HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.16 11:11 Frissítve: 2018.06.16 11:42

Csaj-vb: Varane igéző szemű neje vagy a dán szépség?

A franciákkal fémjelzett C-csoport is megkezdi küzdelmeit az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, úgyhogy a szépségverseny második fordulójában erre a kvartettre fókuszálunk: Raphaël Varane igéző szemű neje vagy Andreas Christensen párja jusson a negyeddöntőbe?

HIRDETÉS
GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)Alexandre Lacazette, Anthony Martial, Adrien Rabiot? Ugyan! Didier Deschamps legnagyobb hibája, hogy Bacary Sagnát nem vitte ki a világbajnokságra… Ha már így nincs Ludivine Sagna…, tovább kellett keresgélni, de a védőposzttól nem tágítottunk végül.

A még mindig csak 25 éves Varane 2011 óta szolgálja a Real Madridot, ezért klubszinten nem igen lehet oka panaszra: négyszeres BL-győztes, eddig háromszor nyerte meg az európai Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot, volt kétszer bajnok és Spanyol Szuperkupa-győztes is, és 2014-ben Király-kupa-aranyat is ünnepelhetett.

Talán idén a válogatottal is összejön neki a nagy siker, a magánéletben viszont erre már nem kell várnia: 2016-ban hosszú járás után elvette barátnőjét, Camille Tytgat-t.

A jogászként végzett francia hölgy 1993-ban látta meg a napvilágot és már 2009 óta egy párt alkot a királyi gárda középhátvédjével. 2017-ben megajándékozta őt egy fiúval, Rubennel.

GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)


Az ellenfél a dán színeket képviselő Katrine Friis! Andreas Christensen kétévnyi mönchengladbachi kölcsönjáték után a mostani idényben berobbant a Chelsea-be, így nyilván az érdeklődés is megnőtt a 14-szeres dán válogatott hátvéd iránt.

A The Sun ennek kapcsán próbálta kicsit bemutatni a fiatal játékos párját, akiről az Instagram-képei alapján megállapították, hogy szereti a helyszínen biztatni az urát, imádja a kutyákat, sportos, szeret vásárolni és utazgatni, és nem veti meg a finom falatokat sem. A további mélyelemzések helyett inkább mi is rátérünk a képekre.MEGVAN AZ ELSŐ TOVÁBBJUTÓ

Az első párharcban az orosz nagykövetet és Luis Suárez nejét „eresztettük össze”, olvasóink több mint kétharmada (68 százaléka) Viktorija Lopirjovára voksolt, így ő az első negyeddöntős.

GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)

 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.18 12:05:16

Sportszelep nemzetisport.hu

Angelina Heger most először posztolt közös fotót a magyar válogatott labdarúgóval.

2018.07.17 10:19:49

Sportszelep nemzetisport.hu

A vb legjobb fiatal játékosának megválasztott PSG-támadó május óta randizik vele.

2018.07.11 15:01:54

Sportszelep nemzetisport.hu

Messi és Carrasco kedvese is jobbnak bizonyult, de a dobogó még meglehet.

2018.07.05 16:39:10

Sportszelep nemzetisport.hu

Noémie Happart volt az első kör legnépszerűbb versenyzője – de bejut a négy közé?

HIRDETÉS
HIRDETÉS