Csaj-vb: az orosz nagykövet vagy Cristiano Ronaldo párja?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.30. 08:59
Negyeddöntőjéhez érkezett a csaj-vb, az első felvonásban az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nagykövete és Cristiano Ronaldo kedvese „esik egymásnak”. Ki legyen az első elődöntős?

Day dreaming in Paradise @luxnorthmale #maldives

87.2k Likes, 505 Comments - Victoria Lopyreva (@lopyrevavika) on Instagram: "Day dreaming in Paradise @luxnorthmale #maldives "


A júliusban a 35. születésnapját ünneplő Viktorija Lopirjovát 2003-ban Oroszország legszebb nőjének választották meg, ezt követően modellként, színésznőként és televíziós szereplőként is tevékenykedett, sőt a Miss Oroszország szépségverseny igazgatója is volt.

A zöld szemű szépség 2007-ben egy helyi, futballal foglalkozó televíziós műsor kapcsán került először kapcsolatba a sportággal, s azóta nagy rajongó lett. Korábbi férje is labdarúgó, az FK Krasznodar csatára, Fjodor Szmolov.

A 2018-as világbajnokság nagyköveteként részt vesz a viadal eseményein, népszerűsíti Rosztov és Oroszország látnivalóit és hagyományait, beszél a város és a torna céljairól, valamint igyekszik az egészséges életmódra terelni a kilátogatókat.

Lopirjova az első körben Luis Suárez feleségét, Sofía Balbit győzte le nagy fölénnyel, a szavazatok több mint kétharmadát (68 százalékát) gyűjtötte be.




A 33 éves Cristiano Ronaldo nőügyei visszatérő témát jelentettek a Sportszelep hasábjain, hosszú ideig ez egyet jelentett Irina Sejk szerepléseivel is – a pár tagjai 2015 januárjában azonban külön utakra tértek.

A portugál klasszis 2017 januárjában az Aranylabda-gálán mutatkozott először közösen jelenlegi barátnőjével, Georgina Rodríguezzel, akitől novemberben kislánya – Alana Martina – született.

Ő már a negyedik gyermeke a portugál futballistának. Az első három (a 2010-ben született Cristiano Ronaldo Jr., és a 2017 júniusában született ikerpár Eva Maria és Mateo) édesanyjairól nincsenek információk, a hírek szerint béranyáktól születtek. A legidősebb fiú ugyanakkor még szeretne testvéreket, összesen hatot, és Cristiano Ronaldónak is tetszik a hetes szám…

CR párja az első forduló legszorosabb csatájában búcsúztatta Gerard Piqué kedvesét, Shakirát, a voksok majdnem 59 százalékát gyűjtötte be.



A negyeddöntő mezőnye
A negyeddöntő mezőnye

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik