Videó: összeállt egy képre Zidane-nal, viccből megfejelte

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.01.06. 09:59
Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Almería tulajdonosa, Turki al-Sejk nem pont olyan, mint a többi csapattulaj… Erre kaptunk most újabb bizonyítékot.

Turki al-Sejk legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy elintézte, hogy amikor Lionel Messiék Szaúd-Arábiában játszottak felkészülési mérkőzést, a fél argentin válogatott átmenjen hozzá, és megnézze csapata, az Almería Elche elleni bajnoki meccsét. Lionel Messiék Szaúd-Arábiában játszottak felkészülési mérkőzést, a fél argentin válogatott átmenjen hozzá, és megnézze csapata, az Almería Elche elleni bajnoki meccsét.

Most pedig Zinédine Zidane-nal találkozott a nem épp hétköznapi tulaj, aki úgy gondolta, vicces lesz megismételni a Real Madrid mesterének legnagyobb balhéját, és a fotózás közben finoman mellkason fejelte a francia legendát.

TURKI ALALSHIKH on Twitter

A történet persze nem lenne teljes Marco Materazzi nélkül, aki azonnal kommentelt is a videó alá: „Hé, főnök, hogy vagy? Remélem, hamarosan találkozunk!”

Marco Materazzi on Twitter

A komment valószínűleg nem Zidane-nak szólt…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik