K. D. 2019.11.18 11:54 Frissítve: 2019.11.18 12:53

Argentína: nagyon furcsa kérésre mondtak igent Messiék

Az argentin labdarúgó-válogatott pénteken Brazíliával játszott Szaúd-Arábiában felkészülési mérkőzést, amelyet meg is nyert 1–0-ra. A találkozó után azonban nem hagyták el rögtön az országot Lionel Messiék…

 

A csapat néhány sztárja ugyanis másnap eleget tett egy különös kérésnek: átmentek Turki al-Sejkhez!

A szaúdi miniszter neve azért lehet talán ismerős néhány futballszurkolónak, mert ő az a befektető, aki 2019 nyarán megvásárolta a szebb napokat is látó, jelenleg a spanyol másodosztályban szereplő Almería együttesét.

És a szaúdi milliárdos ennek kapcsán most megnézette a vendégül látott Lionel Messi, Sergio Agüero, Paulo Dybala, Leandro Paredes, Nicolás Otamendi, Rodrigo De Paul, Giovani Lo Celso hetessel csapata Elche elleni bajnokiját, amely egyébként 1–1-es eredménnyel ért véget.

Közben persze érdekesebbnél érdekesebb történetekkel szórakoztatta vendégeit.


Nem akarunk senkit meggyanúsítani, de egyes sajtóhírek szerint ezért a látogatásért és a közös meccsnézésért a rágcsálnivalók és üdítők mellett egy kis pénzt is elfogadtak Messiék…

2020.07.07 20:43:19

Minden más foci N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Mert a szeretet – tudhatjuk Szent Páltól – sosem kérkedik! Hallotta-e a »büszke vagyok arra, amit elértem« fordulatot Papp Lászlótól, Egerszegi Krisztinától vagy Balczó Andrástól valaha valaki?

2020.07.05 21:36:03

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A sportruházat önmagában fogyóeszköz is, a különböző eseményekhez fűződő egyedi darabok olyan töltetet hordoznak, amelynek erejét, üzenetét csak felerősíti a múló idő, főleg a szép új világ megérkeztével, az újrakezdés örökérvényűségének hitében.