Aus. Open: Pozitívan értékelem ezt hetet – Bondár Anna

Vágólapra másolva!
2023.01.20. 10:12
null
Bondár Anna február végén Lyonban és Linzben is elindul (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, Bondár Anna női párosban is búcsúzott a melbourne-i kemény pályás ausztrál nemzetközi teniszbajnokságtól, az Australian Opentől. A magyar teniszező a kiesés ellenére elégedett a teljesítményével.

 

Bondár Greet Minnen oldalán az első körben a 14. kiemelt lengyel Alicja Rosolskát és új-zélandi Erin Routliffe-et búcsúztatta, a második körben viszont alulmaradt a svájci Viktorija Golubiccsal és a román Monica Niculescuval szemben.

„Összességében pozitívan értékelem ezt a melbourne-i hetet, mivel megszereztem az első egyéni főtáblás győzelmemet Grand Slam-tornán, igaz, párosban sajnos nem a mi napunk volt ez a mai. Az ellenfél darabolta a ritmusunkat, ami nem feküdt nekünk, ez most így sikerült” – fogalmazott Bondár Anna.

A folytatásról szólva a 25 éves magyar elmondta, hogy február végén Lyonban, majd Linzben versenyez.

„Elég erősek ezek a tornák is, úgyhogy egyelőre a selejtezőben leszek mindenhol. Márciusban Indian Wells és Miami biztos, előtte még talán Mexikóban is elindulok. Tavaly voltam rengeteg helyen először, és már akkor is élveztem a WTA Tourt, ez most is így van, és remélem, még évekig így marad. A versenyek közül főleg Indian Wellst és a Roland Garrost várom” – mondta Bondár a jövőjéről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik