BL: Agüero kiakadt a Messit kritizáló L'Équipe-re

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.02.17. 15:17
null
Messit erősen kritizálták a francia lapok a kihagyott tizenegyes után (Fotó: Getty Images)
Sergio Agüero, a Manchester City labdarúgócsapatának korábbi kiválósága Lionel Messi védelmére kelt, akit a francia L'Équipe kritizált a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után.

 

A 34 éves játékos tízből mindössze 3-as értékelést kapott a francia laptól, miután 0–0-s állásnál tizenegyest rontott.

A Paris Saint-Germainnek végül nem került a győzelmébe Messi kihagyott büntetője, hiszen a 94. percben Kylian Mbappé világklasszis megmozdulás után bevette az egész meccsen parádésan védő Thibaut Courtois kapuját.

A győzelem ellenére a kritika nem maradt el, Agüero pedig megvédte jó barátját.

„Mi a s**r ez a Leo tizenegyeséről szóló történet? Jól játszott, és nagyon kreatív volt. Franciaországban az újságok teljesen kicsinálták őt. Igazi s**gfejek” – mondta Agüero az RMC Sportnak.

 


 

A L'Équipe egyébként azt írta, „szomorú látni, hogy Messi ilyen gyengén futballozik”. Aggasztónak találták, hogy egy az egy elleni szituációkat nem tudott megoldani, s kiemelték a gyenge lövési kísérleteit is – a tizenegyest is beleértve.

Lionel Messi 21 mérkőzésen eddig csupán hétszer volt eredményes a PSG színeiben, s egyelőre tény, hogy nem azt a klasszist láthatjuk a francia fővárosban, akit megszokhattunk az FC Barcelona mezében.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
PARIS SAINT-GERMAIN (francia)–REAL MADRID (spanyol) 1–0 (0–0)

Párizs,Parc des Princes,45 800néző.Vezette:Orsato (olasz)
PSG:G. Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes – Danilo Pereira (Gueye, 87.), Paredes, Verratti – Di María (Neymar, 73.), Messi, Mbappé.Vezetőedző:Mauricio Pochettino
Real Madrid:Courtois – D. Carvajal (L. Vázquez, 72.), Éder Militao, Alaba, F. Mendy – Kroos, Casemiro, Modric (F. Valverde, 82.) – Asensio (Rodrygo, 72.), Benzema (Bale, 87.), Vinícius Júnior (E. Hazard, 82.).Vezetőedző:Carlo Ancelotti
Gólszerző:Mbappé (90+4.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik