HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.26 12:34 Frissítve: 2018.06.26 12:43

Csaj-vb: Messi felesége vagy az izlandi szépségkirálynő?

A nyolcaddöntő utolsó előtti párharcához érkeztünk a csaj-vb-n, ezúttal Lionel Messi felesége és Gylfi Sigurdsson párja néz egymással farkasszemet. Vajon ezúttal örülhetnek az argentinok?

HIRDETÉS
GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)

 

Amikor a párosítások kialakultak, akkor még nem tűnt reális forgatókönyvnek, hogy az argentinok bajba kerülhetnek, ehhez képest kis túlzással még áldhatták is a szerencséjüket, hogy Izland a második meccsén kikapott Nigériától, hiszen az afrikai ellenfelet egy győzelemmel megelőzhetik a dél-amerikaiak, és ez esetben már csak annyi kellene, hogy Izland ne nyerjen jobban, mint ők...

Viszont az északiak helyzete sem reménytelen, hiszen a már biztosan továbbjutó horvátok gyakorlatilag a B-csapattal állnak fel a záró fordulóban, így egy győzelemmel még van esély a továbbjutásra.

Antonella Roccuzzót aligha kell bemutatni a legnagyobb futballrajongóknak, hiszen az ötszörös aranylabdás Lionel Messi kedveseként elég régóta benne van a köztudatban.

Az argentin klasszis már ötéves kora óta ismeri Antonellát, aki Messi gyerekkori jó barátja, Lucas Scaglia unokatestvére.

A fiatalok 2008 óta vannak együtt, de csak 2009 januárjában erősítette meg a futballista, hogy valóban egy párt alkotnak. Azóta három fiuk született, Thiago (2012-ben), Mateo (2015-ben) és Ciro (2018).

GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)Ellenfele a továbbjutásért az izlandi Alexandra Ívarsdóttir lesz. A pályán nagy csatában az északiak kihoztak egy ikszet, itt most valakinek tovább kell jutnia – de ez sem lesz sima párharc.

Az 1989-es születésű szőke szépség a 2008-as izlandi szépségversenyt megnyerve kijutott a Miss World johannesburgi döntőjére, itt pedig a megnyerte a versenyzők számára kiírt sportversenyt.

Alexandra és Gylfi Sigurdsson szintén gyerekkora óta ismeri egymást, együtt nőttek fel Reykjavíkban, és azóta együtt is vannak. A csinos hölgy a hírek szerint a rénszarvas steakért van leginkább oda, az egyetemen pedig pszichológiát tanult.MEGVAN A HATODIK NYOLCADDÖNTŐS IS

Időközben megvan a hatodik továbbjutónk is, a lengyeleknek a pályán kívül nagy zakót hozott a Kolumbia elleni párharc, a csajok mezőnyében viszont ellentétes előjellel volt kiütés: Anna Lewandowska a szavazatok 70 százalékát gyűjtötte be.

GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.18 12:05:16

Sportszelep nemzetisport.hu

Angelina Heger most először posztolt közös fotót a magyar válogatott labdarúgóval.

2018.07.17 10:19:49

Sportszelep nemzetisport.hu

A vb legjobb fiatal játékosának megválasztott PSG-támadó május óta randizik vele.

2018.07.11 15:01:54

Sportszelep nemzetisport.hu

Messi és Carrasco kedvese is jobbnak bizonyult, de a dobogó még meglehet.

2018.07.05 16:39:10

Sportszelep nemzetisport.hu

Noémie Happart volt az első kör legnépszerűbb versenyzője – de bejut a négy közé?

HIRDETÉS
HIRDETÉS