Az Év Sportolója Gála: Keleti Ágnes MSÚSZ-életműdíjban részesült

Vágólapra másolva!
2021.01.09. 11:33
A Magyar Sportújságírók Szövetsége életműdíjjal ismeri el a százéves Keleti Ágnest az M4 Sport – Az Év Sportolója 2020 Gálán.

A közszolgálati sportcsatornán január 11-én 19.45 órai kezdettel közvetített műsorban látható lesz, amint Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Csisztu Zsuzsa MSÚSZ-alelnök – aki a szöuli olimpián maga is tornászként versenyzett – közösen adja át neki a szövetség életműdíját.

A felvételt már rögzítették, a pillanatról Szabó Tünde és Csisztu Zsuzsa is a Facebook-oldalán számolt be.

„Élete és munkássága maga a történelem, és minden sportoló és nem sportoló számára példaértékű. Irigylésre méltó energikussága, aktivitása és vidámsága, amelyet megismerhettem találkozásaink során. És hogy mi a hosszú élet titka? Elárulta: az egészséges életmód, a rendszeres mozgás és a pozitív életszemlélet, na és a Szeretet. Isten éltesse Ági nénit még nagyon sokáig erőben, egészségben, boldogságban!” – írta a bejegyzéshez Szabó Tünde.

„Ági néni a Magyar Sportújságírók Szövetsége életműdíjasa az idén, és ebből az a páratlan életmű a legfontosabb, amivel Ági néni olyan erényekre tanított minket, mint az erő, lelkierő, kitartás, alázat, szeretet, a túlélés képessége, a mozgás öröme vagy az igazi életigenlés” – fogalmazott Csisztu Zsuzsa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik