Real: már a keretben volt, de megint megsérült Hazard

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.30. 14:50
null
Gyülekeznek a sötét felhők Eden Hazard feje fölött (Fotó: AFP)
A Real Madrid hivatalos közleményben jelentette be, hogy játékosa, Eden Hazard megsérült, így újabb meccseket kell kihagynia.

A klub közleménye arról számol be, hogy Hazard jobb lábában izomsérülést fedeztek fel az orvosok a szerdai vizsgálatok során. A sérülés súlyosságáról nem írnak a madridiak, ám a Marca szerint a játékoshárom-négy hetet hagyhat ki.

A fővárosiak belga támadójának nem indult valami jól az idény: az egész kálvária azzal kezdődött, hogy a hírek szerint ismét túlsúlyosan érkezett visszaMadridba a nyári szünet után. Ezt követően sérülésre hivatkoztak vele kapcsolatban – nem is lépett pályára még ebben az idényben. A szerda esti, Real Valladolid elleni mérkőzésre már bekerült a meccskeretbe, ám sérülése miatt ezen a találkozón sem léphet pályára.

Hazard az előző, sérülésekkel tűzdelt évadban 22 mérkőzésen lépett pályára a Real Madridban, és csak egyetlen találatot szerzett. Korábbi interjújában elmondta, a második idénye lesz az, ami alapján szeretné, hogy megítéljék madridi teljesítményét.

SPANYOL LA LIGA
4. FORDULÓ

21.30:
Real Madrid–Real Valladolid (Tv: Spíler1) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik