Csaj-vb: Messi bájos neje vagy a dán szépség legyen elődöntős?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.02. 09:43
Második részéhez ért a negyeddöntő a csaj-vb-n. Lionel Messi bájos neje, Antonella Roccuzzo és Andreas Christensen gyönyörű párja is imponáló fölénnyel nyert a nyolcaddöntőben. Ezúttal szoros párharcot láthatunk?

Consejos de mejores playlists para entrenar?

1.3m Likes, 5,005 Comments - Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on Instagram: "Consejos de mejores playlists para entrenar? "


AntonellaRoccuzzót aligha kell bemutatni a legnagyobb futballrajongóknak, hiszen az ötszörös aranylabdás Lionel Messi kedveseként elég régóta benne van a köztudatban.

Az argentin klasszis már ötéves kora óta ismeri Antonellát, aki Messi gyerekkori jó barátja, Lucas Scaglia unokatestvére.

A fiatalok 2008 óta vannak együtt, de csak 2009 januárjában erősítette meg a futballista, hogy valóban egy párt alkotnak. Azóta három fiuk született, Thiago (2012-ben), Mateo (2015-ben) és Ciro (2018).

Az argentinok továbbjutásánál lényegesen simább volt Antonella sikere, a 2008-as izlandi szépségkirálynő ellen meglepetésre nagyon fölényesen, a szavazatok több mint 75 százalékát begyűjtötte.

498 Likes, 10 Comments - KATRINE FOGT FRIIS (@katrinefogtfriis) on Instagram: ""



Az ellenfél a dán színeket képviselő Katrine Friis! Andreas Christensen kétévnyi mönchengladbachi kölcsönjáték után a mostani idényben berobbant a Chelsea-be, így nyilván az érdeklődés is megnőtt a 19-szeres dán válogatott hátvéd iránt.

A The Sun ennek kapcsán próbálta kicsit bemutatni a fiatal játékos párját, akiről az Instagram-képei alapján megállapították, hogy szereti a helyszínen biztatni az urát, imádja a kutyákat, sportos, szeret vásárolni és utazgatni, és nem veti meg a finom falatokat sem. A további mélyelemzések helyett inkább mi is rátérünk a képekre.

Friis az első körben hasonlóan fölényesen „intézte” el Raphaël Varane kedvesét, vajon Messi neje ellen is továbbjut?


MEGVAN AZ ELSŐ ELŐDÖNTŐS

Cristiano Ronaldóék ugyan kiestek a nyolcaddöntőben, a Real klasszisának párja, Georgina Rodríguez még versenyben van, sőt, elsőként ő jutott a négy közé, mivel a szavazatok 58 százalékát begyűjtötte az orosz vb-követ elleni párbajban.

Így áll jelenleg a verseny:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik