D. Á. 2019.09.19 19:12

NB II: három hónapra tiltották el a súlyos sérülést okozó nyíregyházit

Három hónapos eltiltást kapott a Nyíregyháza labdarúgója, Gulyás Máté, aki súlyos sérüléseket okozott Szimcso Viktornak – számol be az MLSZ a szeptember 19-i fegyelmi határozatában.

Szimcso Viktornak sérülés miatt valószínűleg egy évet kell kihagynia (Fotó: eto.hu)„Nem futballpályára való jelenet volt ez. Szélsőnk keresztszalag-szakadást, illetve oldalszalag-szakadást is szenvedett, ezért egyéves kihagyásra számíthat” –
mondta Soós Imre, az ETO FC Győr ügyvezetője a Nemzeti Sportnak, miután megtörtént az eset.

Az MLSZ szeptember 19-i fegyelmi határozata alapján Gulyás Máté, a Nyíregyháza Spartacus játékosa három hónapos eltiltást kapott a brutális belépője miatt.

AZ ESET VIDEÓN

Az MLSZ két bajnoki meccsre eltiltotta a nyíregyháziak vezetőedzőjét, Zoran Szpisljakot, mert a mérkőzés lefújása után az ellenfél technikai zónájába ment, és ott az ellenfél egyik stábtagjával szóváltásba keveredett, dulakodott, valamint a nyakát szorongatta. A tréner mellett a szabolcsiak Purguly Árpád másodedzőt, míg a győriek Makra Zsolt másodedzőt és Sebők Zsolt kapusedzőt kénytelenek nélkülözni a soron következő NB II-es mérkőzéseken. 

2019.10.06 12:30:13

Labdarúgó NB II F. B.

A hajrában lőtt gólokkal nyert a Vác ellen az MTK • Két büntetővel győzött a Soroksár • A Budaörs pontot szerzett az ETO ellen.

2019.09.18 15:11:41

Labdarúgó NB II F. B.

Az ETO legyőzte a Nyíregyházát, Andrics szögletből talált be • A Gyirmót kiütötte a Soroksárt • Otthon kapott ki a Csákvár.

2019.09.11 15:17:42

Labdarúgó NB II ZOMBORI ANDRÁS

Sokan nyújtottak segítséget a korábbi labdarúgó rehabilitációját segítő családi sportnapon.