Ekl: Nagyon boldog vagyok, hogy hazatérhettem – a gólos és gólpasszos Ramírez

Vágólapra másolva!
2023.07.28. 10:27
Mint ismert, a Bajnokok Ligája-búcsú után a Ferencváros az Európa-konferencialigában hazai pályán fogadta az ír Shamrock Roverst, és 4–0-ra nyert. A mérkőzés után a zöld-fehérekhez visszatérő, gólos és gólpasszos Cristian Ramírez értékelt. Nyilatkozatát a fradi.hu-ról szemléztük.

Cristian Ramírez viccesen azzal kezdte, hogy miért nem magyarul kérdezi őt a riporter a meccsről, majd rátért a találkozóra.

„Nagyon boldog vagyok mindenkiért, a szurkolókért, az egész Fradiért, az elnöktől kezdve mindenkiért, akik a csapatban, a stadionban dolgoznak. Köszönöm a szurkolást, nagyon boldog vagyok, hogy hazatérhettem, hiszen ez az otthonom. Nyolc éve voltam itt, de most is emlékszem azokra az időkre. Ez volt számomra az első meccs, és fantasztikus volt. Csak tettem a dolgomat, ahogy mindig, mindent beleadtam a pályán, igyekeztem segíteni a csapatot, ez számomra a legfontosabb. Mindenki jó teljesítményt nyújtott, és sikerült nyerni. Ez csak a kezdet, így kell folytatnunk!”

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT!

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ
2. FORDULÓ, 1. MÉRKŐZÉS
FERENCVÁROSI TC–SHAMROCK ROVERS (ír) 4–0 (2–0)
Budapest, Groupama Aréna, 10 735 néző. Vezette: Asot Galtakcsjan (Artur Gdljan, Szargisz Hovhanniszjan) – örmények
FERENCVÁROS:
Dibusz – Makreckis, I. Cissé, S. Mmaee, C. Ramírez – Sigér (Esiti, 76.), Abu Fani – A. Traoré (Owusu, 76.), Zachariassen (Lisztes, 72.), Marquinhos (Ben Romdan, 72.) – Varga B. (Katona B., 88.). Vezetőedző: Máté Csaba
SHAMROCK:
Mannus – Cleary, Lopes, Grace – Hoare, O'Neill, Poom, Kavanagh – Towell (Finn, 49.), Burt (Razi, 79.) – Kenny (Greene, 79.). Vezetőedző: Stephen Bradley
Gólszerző:
Sigér (16.), C. Ramírez (32.), A. Traoré (46.), Varga B. (74.)

A mérkőzés online közvetítését ide kattintva lehet nyomon követni!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik