nélkülözni a soron következő NB II-es mérkőzéseken. 

2020.03.10 07:10:53

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Holló Iván 1968 óta követi az MTK-t mindenhová, a nagysurányi főrabbi ükunokája türelmesen viselte a kazincbarcikai sértéseket.

2020.03.09 21:37:48

Labdarúgó NB II SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Sőt, a szakvezető személyére is van javaslata.